Elämäni paras äitienpäivä

Ladataan...
Kolmistaan

   

  En tiedä, onko muissa töissä ennen lomia samanlainen härdelli kuin koulumaailmassa, mutta voin sanoa, että toukokuu on opettajahommien raskainta aikaa. Päälle painavat kokeet, arvioinnit, vappujuhlat, kevätjuhlat, luokkaretket ja vaikka mitkä muut. Vaikka suurin osa edellä mainituista on myös maikalle (ainakin itselleni) mieluisaa puuhaa, vievät ne myös kauheasti energiaa. Ja tässä vaiheessa kun niin lasten kuin aikuistenkin voimat alkavat olla aika vähissä.

Kun koko tämä touhotuksen keskellä meille ehdotettiin blogikampanjan tiimoilta ”reissua” helsinkiläiseen hotelliin ja Lintsille, ensimmäinen ajatus oli ”ihanaa” ja toinen ”mutta millä ajalla?”. Olin nimittäin jo kauan haaveillut helposta irtiotosta arjen keskellä, ja mikä olisikaan voinut olla kätevämpi tapa kuin kömpiä hotellilakanoihin kivenheiton päästä kotoa. Ei ainakaan matkoihin tuhraantunut aikaa!

Hotelliloma-aika saatiin monen sumplimisen kautta järjestettyä äitienpäivälle. Ja vieläpä niin, että reissu sijoittui aika hauskasti sunnuntain ja maanantain väliseksi ajaksi niin, että käytimme aktiviteettien suunnittelussa apunamme Bella-blogien ja Visit Helsingin yhdessä toteuttamaa Lasten Helsinki –karttaa. Reissun yksi erikoisuus oli vielä se, että lyhyeksi lomaksi siinä oli erilaisia vaiheita: Sunnuntai vietettiin nimittäin koko perheen voimin, mutta maanantaina Eskon kiiruhtaessa töihin me puolestaan saimme viettää F:n kanssa tyttöjenpäivän aivan kaksin. Mutta siitä enemmän ensi viikon postauksessa, nyt kertoilen vasta sunnuntain puuhat.

Suuntasimme siis äitienpäiväsunnuntaina heti aamiaisen ja onnittelujen jälkeen Sokos Hotel Pasilaan, jossa meitä odotti huone jo valmiina, vaikka oikeaan sisäänkirjautumisaikaan oli vielä useampi tunti. F oli varmistanut jo respasta, että huoneessa olisi kylpyamme, mutta silti riemunkiljahdukset olivat suuret, kun sellainen vielä ihan oikeastikin huoneesta löytyi.

Onneksi kylpyammetta ei pitänyt päästä testaamaan kuitenkaan heti reissun alkumetreillä, koska lupaus Lintsi-päivästä oli myös houkuttava. Niinpä me vedimme kaksi kerrosta vaatetta niskaan (kauhea tuuli!) ja suuntasimme kohti klassikkokohdetta, Linnanmäkeä. Lasten Helsinki –kartta tarjoaa siis lapsiystävällisiä vinkkejä aivan näistä peruskohteista vähän erikoisempiin paikkoihin. Ensin ajattelin, että olisimme kolunneet kartan leikkarit tai vaikkapa kokeilumielessä kartan vinkkaamat parhaat lastenhoitohuoneet, mutta sitten ajattelin, että nuo arkisemmat ”nähtävyydet” kartasta tulee varmasti muutenkin käytyä kesän läpi. Nyt oli juhlapäivä ja kohdekin sen mukainen!

Lintsillä söimme, kävimme pienessä Kingissä (olin itsekin aivan pissat housussa kauhusta!), söimme hattaraa ja Esko ei TIETENKÄÄN voinut vastustaa pallonheittoa ja muita kilpailuhengelleen sopivia aktiviteettejä. Rakastuin jo viime kesänä Lintissä siihen, että vaikka toki ravintoloiden hinnat ovat kovia, ei alueelle ole pääsymaksua, ja pienille lapsille on niin paljon ihan ilmaisia laitteita. Aivan huikean hienoa! Ja pitihän tämmöisestä paikasta lähetää isovanhemmille kortitkin.

Kun varpaat ja sormet olivat jo aivan jäässä, kiiruhdimme äkkiä takaisin hotellille. F polski ammeessa varmasti kolme tuntia ja minä nautin siitä, että sain vetää hotelliaamutakin ja –tohvelit jalkaan. Mitä luksusta! Tiedän olevani ihan hömppä, mutta mä RAKASTAN hotelleja ja niiden tunnelmaa.

Iltapala haettiin Döner Harjusta: Kaupungin parasta kebabia! Ja elämäni paras äitienpäivä...siinä sitä silkinpehmeissä lakanoissa kuuntelin ja ajattelin, kun muruni tuhisivat jo aivan unessa jättimäisen sängyn lakanoissa.

-Karoliina-

P.S. F:n ja mun yhteisestä maanantaista kuulette myös pian. Ja se kommentoija, joka toivoi AIKUISILLE matkavinkkejä Helsinkiin. Yritän saada sellaisen vinkkauksen aikaiseksi viimeistään kesäkuussa :)

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Share

Kommentit

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos <3

Arja (Ei varmistettu)

Katsojallekin tuli iloinen mieli kun teillä oli hauskaa ja rentouttavaa äitienpäivänä...ainakin pääsitte arjesta irti!
Me olimme mieheni kanssa mökillä ja emme juhlineet jälkikasvun kanssa. Sain heiltä onnittelut puhelimitse. MUTTA mieheni antoi minulle lahjaksi erään rahapelin kupongin ja arvatkaa mitä?! Voitin muutaman tuhat euroa. Jos rahassa mitataan, niin olihan tämä paras äitienpäiväni. En ole materialisti tai kovin rahanahne, mutta hyvinkin rahalle käyttö löytyy. Arvostan eniten meidän aikamiespoikien lapsuudessa tekemiä kortteja jotka olen säästänyt.

Arja (Ei varmistettu)

Nyt vasta huomasin, että on nimipäiväsi tänään. Onnea!!!

Elissa (Ei varmistettu)

Aivan ihanalta näyttää teidän äitienpäivä! Hotelleissa vaan on niin se oma tunnelmansa ja siellä tuntee olevansa lomalla :) Tiedätkö onkohan sen peliarvonnan voittajille jo lähetetty viestiä,vai olenko liian hätähousu?

j.e.n.n.i.m.a.r.i.a (Ei varmistettu)

Minä ainakin toivoin postausta Helsingin nähtävyyksistä jne. aikuiseen makuun! :) Hienoa, että olet laittanut toiveeni korvan taakse. Reissumme alkaa jo 4.6., toivottavasti ehdit tehdä postauksen ennen sitä! :)

Roora-sisko (Ei varmistettu)

Mitkä noi sun värikkäät housut on?! Ihanat!!♥

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Heippa Elissa! Laitoin teidän yhteystiedot (sähköpostin) eteenpäin, ja heidän tulisi ottaa teihin yhteys pian :) Jos näin ei tapahtu, ilmoita vaan mulle!

Outi (Ei varmistettu) http://outislifee.blogspot.fi

Voi vitsi, miten ihana päivä teillä on ollut. Mun vatsa ei näin vanhempana kestä noita koneita enää ja jos johonkin uskallan mennä, niin kiljun hysteerisesti, niin että lapsia käy hävettämään :)
Mä rakastan hotellien aamutakkeja ja kylpyammeita <3

Riina (Ei varmistettu)

Ihana tuo teidän F:n rusettipipo. :) Mistä se on peräisin?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mä yritän olla nopea :) !!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Gaudin leggarit, Hoosa-H <3

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mäkin olen näköjään tullut jänishousuksi :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi apua! Ihan huikeaa tuollainen voitto :) Onnea!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Papu-merkin pipo :)

Ihan vaan äiti-tytär -päivä Helsingissä | Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/ihan-vaan-aiti-tytar-paiva-helsingissa/

[…] Kirjoitin reilu viikko sitten siitä, kuinka suuntasimme äitienpäivänä Sokos Hotel Pasilaan ja Lintsille. […]

Kommentoi

Ladataan...

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.