Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

Eija-serkku (Ei varmistettu)
Hei tytöt mahtavan herkullinen blogi teillä. Käykääpä vilkaisemassa myös Peppi-Lotan blogia kultaa.blogspot.com
MariMaalla
Kivistössä
Heipä Eija! Kiitos kehuista ja vinkistä; käydään vakoilemassa :)
Nanna/kaikki äitini reseptit (Ei varmistettu)
Miten ihana blogi! Taitavaa sanakäyttöä, aitoa tunnelmaa ja mielenkiintoisia aiheita. Tykkäsin!
LiisaMaalla
Kivistössä
Kiitos Nanna, samat sanat voin sanoa sinun blogistasi, ihanan hersyvää tekstiä! Mm. tänään viimeksi suupielet nousivat vahvasti ylöspäin, kun luin karvamaisesti kurkkuun jäävistä silakan ruodoista ja eksotiikkaosastosta :).
MariMaalla
Kivistössä
Kiitos Nanna! Ja komppaan Liisaa myös :)
P.K (Ei varmistettu)
Näyttää niin ihanalta tuo teidän tupa ja muutenkin paikka kuulostaa lumoavalta, että oletteko ikinä ajatelleet valottaa myös esim. paikan sisustus puolta? Tai laittaa kuvia pihapiiristä. Olen aika uusi Lilyn sivujen seuraaja, että en tiedä, josko tällaisia blogeja on joskus ollut. Olen kyllä lueskellut vanhempia kirjoituksiannekin, mutta ei ole sattunut silmään.
MariMaalla
Kivistössä
Hei P.K ja kiva että löysit meidät! Alunperin ajatus onkin ollut vilauttaa myös sisustusta ja pihapiiriä, puutarhurointia jne, mutta tuo ruokapuoli näyttää hallitsevan aika vahvasti, kun se meille molemmille on niin tärkeää. Eiköhän niitä pihapiirijuttujakin tule, kun taas saadaan piha lumettomaksi ja kädet multaan. Sisustus tullee edelleenkin olemaan juttuja rakkaista yksityiskohdista (niitä juttuja löytyy muutama, etsi esim. "kurkistus tupaan"), koska neliöitä meillä on noin 40, ja siinäpä olisi kokonaisvaltainen sisustus nopeasti käsitelty! Remppaamissuunnitelmia on tosin jos jonkinlaisia, niitä varmasti sitä mukaa, kun päästään toteuttamaan.
Robynhoodie
Robynhoodie
Hei Mari ja Liisa! Olen Lilyn uusi jäsen ja kurkkinut täällä jonkin aikaa, sillä tutkin verkkoyhteisöjä ja olen erityisesti kiinnostunut Lilyn maailmasta. Nimeni on Anni Tervonen, opiskelen Tampereen yliopistossa ja teen gradua. Olisitko halunnut kertoa omasta osallistumisestasi? Voit vastata vaikka näihin kysymyksiin: Kertoisitko Lily-jäsenyydestäsi? Milloin liityit? Kuinka jäsenyytesi on kehittynyt? Miksi osallistut Lilyn toimintaan? Kuinka osallistut? Miksi pidät omaa palstaa? Kuinka kauan olet sitä pitänyt? Koetko Lilyn yhteisönä? Voit vastata palstalleni Lily ja minä ( http://www.lily.fi/palsta/lily-ja-mina ) tai sähköpostilla osoitteeseen: anni.tervonen@uta.fi (mieluusti 10.5. mennessä). Tuhannet kiitokset vastauksestasi ja ihanaa kevättä! Terveisin, Anni Tervonen ’Lily-noviisi’ PS. Tutkielmassa haluaisin mahdollisesti julkaista jotain kommenttejasi. Voinko mainita sinut tutkielmassa nimimerkilläsi ja julkaista kirjoituksiasi ja vastauksiasi? En tietenkään julkaise nimimerkilläsi mitään, jos et halua :)
Coffee to go
Paljon kiitoksia ihanista vinkeistä ja vihjeistä. Tunnustin rakkauteni tänne: http://www.lily.fi/juttu/bloggaustunnustuksia
MariMaalla
Kivistössä
Moikka Callette! Kiitos ihanasta tunnustuksesta ja kehuista :)