Muistutus: Valheet-keskustelu lähestyy

 
 
Sade ei ole liikettä, ei mitään, millä olisi alku tai loppu. Sade on pysyvä tila.
 
Miten sateen kuvaus voikin saada romaanin alun tuntumaan niin hienolta. Olen lukemassa Marisha Rasi-Koskisen Valheet-romaania, josta alkaa maanantaina lukupiirikeskustelu. Odotan sitä jo innokkaasti!

Kiitän myös kaikista kommenteista innokkaasti, mutta pidätän nyt itselleni oikeuden vetäytyä viltin alle kirjan kanssa ja vastailen kommentteihin viimeistään huomenillalla. Eilinen hyvin monivaiheinen kirjallisuuspäivä oli aivan ihastuttava, mutta liekö liika kirjakälätys syynä, nyt on kurkku kipeä, vaikka oikeastaan ei saisi olla: huomenna pitäisi olla jo varhain liikkeellä ja suuntaamassa koko päivän kestävälle savityökurssille. Siirryn siis parantamaan itseäni kirjaterapialla.

Hyvää viikonloppua kaikille ja toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu Valheet-keskusteluun maanantaina! Kirja vaikuttaa nopealukuiselta, joten jos huomenna hankkii kirjan, luultavasti ehtii vielä hyvin mukaan - ja saa keskusteluun osallistua vielä maanantain jälkeenkin.

 

Kommentit

Jenni S.

Hei! Ilmoitan, että keskustelu alkaa illansuussa. En saanut ajastettua postausta eilen, kun netti ei toiminutkaan, ja tänään on pitkä työpäivä. Keskustelu alkaa siis kuitenkin vielä tänään, ja toki siihen saa osallistua muinakin päivinä. Palaan asiaan muutaman tunnin kuluttua.:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.