Muumimaraton huomenna

 

Palstanpitäjän määräysvallalla ilmoitan, että täksi päiväksi kaavailemani muumimaraton siirtyy huomiselle. Minulla on vielä yksi muumikirja kesken ja lisäksi heräsin nenä tukossa ja kaktus kurkussa. Lupaan koostaa muumikokemukseni yhteenvedoksi huomenna. 

Tänään saatan vielä kirjoittaa vaikutelmiani eräästä kesken olevasta kirjasta. Ellen - muumeilemisiin huomenna!
 

t. NIISKUneiti

Kommentit

Saila R
S-palsta

Pikaista paranemista Niiskuneidille ja mukavaa muumimaratonia!

Jenni S.

Kiitoksia! Tokeennuin eilen sen verran, että olin illalla lukupiirissä, mistä hyvästä olen entistä köhäisempi tänään. Hyvä syy viettää aikaa Muumipapan kanssa, merestä haaveillen. Muumipappa ja meri, maratonin loppuhuipentumaksi säästetty herkku, siis vielä kesken...

Mukava muumimaraton. Kesällä Luin Taikatalven englanniksi, ja Muumipappa ja meren ja Muumilaakson marraskuun sekä Kuka lohduttaisi nyytiä ja Kuinkas Sitten kävikään.

Olen lukenut myös muumikirjat. Olen samaa mieltä, että useimmat Näkymättömän lapsen novelleista on hieman pelottavia. Lempinovellini on Näkymättämän lapsen lisäksi muistaakseni opuksessa oleva kertomus Ti-ti-uu:sta ja Maailman viimeinen lohikäärme.

Jenni S.

Jokken_kirjanurkka, niin on, muumit ovat harvinaisen viisasta ja mukavaa lukemista. Olen jo päättänyt uusia maratonin jonkuin vuoden kuluttua. :) 

Muumipappa ja meri on nyt melkein lopussa, ja pian alkaa purkaa matkan varrella tekemiäni muumimuistiinpanoja blogikirjoitukseksi. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.