Kesäkauden suosikkituotteet #2

Kosmetiikkakaaos

Tässä postauksessa jatkan hieman osaa yksi, eli tuoksut ja huulimeikit. Ihan hyvin nämä olisivat voineet olla siinä ekassakin, mutta en jaksanut/viitsinyt tehdä niin pitkää listausta.

Hajuvedet:

Olen käyttänyt viimeiset kuukaudetl ähestulkoon vain näitä kahta hajuvettä. Tulee mieleen poikkeuksena vain Prahan matka jolloin mukanani oli testereitä muista tuoksuista.

Marc Jacobs Eau So Fresh: Kukkaishedelmäinen tuoksu jonka päällimmäisenä tuoksuu: greippi, päärynä, vadelma ja "vihreät tuoksut". Toisena: jasmiini, ruusu, litsi, omenankukka ja orvokki. Viimeisinä pohjanuotteina: myski, luumu ja setripuu.

Tuoksu on varmaan hempein ja makein koskaan omistamani. En ole myöskään "raikkaiden" tuoksujen ystävä normaalisti, mutta tässä kaikki yhdistyy itseäni miellyttävällä tavalla.

Chanel Chance Eau Vive: Kukkaismausteinen tuoksu jonka päällimmäisinä tuoksunuotteina ovat: Veriappelsiini, sitruuna, sitrushedelmät. Toisena Jasmiini ja valkoinen myski. Kolmantena pohjanuotteina: vetiveriaheinä, setripuu ja iiris.

Tämän tarina onkin sellainen että mieheni osti vahingossa tämän joululahjaksi eau de tendren sijaan. En voi moittia, koska nämä ovat identtisissä pakkauksissa sillä erotuksella että millin tekstillä lukee eau de vive. Pidin tästä kuitenkin heti, vähän erilainen mitä olisin ehkä itse ostanut. Tuoksu on sellainen "aikuismainen" mutta kesäinen/keväinen.

Huomasin jälleen kerran että näissäkin on yhtäläisyyksiä vaikka ovatkin minusta aivan erilaisia keskenään. Useimmissa suosikkituoksuissani on myskiä tai vaniljaa joista kummastakaan en pidä yksistään.

 

Huulituotteet:

.1. Loreal Color Riche Matte 144 Ohlala

2. Loreal Color Riche Matte 227 Hype (nimi piti luntata netistä, sillä omastani se oli kulunut pois)

3. Nyx Soft Matte Lip Cream Zurich (joukon ainoa nude!)

4. Nyx Soft Matte Lip Cream Morocco

5. Sephora Matte lipstick 03 Strawberry Kiss

6. Nyx Soft Matte Lip Cream Milan

Huulituotteissa on nähtävillä selvä kaava. Olen varmaan 80% ajasta käyttänyt viimeisen viiden kuukauden ajan vain näitä kuvassa olevia tuotteita. Pidän mattaisista tuotteista jotka pysyvät hyvin huulilla, mutta en pidä liian pysyvistä ns. vedenkestävistä superhuulilakoista.

Jonain päivänä saan varmasti aikaiseksi opetella jotain swatch-kuvia myös. ;)

Loppukevennykseksi catbomb-kuva (kissat rakastavat tuota valkoista pehmeää vilttiä, kuin myös itse)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.