Metsäretki ja ruokaongelmat

LUOJAN KIITOS, eilen ei satanut! Pääsimme vihdoinkin kauan suunnitteilla olleelle metsäretkelle. Mukana oli tietenkin myös asianmukaisine varustuksineen eräoppaamme, joka ei suostu tekemään nuotiotakaan helpoimmalla tavalla (alla kuvia sytytysoperaatiosta).

Reissu olikin mitä parhain lukuunottamatta yhtä mieltäni syövyttävää kysymystä. Mitä ihmettä nuotiolla voi paistaa!? Siis jos ei tahdo syödä teollisia ällötys makkaroita, lihapullia tai nugetteja? Ja kun otetaan huomioon ettei grillausvarusteena ole kuin makkaratikut...

Kiperästi neuvoja kaipaavin terveisin,

Huonojen eväiden vastustaja

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Poliisimestari Sisu (Ei varmistettu)

Hyvin marinoitu munakoison/kesäkurpitsan pala, johon sisälle mozzarellaa tms.?

Magenta

HEI JOO! Toi kuulostaa semmoselta, mikä olis inhimillistä rahdata metsään, suhkoht helppo valmistaa notskilla ja varmaan viel herkullistakin :) Sit ois tietty tikkupulla-klassikko, mut kuka pystyy syömään niin paljo pullaa...? Me kyl vedettiin sitä muistaakseni melko taitavasti lapsina ;D

 

Ihme

Kannattaa hankkia retkiä varten halsteri, niin paistaminen helpottuu. Niitä on käsittääkseni retkimalliakin. Mites olisi esim. kasvispihvit?

Magenta

Mieletön idea! Tuommoinen olisi helppo kuljettaa mukana ja olisi mahdollisuus grillailla melkein mitä vain. Kiitos ideasta :)

Ihme

Ei kestä, kiva kun voi olla avuksi. Pakko tunnustaa, että bongasin halsterin eräällä retkellä vanhemmalta mieheltä ja hän kehui sitä vielä kovasti. Mutta eihän matkiminen ole kiellettyä. :)

Magenta

No ei todellakaan ole kiellettyä :D Ihmettelen vaan, miten itselle ei ole tullut mielenkään, miten kätevä halsteri olisi! Nyt saa sitten retkillekin kunnon sapuskat mukaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.