Punajuuripiirakka

Ladataan...

Helppoa, nopeaa, edullista ja ennenkaikkea hyvää!

Pohja:

  • 4 dl ruisjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 prk kermaviiliä
  • loraus öljyä

Paistoin aluksi pelkkää pohjaa noin 10 min 200 asteessa.

Täyte:

  • 1 prk etikkapunajuutikuutioita (ei lientä)
  • 1 pkt sinihomejuustoa murustettuna (ei tarvitse muuta suolaa)
  • 2 dl kermaa
  • cayannepippuria
  • timjamia (se on se juju)

Sekoitin täytteen ja kaadoin esipaistetun pohjan päälle. Annoin paistua vielä noin 25 min 200 asteessa.

Share
Ladataan...

Kommentit

Enpä ole tainnut koskaan punajuuripiirakkaa maistaa saati että olisin itse tehnyt! pitääpä kokeilla, näyttää hyvältä :)

Maistoin pari viikkoa sitten ekaa kertaa suklaa-punajuurikakkua, se oli todella hyvää!

Voin kyllä suositella tätä, se on NIIN ihanaa. Ja hyvää tulee myös jos vaihtaa sinihomejuuston vuohenjuustoon ;) Itse en ole koskaan edes kuullut suklaa-punajuurikakusta, mutta jollain erikoisella tavalla kuulostaa herkulliselta..

Kommentoi

Ladataan...