Ladataan...
Kolmistaan

// *merkki kertoo, että tuote on satu & Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington// 

 1. Juo tarpeeksi vettä. Se tekee iholle hyvää, mutta on kaiken lisäksi erityisen välttämätöntä näillä keleillä.
 2. Valitse aurinkosuoja sen mukaan, tuleeko voide kasvoille vai vartalolle. Oma suosikkini kasvoille on ihan vähän ihon väriä tasoittava Madaran aurinkorasva.
 3. Keep thing simple. Eli keskity perusasioihin kikkailun sijaan. Nypi kulmakarvat muotoon, pidä kynnet siisteinä ja unohda vahva meikki. Jos et jaksa pitää huolta kynsilakkojen lakkausväleistä, valitse läpinäkyvä lakka räikeän sijaan.
 4. Muista aurinkolasit. Pelastaa silmät ja kaikki meikkiongelmat. Itse olen täysin rakastunut näihin Optikko Heiniöltä saamiini Tom Fordeihin*, jotka peittävät puoli päätäni.
 5. Panosta hyvään dödöön, laita hajuvesi niin, ettei tuo ihoalue ole auringon kanssa kosketuksissa.
 6. Pakkaa kassiin mukaan kosteutuspyyhkeitä, hiuspompula, kampa, minikokoinen aurinosuoja + huulipuna. Näillä pötkii jo aika pitkälle. Joskus olen nähnyt myös dödöjä, jotka on laitettu yksittäispakattuihin liinoihin aivan kuin vaikka Savetit. Sellainen toimii kesän menoissa loistavasti.
 7. Koska meikin ja hiusten kanssa kikkailu on kesällä aika turhaa (lätsähtää, kastuu tai hikoaa kuitenkin), panosta asusteisiin. Ihanat isot korvikset, ruskettunutta ihoa vasten sopiva kello tai hyvä lippis. Paljon muuta ei tarvitsekaan.
 8. Hulluttele. Kesäihoa vasten on ihana tehdä meikki, jota ei ehkä muuten käyttäisi. Onko se kirkkaansininen eyeliner vai punaiset huulet. Tee asiat toisin! Itse olen käyttänyt tänä kesänä enemmän huulipunia kuin koskaan.
 9. Valitse hyvät ja kevyet alusvaatteet. Hyvä olo lähtee (varsinkin kesällä, kun iho on nihkeä) alusvaatteista. Mahdollisimman kevyt, hengittävää kangasta olevat ja toppauksettomat liivit ovat poikaa. Vinkiksi muuten, että Lindexillä on taas menossa aika huima alusvaateale. Ostin itse sieltä juuri täydennystä kaappiin. Olivat siellä puolesta hinnasta alentaneet vielä uudelleen -50%. Kaksille alkkareille ja liiveille jäi hintaa yhteensä 16 euroa.
 10. Hymyile. Ihan hölmö ja kliseinen vinkki, mutta hymy ja hyvä olo ovat kauneimmat asusteet, joita ihmisellä voi olla.

Ja huomio vielä! Muistutukseksi, että koodilla KOLMISTAAN saat -15% Daniel Wellingtonin tuotteista + ilmaisen kuljetuksen aina heinäkuun 2018 loppuun asti. Kauppaan pääset tästä! 

-Karoliina-

Kuvat: 1&2, Noora Näppilä

Ladataan...
Kolmistaan

Kun suunnittelimme tätä reissua joskus keväällä, tuntui heinäkuun 23.päivä niin kaukaiselle, etten osannut aavistaa, että reissu tulisi näin pian. Mutta siellä se jo häämöttää. Sunnuntaina matkaan jo Helsinkiin hotelliin yöksi ja maanantaina aamuna kukonlaulunaikaan mä lennän kohti Portugalia ja Portoa. Mä nimittäin lähden Portugaliin Blackmodan tehtaalle katsomaan, miten kotimaiset brändit tekevät siellä vaatteensa! Erityisesti Aarrekid ja AARRE jotka minut tuonne seikkailulle ovat kutsuneet.

Mun silmät tekstiiliteollisuuden suhteen ovat avautuneet hurjasti, kun olen päässyt tutustumaan Kivatin ja Joutsenen tehtaille täällä Suomessa. Odotan tältä tulevalta reissulta siis todella paljon. Haluan nähdä, miten ulkomailla voi toimia vastuullisesti ja Suomea hyödyttäen? Ketä siellä oikein onkaan töissä? Missä oloissa? Mitä reittiä mun ja tyttären mekko Suomeen tulee ja paljon muuta! Ennen kaikkea haluan kuljettaa teitä reissussa mun mukana ja näyttää myös teille sen, mitä minä näen. Päästää teidät mukaan matkalle ja oppia yhdessä vielä paljon enemmän tekstiiliteollisuuden lainalaisuuksista.

Vaikka teenkin kaupallista yhteistyötä Aarrekidin ja AARTEEN kanssa ja he ovat esimerkiksi reissuun minut vieraakseen kutsuneet, tuuttaan tänne blogiin ja instaan varmasti paljon myös sellaista sisältöä, josta ei ole kaupallista yhteistyötä (kuten vaikkapa nyt tämä postaus) sovittu. Joten kun postauksessa tai somessa on tuo *kaupallinen yhteistyö -merkintä, on se kaupallinen. Kaikki muu reissu-,Portugali- ja vaatehöpinä ihan vaan sitä omaa tarinaa sellaisena, kun se päivittäin suusta tai näppiksiltä tulee ilmoille.

Ihanaa perjantaita! Mä olen AIVAN täpinöissäni. Me vietetään tänään Tampereella Tammerfestejä kera sekalaisen ystäväkatraan. Skumppa on kylmässä, mansikat vielä torilla ja asukriisikin alkamaisillaan.

Ja hei: Jos haluatte tietää jotain Portugalin tehtaasta, tulee mieleen asioita joita haluatte minun selvittävän paikanpäällä tai mitä tahansa, KERTOKAA! Mä selvitän asiat parhaani mukaan! 

-Karoliina-

Kuvat:Noora Näppilä

Asu: paita, BikBok // housut, AARRE* // kengät, Vamos*

*saatu

Ladataan...
Kolmistaan

//*tällä merkillä merkityt tuotteet saatu// 

Meikäläinen on kova sotkemaan ja toisaalta siivoamaan. Niinpä kokemusta erilaisista inventaarioista on kertynyt rutkasti kokemusten kautta ja lukuisista niistä kirjoista, joita olen elämässäni siisteyden saralta lukenut.

 1. Ryhdyt hommaa yksi kaappi kerrallaan niin, ettei hommaan tuhlaannut koko viikonloppua kerrallaan. Kun on tehnyt yhden kaapin ja yhden tunnin homman kerrallaan, sen siisteys inspiroi jatkamaan vähän lisää seuraavana päivänä.
 2. Hommaa pölynpyyhintä- ja imurointikamat lähelle.
 3. Tyhjennä ensin koko kaappi kaikesta.
 4. Kartoita kaappien tarpeet ENNEN KUIN ALAT siivota niitä. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että kaappia ei saa siistiksi ekalla yrittämällä, jos sieltä puuttuu inventoidessa oikeanlainen laatikko, säilytyspussi ja teline. Meikäläinen sai valita ennen meidän kodin tämän kesän urakkaa Orthex Groupilta* meidän kaappeihin ja varastoon sopivat lootat. Kuljin ihan mittanauhan kanssa ja mittailin, mitä laatikkoa minnekin kaivataan. Varastoon meni isoja kannellisia Smart Store -bokseja ja kosteuden kestäviä laatikoita. F:n huoneeseen värikkäitä laatikoita pienillä sisäjakajabokseilla ja vessaan taas minilaatikoita pinneille ja purnikoille.
 5. Jaottele sitten tavarat eri kasoihin. Itselläni kasat ovat seuraavia: takaisin kaappiin, varastoon, kirpparille, roskiin, muuhun kieroon, jonnekin toiseen kaappiin kodin sisällä.
 6. Älä anna armoa turhalle roinalle. Jos et käytä tavaraa ja se ei maritusfilosofian mukaan "tuota iloa", anna sen mennä. 
 7. Varusta heti paikat ja sijoituskohteet niille kamoille, jotka eivät päädy kaappiin takaisin. Muuten käy niin, että niitä ”kirpparille sitten joskus sadan vuoden päästä” nyssäköitä vaeltelee kotona kuukausitolkulla. Lopulta niihin hermostuu ja ne tunkee takaisin kaappiin.
 8. Varaa kirppispöytä, pakettiauto, kierrätyskeskuksen hakupalvelu. Koska: Edellinen kohta.
 9. Nauti työsi tuloksista, eli fiilistele kauniilla vaate- ja tavarariveillä ja dymotetuilla pikkulaatikoilla. Tämä toimii kaikissa muissa tiloissa, paitsi lastenhuoneessa.
 10. Kun olet siivonnut lastenhuoneen läpikotaisin, ÄLÄ KOSKAAN PALAA ENÄÄ HUONEESEEN. Koska jos palaat - esimerkiksi puolen tunnin päästä - et usko enää koskaan, että tekemälläsi työllä on mitään merkitystä.

-Karoliina-

Pages