Pitkiä pellavia

Ladataan...
Kivistössä

Kyllä nämä voittavat Runebergin tortut ihan kevyesti.



Ja hillolla tietysti, vaikka en katso kieroon niitä, jotka nauttivat omansa mantelimassalla. Pullien resepti on suoraan jauhopussin kyljestä, kätevää! Taikina nostatettiin jääkaapissa yön yli. Ihan kätevää sekin joskin pullien kohotusaika oli siksi hieman normaalia pidempi.


Pullien väliin laitettiin Marin heinäkuussa keittämää ihanan tykkyä kanelimustikkahilloa ja eksperimenttinä vatkatun smetanan ja vispikerman sekoitusta. Täyteläistähän se oli mutta ei välttämättä jää viimeiseksi kerraksi!


Aurinkoista laskiaisviikonloppua ja pullaisia päiväkahvihetkiä kaikille!


Share

Kommentit

Anna Karhubear

Oi, tuota kerma-smetanasekoitusta pitää testata omassakin keittiössä!

LiisaMaalla
Kivistössä

Anna, mä uskon vakaasti, että smetana sopii kaikkeen :)

MariMaalla
Kivistössä

No emmäny tiedä onko kevyesti se sana, jota käyttäisin tässä yhteydessä - vrt jutun eka virke.

LiisaMaalla
Kivistössä

Sshhh, pidetään illuusiota yllä!

Paitsi että kevytversio laskiaispullasta kuulostaa

pyhäinhäväistykseltä kyllä.

- wanha laskiaisruno -

Pakko olla aivan eri mieltä heti ensimmäisen lauseen kanssa, että muka parempia kuin runebergin tortut. Varmasti hyviä, mutta että parempia ;-)

Mahtava idea yhdistää kaneli ja mustikka, eipä olisi tullut mieleen.

LiisaMaalla
Kivistössä

Marilla on hillosilmää :)

Sirkku (Ei varmistettu)

Maistuis varmaan mullekin! Ihana kuva.

Anna Karhubear

Testasin eilen pullaraadille smetanatäytettä, hyvin upposi!

LiisaMaalla
Kivistössä

Mahtavaa! Löysin muuten taannoin ohjeen siihen, miten creme fraichiä voi tehdä itse kotona (en ole vielä testannut) ja tuli tässä nyt vaan mieleen, että näinköhän smetanakin onnistuisi samalla tavalla..Raporttia seuraa jo onnistuu!

Kommentoi

Ladataan...