Hyvää kirjan ja ruusun päivää!

Hyvää kirjanystävien omaa päivää! Aiotko viettää kirjan ja ruusun päivää jotenkin erityisesti?

Minä arvelen piipahtavani kirjakaupassa, vaikka en ehtine seuraamaan mitään varsinaista ohjelmaa. Itse asiassa, koska olen hullu kirjanhaalija suunnitelmallinen rahankäyttäjä, kävin jo tänään kaiken varalta katsomassa, mitä voisin ostaa, jos haluan Jari Tervon Jarrusukan kaupan päälle. Jarrusukka on siis tämän vuoden kirjan ja ruusun päivän kirja. Päivän ohjelmatarjonnasta ja ideasta saa tietoa mm. osoitteesta kirjanjaruusunpaiva.fi sekä Suomen suurin lukupiiri -Facebook-sivulta.

Niin ja hyvää lukuviikkoakin! Lukuviikko alkoi eilen. HelMet ja Helsingin (tuleva) keskustakirjasto viettävät lukemisviikkoa mm. kirjabloggariseurassa ja teemalla Tämä kirja muutti elämäni.

Kommentit

ammanlukuhetki (Ei varmistettu) http://ammankirjablogi.blogspot.com

Huomenta! Ajattelin piipahtaa kirjakaupassa lasten kanssa. Olen kuolannut pitkään yhden leivontakirjan perään, joten nyt on hyvä syy käydä ostamassa se Jarrusukan vuoksi. Muuten ajattelin viettää päivää lukemalla. Olen parin viime viikon aikana ehtinyt lukea ennätysvähän, joten nyt tekisi jo mieli päästä takaisin kirjojen pariin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.