Lukupiiri jatkuu: ilmoittaudu J. K. Johanssonin Lauran lukija-arvontaan

 

Lilyn ja Bonnierin yhteinen nettilukupiiri jatkuu. Seuraavaksi luetaan kotimainen esikoisteos, J. K. Johanssonin Laura. Kirja aloittaa uuden Palokaski-sarjan, joka yhdistää mm. trillerin ja psykologisen draaman piirteitä.  Kirja kuulostaa hyvin tassa ajassa elävältä, sillä sen  keskiössä on Facebook-riippuvainen entinen nettipoliisi ja Facebook liittyy myös kirjan tarinaan. Miia Pohjavirta jättää some-poliisin työnsä ja siirtyy erityisopettajaksi kouluun. Kun koulun oppilas Laura Anderson katoaa, Facebookilla on roolinsa arvoituksen selvittelyssä. Lisää arvoituksellisuutta kirjaan tuo se, että kirjailija on nimimerkki, jonka takaa löytyy useita suomalaisia tarinankerronnan ammattilaisia. Kustantamon tietojen mukaan nuo kertovat pitävät mm. pohjoisia dekkareita, HBO:n laatusarjoja sekä hyvin kirjoitettuja seksikohtauksia.

Siinäpä ovatkin enimmät tietoni vetävältä kuulostavasta kirjasta. Sitä ei vielä löydy kustantamon, Tammen, sivuilta muualta kuin kevään 2013 kirjakatalogista (s. 18). Adlibriksen nettikaupassa on suunnilleen sama teksti kuin kuvastossakin. Lisäksi kirjaan voi tutustua yhteisölukupalvelussa Readberryssä, jossa arvuutellaan kirjan loppuratkaisua ja paras arvaaja jopa palkitaan.

Toisin kuin ensimmäisen lukupiirikirjan, Marisha Rasi-Koskisen Valheiden kanssa, ajattelin, että arvon tällä kertaa ne neljä lukupiiriin osallistujaa, jotka saavat kirjan kustantamolta omakseen - kommentointivelvollisuutta vastaan. Ilmoita lukupiirihalukkuutesi tämän postauksen kommenttiosiossa viimeistään lauantaina 16.3. Liitä mukaan nimimerkkisi ja mielellään sähköpostiosoite, josta tavoitan sinut. Arvon neljä osallistujaa sunnuntaina 17.3. ja ilmoitan osallistujien nimet täällä blogissa, lisäksi meilailen osallistujille, mikäli s-postiosoite on tiedossa.

Laura ilmestyy 19.3. Jotta kaikki keskusteluhalukkaat ehtivät hankkia teoksen käsiinsä tavalla tai toisella ja lukea sen, ehdotan, että kirjan ilmestymisen ja lukupiirikeskustelun väliin jätetään tällä kertaa enemmän aikaa kuin ensimmäisen lukupiirikirjan kohdalla. Keskustelu J. K. Johanssonin Laurasta alkaa sunnuntaina 14.4. Muistuttelen toki kirjan ilmestymisestä ja keskustelun lähestymisestä vielä ennen h-hetkeä.

Lukupiiriin ilmoittautuminen alkaa nyt!

Kommentit

Täällä yksi lukupiiristä yhä innostunut. Eli mukana arvonnassa ja toivonmukaan sitten myöhemmin lukupiirissä.

ninamariatuulikki@gmail.com

Jemina
No Sex and the City

Kuulostaa kiinnostavalta! Ilmoittaudun siis lukupiirihalukkaaksi minäkin.

 

Jaana M. (Ei varmistettu) http://lukukausi.blogspot.fi/

Kiinnostavaa! Olen mukana, jos huolitaan. jaanamars(at)gmail.com

-A-

ilmottaudun!

Hyviä juttuja

Mukana arvonnassa!

Kirjakaupantäti

Mukana lukupiirissä jälleen :) Arvonnan skippaan kun mä hankin tuon kirjan eilen kirjakaupasta jonne se saapui jo eilen :)

 

Oh, minähän osallistun arvontaan kuin peipponen ja jos voitan, postaan kirjasta kuin västäräkkinen :) Herätyin kiinnostumaan nimittäin!

(Ei varmistettu)

Toiveikkaasti mukana arvonnassa ja lukupiiriin osallistumassa.
minmartoi@hotmail.com

Velma (Ei varmistettu) http://kirjavakukko.blogspot.fi

Mä voisin osallistua lukupiiriin! Sain tämän ennakkokappaleena ja olen lukemisessa puolivälissä jo.

Vierailija (Ei varmistettu)

ehdottomasti haluaisin päästä mukaan lukemaan, pitkä sairasloma edessä eikä pysty liikkumaan, niin olisi jotain mukavaa tekemistä ja hyvää ajanvietettä
hartikainen.mia@gmail.com

Susss (Ei varmistettu)

Kiinnostusta ois lukea! :)

suszu_91@hotmail.com

MikaelaU (Ei varmistettu) http://sanojenvallassa.blogspot.fi

Mukaan arvontaan tahdon minäkin!

Mansikkamaa

Viittaukset HBO:n sarjan tyylilajiin herättivät jo oitis kiinnostukseni. Ja vielä nuo Facebook-arvoitukset ja se seikka, että kirjan takana useita ammattikirjailijoita. Wau. Tahdon todellakin lukupiiriin mukaan.

 

Toivottavasti intoni siivittää arpalappusen vedettäväksi "arvontahatusta". :)

 

tiia68@gmail.com

Mansikkamaa

Viittaukset HBO:n sarjan tyylilajiin herättivät jo oitis kiinnostukseni. Ja vielä nuo Facebook-arvoitukset ja se seikka, että kirjan takana useita ammattikirjailijoita. Wau. Tahdon todellakin lukupiiriin mukaan.

 

Toivottavasti intoni siivittää arpalappusen vedettäväksi "arvontahatusta". :)

 

tiia68@gmail.com

Jeeni (Ei varmistettu)

Kiinnostusta löytyisi tästäkin osoitteesta :))
Sähköposti on livinglikeahell@gmail.com

Annika Kivi (Ei varmistettu) http://rakkaudestakirjoihin.blogspot.com

Todella positiivinen kotimainen yllättäjä! Tälle teokselle toivon blogisavuja ja muutenkin runsasta julkisuutta :) Romaani jäi melkoisen kihelmöivään kohtaan...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.