Laatu korvaa määrän

Ladataan...
Kolmistaan

Olimme menossa viikonloppuna ostamaan perinteistä jättikarkkipussia irtokarkkikaupasta, kun pysähdyin kahvia ja käsintehtyjä suklaita myyvän pienen liikkeen eteen Jumbossa. Esko paineli jo edellä, mutta mitä päätin, että ostaisin perinteisten karkkien ja suklaiden sijaan muutaman palasen ajatuksella ja taidolla tehtyjä herkkuja. Suklaat olivat aika arvokkaita (1,35e/kpl), joten päätin, että valitsisin laatikkooni neljä kaikkein eniten himottavinta makua. Nauratti silti kantaa pikkuruista laatikkoa mukanani. Pärjäisinkö TODELLA näillä neljällä palalla koko karkkipäiväni?

Ihme kyllä, pärjäsin. Oli ihana maistella täydellisiä herkkuja niin, että tiesin, missä ne olivat valmistettu ja mitä niissä tarkalleen oli. Olin nimittäin saanut tiedon jokaisesta suklaasta myyjältä, joka tuntui olevan perillä jokaisen suklaapalan historiasta.

Mietin, että neljä suklaapalaa opettivat enemmän kuin sen, että herkkupäivänäkin voi selvitä ilman ähkyä. Esimerkiksi sen, että kun laatu on täydellistä, ei tarvitse vetää määrää överiksi. Itse asiassa : Tämä taitaa päteä aika moneen muuuhunkin elämän osa-alueeseen...

-Karoliina-

 

Share

Kommentit

Mönkkeli (Ei varmistettu)

Caffi on <3

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Caffihan se nimi oli. Olin jo unohtanut. Niin oli <3

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oletko maistanut tätä: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/silky-milky-carob-levy/SUPERT-702811663053/dp?openGroup=429 ?

Täydellistä. Luomua. Ja hinta koko patukalla kolme euroa.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Olisiko hyvää ohjetta raakasuklaaseen? En ole koskaan tehnyt, voisin kokeilla...

Susanna (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/eleganssi

Olin aina kummastellut ihmisiä, jotka sanovat, että muutama laadukas konvehti vie makeannälän. Sitten minusta yhtäkkiä tuli yksi heistä, sillä nykyään en vain pysty syömään yhtä paljon makeaa kuin ennen. Haluaisin kyllä löytää laadukkaita mutta hiukan kohtuuhintaisempia pikkusuklaita: jotain tavallisen markettisuklaapatukan ja puolentoista euron irtokonvehtien väliltä.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oho! Oletpa sissi!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi mulla on suklaan kanssa usein tuo sama ähky!

Riikka (Ei varmistettu) http://Riikanblogi.fi

Kyllä pätee, jos multa kysytään;)..

Arja (Ei varmistettu)

Teit hyvän teon. Minä en tänä vuonna laita suuhuni lainkaan suklaata ym karkkeja.

Annika/Morning Glory (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/morning-glory

Tää on niin totta. Muutama tollainen kunnon täyteläinen suklaa vie kyllä makeannälän kokonaan. Sama homma mulla on raakasuklaassa (itsetehdyssä) vaikkei siinä ole edes valkoista sokeria.

hop (Ei varmistettu)

Karkki on sellainen, että sitä syö tasan niin paljon kuin sitä on. Käsi vaan käy kipossa vaikka himo meni jo aikoja sitten ohitse, ja sitten onkin jo ähky ja paha olo... osaisimpa rajoittaa :D Suklaat taas ei maistu oikein mitenkään.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Arvasin <3

Maria (Ei varmistettu)

Voi kun olet niin kaunis! :) Kiva postaus.

tätioranssi (Ei varmistettu)

Kuukauden karkkilakko lopuillaan. Ihan täydellisesti ei mennyt ilman mutta kunnialla kuitenkin! Toivottavasti en palaa siihen entiseen että oli pakko saada joka päivä jotain makeaa. Epäterveellistä semmoinen ja rahanmenoa! Enemmän hedelmiä vaan..

Toi on hyvä kun pystyy valitsemaan parhaat. Hyvä idea! Nuoliko esko näppejään vai ottiko omat?

Kommentoi

Ladataan...

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.