Seuraava askel: Samanlaiset tuulipuvut

Ladataan...
Kolmistaan


Meillä on Karoliinan kanssa muutamia samoja vaatekappaleita ja kenkiä. Uusimpana niistä Pomarin Pehmikset, joiden pohjalle päätimme eilen koota TOISILLEMME asukokonaisuudet. Minä valitsin Karoliinalle kenkien pariksi mekon (vai onko tuo hame? En koskaan muista eroa), hän taas minulle jo tutuksi tulleet Nudien-farkut ja saman merkin pilottitakin.

Ja tämmöistä valikoitui päälle:

Eskon asu: takki ja farkut, Nudie (Carlings) // paita, Cheap Monday // sukat, Marimekko // kengät, Pomar*

Karoliinan asu: mekko ja takki, Monki // sukkikset, Pieces // korvikset, Uhana Desingn**// kello, Diesel // laukku, Filippa K // kengät, Pomat*

Muistakaa, että Pomar alekoodi nettikauppaan on voimassa enää tämän päivän (25.5.2015) koodilla POMAR10.

Kivaa alkavaa viikkoa!

-Esko-

*kampanjatuote

**saatu

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Share

Kommentit

Jutta (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää molemmat asukokonaisuudet! :) Varsinkin Eskolle pointsit, koska harvemmin miehet osaavat valita naiselle vaatteita. Ainakaan sellaisia, jotka nainen suostuu vielä päällensäkin laittamaan.

hop (Ei varmistettu)

Moikka!
Ootte ollu yks mun lempiblogi siitä syystä, että vastailette aina kommentteihin, joita lukijat viitsivät teille raapustaa. Viime aikoina olen huomannut tämän mahtavuuden kadonneen täältä. Toivottavasti se tulee takaisin, sillä lukijoiden puheenvuorojen ignooraaminen ei kannusta ketään kommentoimaan.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Heippa!
Vastataan kyllä jokaiseen kommenttiin, joka huomataan. Tosin ei enää aivan joka päivä, vaan 3-4 päivänä viikossa urakkaluontoisesti.
Kommentit ovat kaiken a ja o, joten niiden saanti ja niihin vastaaminen on kyllä melkein koko tämän homman tärkeintä antia, ja sitä ei haluta unohtaa :)

Esko (Ei varmistettu)

Huomenta!! Kannattaa tutustua...:) Kivaa päivää!!

Esko (Ei varmistettu)

Heippa! Edelleenkin pyritään vastaamaan. Kommentinne ovat meille hyyyvin tärkeitä, kiitos niistä. Toivottavasti jaksat lukea blogia tulevaisuudessakin. Kivaa ja aurinkoista viikkoa!!

Esko (Ei varmistettu)

Jeeeeeees!! Kengäthän on juuri timantit...:)

Esko (Ei varmistettu)

Oi, kiitos!! Kivaa viikkoa!!!!...:)

Julia (Ei varmistettu)

Hahahaaa..siis anteeksi, normaalisti pidän teidän tyylistä mutta nuo Eskon kengät! OMG!! Näen niistä edelleen 80-luvulta painajaisia ja nyt ne on tullut takas…Nooooooo!!! :D :D

Laura / Sateenkaaria ja serpentiiniä (Ei varmistettu) http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi

Ei oo muuten yhtään hassummat kengät. Näillehän oon joskus nauranut vasta kippurassa, mutta nykyään oon tullut niin mukavuuden haluiseksi, että nää sopisi oikein hyvin. Korkokengille sanon jo ei kiitos. Plussana myös kotimaisuus. Siitä oon erityisen kiinnostunut.

Hauska juttu, että valitsitte toisillenne vaatteet :)

Kommentoi

Ladataan...

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.