Treffi-ilta hämärtyvässä elokuun yössä

Tapahtui lähihistoriassa. F lähti mun vanhempien kanssa Flamingoon, ja me lähdettiin treffeille. Stefan`s Stakehouse, julmetun hyvää ruokaa, lasi valkkaria ja pitkästä aikaa taas sellainen hetki, että saatiin jutella rauhassa kahdestaan. Onni on muuten se tunne, että lapsiperhen arjen ja keskustelujen "kävihän se kakalla?" tai "ostitko juustoa?" välissä löytyy vielä julmetusti oikeita aiheita ja aitoa kiinnostusta jutella myös kahdenkeskisistä asiosta.

Niin ja hei: Mikä Helsingin yö! Vielä puolen yön aikaankin niin lämmin tuuli, että olisi luullut olevan keskipäivä. Ainoana erona vaan se, että elokuun paras asia – hämärtyvä ilta – teki hetkestä vielä päivääkin mahtavamman.

Joka puolella iloisia ihmisiä ja kasapäin erilaisia kieliä ja kansallisuuksia. En keksi enää yhtään syytä, miksi lähteä ulkomaille, jos kivenheiton päässä kotioveakin on näin mahtava meininki ja ilmapiiri. Ja hyvä niin. Matkailuun ei isommassa mittakaavassa nyt olisikaan lantteja laitettavaksi.

Millon sä muuten kävit viimeksi murusi kanssa treffeillä? Onko kyseessä harvinainen herkku, vai harrastatteko treffailua viikottain/kuukausittain?

-Karoliina-

K Neule, Monki // Haalari, BikBok // Kengät, Lindex // Korvikse, Poola Kataryna // Laukku, Zara // Kaulakoru, H&M
E Paita, Makia // Shortsit, Nudie // Tennarit, Converse // Kassi, Support your local(Saint Louis Store, Lahti) // Hattu, Brixton

 

Share

Kommentit

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu)

Mekin yritetään treffailla suunnilleen kerran kuussa, mutta kyllähän totuus on se, että aina ei vain pysty.
Ja kiitos :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu)

Se helpottaa hiukkasen hoitojärjestelyissä :)

Elsa/ Oi mutsi mutsi (Ei varmistettu) http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/

Ihanku sun blogi ois herännyt jostain talviunilta poks vaan! Ihanan kirkkaita ja isoja kuvia ja selkee lukea! Hyvät jutut:)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu)

Et ole eka, joka noin on sanonut. Ihanaa, että mun into näkyy ulospäinkin. Bellalaisena on hyvä olla!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu)

Se olisi hyvä alku :D

Emma (Ei varmistettu)

Voi kun saisikin järjestettyä treffi-illan edes kerran kuukaudessa! :) Viimeksi ollaan taidettu olla kahdestaan treffeillä helmikuussa - voisi olla aika tehdä asialle jotain!

P.S. Vau kuinka tyylikäs pari olette!

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.com

Voi kateus - meillä tuo treffailu on lähinnä kerran vuodessa, hyvällä tuurilla. Just naurettiin miehen kanssa, että meidän viestiketju älypuhelimessa on viimeisten kuukausien ajalta nimenomaan tuota "Osta juustoa.- Ostin jo. - Käyn kaupassa, tarviitko jotain? - Kokous venyy, tulen vasta viiden jälkeen". Pitäisiköhän noita treffejä odotellessa laittaa vaikka joskus joku hempeämpi viesti :O?

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Käytiin treiffeillä viimeksi toissailtana, kun vierailtiin Hangossa. Tosin, me käydään aika usein, mutta meillä onkin lapsina vain koiralapsia :D

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.