Pihan perällä pilkistää

Kivistössä

Jatkan Marin viitoittamalla tiellä ja esittelen teille ylpeydellä pienen palan upouudesta pihanperästä.  Timpurimme Juha on ahkeroinut tämän projektin kimpussa elokuun alusta lähtien ja tämä puoli valmistui samana päivänä kuin ensilumi peitti Kivistön pihanurmen. Rakastan tuota istuinosan  sormipaneelia ja viimeisteltyä ikkunapieltä, jolle sopii laskea vaikka kuohuviinilasi. Lopulliset silaukset uusi pihanperämme saa ensi keväänä. Onpahan taas yksi syy lisää koluta Marin kanssa kirpputoreja talven aikana sillä silmällä. Hakusessa on ainakin lehtiteline seinälle, jollei timpuri sitten innostu nikkaroimaan sellaista.

Kommentit

Jenni S.

Onpa huolellista työtä. Oikein viihtyisä, jos nyt puuseestä voi niin sanoa.  Sormipaneeli on hyvä idea! Aiotteko jättää puupinnat puun värikseksi vai maalaatteko ne? Toivotan onnistuneita kirppiskeikkoja. :)

LiisaMaalla
Kivistössä

Jenni, kaikki on tosiaan tehty insinöörin tarkkuudella! Ainakin osa pinnoista jää puun väriseksi mutta esimerkiksi seinien käsittely on vielä vähän auki. Tässä onkin nyt sitten koko tuleva talvi aikaa pohtia asiaa, kun käsittelyä ei kuitenkaan voi tehdä enää näissä lämpötiloissa. Kirpparikeikkojen lisäksi voimme siis myös ihmetellä värilastuja. :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Onpas tyylikäs huussi! Hieno yksityiskohta tuo sormipaneelin käyttö. Ei Juha turhaan tätä nikkarointisaavutustaan hehkuttanut.

Strömsössä väitettiin taannoin, että huussiin ei tule kärpäsiä kun sen maalaa sisältä vaaleansiniseksi. En tiedä toimiiko. :)

- Kaisa (http://kaisaneuloo.blogspot.com/)

LiisaMaalla
Kivistössä

Kaisa, meidän vanha huussi oli alunperin maalattu vaaleansiniseksi, mutta vedettiin se sitten ronskisti valkoisella, kun se ei jotenkin miellyttänyt silmää. Mulla on vankka usko, että Juhan fiksaama tuuletusjärjestelmä on omiaan pitämään kärpäset loitolla, vaikka ei sisustaa vaaleansiniseksi maalattaisikaan :).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.