Ladataan...

 

Pruuut prut put put pff ja bensa loppu. Venehän meni vielä kivasti tuulen mukana vastarannalle, josta tietä pitkin mökille 14km. Plus että yhellä airolla kesti ikuisuus päästä tiheen kaislikon läpi rantaan.

Tehtiin päätös että tietä pitkin ei kyllä kävellä takas mökille, vaan kävellään tätä vastarannan puolta meijän mökin kohalle ja uidaan yli.

6km jälkeen oli kuin keidas autiomaassa kun edessä oli SALE (!!!) ja bensis (!!!). Mut ei ollu rahaa tietenkään mukana ni se olikin lopulta vähän kuin kangastus aavikolla...

 

 

 

 

Kun oli tallattu 8km niin päästiin vastarannalle. Kumpparit veke ja uimaan, oli jo niin kova janokin et polskin menemään cokiksen kuvat silmissä kun viimestä päivää.

Mut sit huomasin et oho joo, tossa viereisellä mökillähän on joku paikalla. Eikä ees ollu velivenäläisii niin meiltä löyty yhteinen kieli ja pyydettiin josko ne soutais meijät vastarannalle. Vähän ne oli epäuskosen näkösiä mut heitti kuitenkin. Sitä ukkoo kyl sit vähä nauratti tää keissi ja varsinkin kun meijän edellisel venereissul katkes soutuveneestä airo...

 

Sit vaa autolla hakemaan uuteen kanisteriin bensaa ja vene kotiin!

 

Ladataan...

Ladataan...

Eilen oltiin vähä rebeleitä ja käytiin näträmälän louhoksella Imatralla. Sinne ei siis ois saanu mennä eikä varsinkaa uida mut mitä hittoo oli sen verran kivan näköne mesta et käytii silti, heh. EN oo ikin nähny Suomes nii turkoosin sinistä vettä, täs viel parit kuvat reissulta.

 

 

 

 

 

Jos joku innostuu tästä postauksesta käymään kurkkaamaassa ni suosittelen lämpimästi, oli näkemisen arvoinen ja hengissä ollaa vaikka uimassaki käyttii mut jos meet ni kantsii olla hyvin varovainen! Veden tuntumassa oleva kallio oli tosi liukasta ja sieltä on vaikea päästä takaisin ja muutenki putoamis vaara kallion reunoilta. Jotenka mukaan perusmaalaisjärki.

Ladataan...

Ladataan...

Eilen illalla otettiin nokka kohti lappeenrantaan ja jätettiin stadit pölyt hetkeksi taakse. Auto pakattiin täyteen vaatteita, ruokaa, läppärit sun muut härpäkkeet ja myös yksi iloinen karvanen kaveri, joka niin nauttii kun pääsee vapaana riehnaamaan koko viikon
 


 
 
 
Matka meni kivasti yhessä hujauksessa, pysähdyttiin kerran käymään hädillä ja tankkaamassa mut muuten huristeltiin yhteen pötköön. Päästiin perille vasta 11 illalla, joten purettiin vaa kimpsut ja kampsut, laitettiin sähköt päälle ja sitten painuttiikiin jo nukkumaan.
 
Mökki/mökit on oikein viihtysiä, tonttiki on rinteessä suoraan saimaanrannalla. Tontille kuuluu 2 pikkumökkiä, 1 vähän isompi ja kaikissa on pikkukeittiöt. Sauna tottakai suomalaiseen tapaan myös rannalla kököttää :)
 

 
 
Vähän Indin (kuvan koira) puolesta harmittaa, kun se kovasti tykkäys polskia vedessä mutta se on kielletty siltä koska sen korvat tulehtuu joka kerta kun sinne menee vettä mut ei se mitään ainaki se pääsee toteuttaa itseään vapaana ollessa ja keppien kanssa leikkien.
 
Nyt grilli tulille ja hiillosta oottamaan! :)

Ladataan...

Pages