Kirjakierros Lilyssä

 

 

Kaksi kuukautta (ja neljä päivää) Lilyä takana, ja hyvin olen viihtynyt. :) Ilokseni Lilyyn on tullut  tuon parin kuukauden aikana lisää kirjasisältöä. On siis aika tutustua Lilyn kirjapalstoihin.

 

 

Kun aloitin, tiesin Lilyn kirjapuolelta lähinnä vain Inahduksen, joka vetäytyi äitiyslomalle, kun minä aloitin. Sitten huomasin, että Lilyn toimituspäällikön Kaksi-nolla-palstalla on pääasiassa kirja-asiaa, ja mielenkiintoista asiaa onkin. Nyt palstalla kysytään, miten scifiä luetaan. Se on kysymys, johon en osaa vastata. Sen sijaan saatoin jokin päivä sitten muiden mukana  tunnustaa (taas) rakkauteni Jeffrey Eugenidesiin.

 

 

Myös Estellalla on ollut kirjapalsta jopidemmän aikaa. Palstallaan Kirjallinen projektini hän käy läpi kokemuksiaan klassikko- ja muun "laatu"kirjallisuuden parissa. Kuten tiedämme, tai ainakin minä tiedän, se ei ole aina helppoa. Estellan kokemukset muistuttavat usein omiani: Olen lukenut Don Quijotea aika tarkalleen 200 sivua ja nyt tuli stoppi.

 

 

Jokin aika sitten Lilyyn ilmestyi myös Koko H. ja perusti palstan Kaikki mitä luin. Koko H.:lla on mottonaan hieno lupaus, sellainen, jota minä en koskaan pystyisi toteuttamaan: Koska jokainen aloitettu kirja ansaitsee tulla luetuksi loppuun. Palstalla on puhuttu viime aikoina mm. Helena Sinervon Runoilijan talossa -teoksesta, Mirkka Rekolasta sekä Haruki Murakamista. 

 

 

Sokerina pohjalla Lilyn uusin kirjapalsta Sivulauseita, jota pitää Helmi K, monen kirjabloggarinkin suosikkikirjailija. Palstalla voi tutustua Helmin kirjoihin Kotiin ja Valinta sekä erityisesti hänen kirja-ajatuksiinsa. Minusta Helmin kirjoittama arvio Annelies Verbeken Kalanpelastajasta oli melkein kiinnostavampi kuin kirja itse!

Myös ainakin Rönsy-palstalla on usein kirjajuttuja.

 

Jos tiedät muita kirjapalstoja tai omasi jäi uupumaan, ilmianna itsesi tai kaverisi!

Kommentit

Koko H.
Ruskeat Tytöt

Kiitos tästä katsauksesta Jenni! Olemme vielä vähän muotipalstojen varjossa, mutta onhan meitä sentään jo muutama :)

Jenni S.

Kiitos Koko!  Niin, vielä. Tätä menoa meitä on pian monta ja muut aiheet ovat kirjojen varjossa. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä minä niin mieleni iloitin teidän kommenteista ! Jenni:montako montaa on pian ja nyt ?

jukka s.

Jenni S.

Jukka s., kiitos iloittavasta kommentista! :) En ryhdy ennustamaan, mutta toivotaan että palstoja tuli lisää ainakin kuukausittain (mieluummin viikoittain tai päivittäin). Olisi iloa meille kaikille. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.