Ladataan...
Kosmetiikkakoukku

Monen toive toteutuu kun markkinoille on saapunut uusi, kohtuuhintainen lämpimällä vedellä poishuuhdottava mascara: Oriflamen No Compromise. ​Mascara sisältää Lash Wrap tekniikkaa, ​jonka ansiosta ripsiväri kiinnittyy jokaiseen ripseen, jolloin lopputuloksena ovat pitkät ja tuuheat räpsyttimet. Ja mikä parasta - tuotteen voi huuhdella päivän päätteeksi pois lämpimällä vedellä: poistettaessa ripsiväri ei leviä pandakarhumaisesti pitkin silmiä, vaan tuote lähtee irrallisina paloina ripsistä pois. Mascaran luvataan silti myös olevan hyvin kosteutta kestävä: hikoilun, vesisateen tai kyyneleiden ei pitäisi vaikuttaa mascaran pysyvyyteen. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta joten otin tuotteen heti testiin.

Päätin asettaa mascaran todelliselle koetukselle. Koska ulkona ei satanut vettä, järvivesi uimiseen liian kylmää eikä minua erityisemmin itkettänytkään päädyin pesemään saunaa. Tuntui kyllä hieman hullunkuriselta harjata mascaraa ripsiin siivouspuuhiin ryhtyessä! Ripsivärin harja on varsin tuuhea: runsaasta harjaosasta joko pidetään tai sitten ei. Itse olen enemmän kapeiden harjojen ystävä, sillä tuuhealla harjalla en ole saanut mascaraa levitettyä kyllin tarkasti ilman suttaantumista. Tässä tuotteessa runsas harja toimii yllättävän hyvin: laitoin mascaraa aluksi sahaavalla liikkeellä jonka jälkeen lisäsin vielä mascaraa normaalisti harjaamalla ja totesin, että tuote levittyy paksusta harjasta huolimatta tarkasti ja siististi. Jos pidät luonnollisesta lopputuloksesta, yksi levityskerta riittää. Runsaamman lopputuloksen aikaansaaminen vaatii sen sijaan jo hieman työskentelyä: itse toistin käsittelyn pariin kertaan ja tämä toimi hyvin ilman että ripseni olisivat näyttäneet paakkuisilta kökkö-ripsiltä. Uskon, että tämä johtuu tuotteen voidemaisesta koostumuksesta, jolloin mascaran lisääminen onnistuu siististi. 

Sitten olinkin valmis tositoimiin. Huiskin ja läträsin vedellä kosteassa saunassa sillä mielin, että totuus ripsivärin pysyvyydestä tulee taatusti selvitettyä. Ja pysyihän se! Tavallinen mascara olisi taatusti levinnyt pitkin poskia mutta tämä ripsiväri kesti olosuhteet, jotka varmasti ovat haastavat. Olin kiitollinen mascaralle sen pysyvyydestä puhumattakaan siitä, että se oli inspiroinut minut pesemään saunan ;) 

Lopuksi oli aika poistaa mascara lämpimällä vedellä. Ja ripsiväri tosiaankin lähti hyvin siististi pieninä paloina irti. Tässä kohtaa kannattaa olla erityisen tarkka: huuhdo silmäsi huolellisesti, jottei murustakaan jää silmiin, sillä lopputuloksena voi olla kutina ja ikävä kaihertava tunne silmissä.  Mutta lämpimän veden voimalla kaikki huuhtoutuu varmasti pois! Kannattaa kuitenkin huomioida, että luomivärit ja rajaukset vaativat puhdistustuotteen silmille joten täysin ei silmämeikinpoistoainetta voi hylätä vaikka ripsiväri vedellä lähtisikin. Jos kuitenkin haluat vapautua kokonaan silmämeikinpoistoaineesta, käytä puhdistusmaitoa tai misellivettä, jotka sopivat myös silmämeikin poistoon. 

No Compromise -mascara on todella hyvillä ominaisuuksilla varustettu ja erittäin edullinen mascara. Voit ostaa tuotetta Oriflame -edustajilta tällä hetkellä tarjoushintaan 9,90 ( 11.8-31.8), normaalihinta on 16 euroa. 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Iho

Kolmenkymmenen ikävuoden rajapyykin saavuttaminen tarkoittaa usein myös ihonhoidollisten tarpeiden muuttumista. Ecollagen tuotteet on kohdistettu tämän ikäluokan ihon suurimpaan haasteeseen eli ensimmäisten varsinaisten ryppyjen ja juonteiden ennaltaehkäisyyn sekä jo olemassaolevien ikääntymisen merkkien silottamiseen. Ihon ikääntyminen johtuu kollageenin ja elastiinin vähenemisestä. Kollageenit ovat ihon rakenneproteiineja, tukivalkuaisainetta. Ihon vanhetessa kollageenisäikeet jäykistyvät mikä johtaa ihon rypistymiseen ja veltostumiseen. Kollageeniin vaikuttavat myös ulkoiset tekijät: tupakoinnin ja auringon haitat ovat hyvin tiedossa mutta myös liiallinen sokerin käyttö vaikuttaa kollageenin muodostumiseen. Sokeripitoinen ruokavalio muuttuu elimistössä glukoosiksi ja kun glukoosi ja proteiini reagoivat keskenään tapahtuu sokeroitumista. Sokeroituminen aiheuttaa molekyylitasolla häiriöitä kollageenin muodostumisessa. 

Elastiini puolestaan vaikuttaa ihon joustavuuteen. Iän karttuessa myös elastiinin muodostus heikkenee ja ihossa oleva elastiini kovettuu, mikä aiheuttaa kimmoisuuden vähenemistä: eli jos esimerkiksi aamulla tyynynjäljet eivät enää katoakaan yhtä nopeasti kuin ennen, on se merkki elastiinin muodostuksessa tapahtuneista muutoksista. 

Ecollagen -tuotteissa käytetään patentoitua, koisokasvin kantasolu-uutetta sisältävää Tri Peptide -tekniikkaa: se aktivoi ihon kollageenisynteesiä, uudistaa soluväliainetta sekä neutraloi kollageenia hajottavia entsyymejä. Tuotteiden idea perustuu siis ryppyjen silottamiseen ihon sisältä päin. Setti sisältää kuusi tuotetta: puhdistusgeelin, kasvoveden, silmänympärysvoiteen, seerumin sekä päivä -ja yövoiteen. Puhdistusgeeli ja kasvovesi ovat samat kuin True Perfection -setissä eli vaahtoava NovAge Refining geeliputsari sekä NovAge Renewing kasvovesi. Löydät tarkemman kuvauksen näistä tuotteista True Perfectionia koskevasta postauksestani. 

Paras ja samalla luotettavin keino kertoa tuotteista on käyttökokemus. Minulla on ilo omistaa asiakas, joka on käyttänyt Ecollagen tuotteita jo pitkään. Joten tässä postauksessani tulee myös asiakkaani tuntemuksia tuotteista!  

Ecollagen Smoothin silmänympärysvoide​voide on pakattu 15 ml kokoiseen tuubiin, jossa on metallinen rolli-aplikaattori. Tuotetta käytetään puhtaalle iholle aamuin illoin rollia pyörittämällä. Voide sisältää muiden Ecollagen tuotteiden tavoin ihoa silottavaa koisokasvin kantasolu-uutetta. Rolli stimuloi silmänympärysalueen aineenvaihduntaa, jolloin turvotus ja tummat silmänaluset hälvenevät. Asiakkaani on ollut rolliin varsin tyytyväinen: hänen mielestään metallinen pää tuntuu silmänympärysalueella mukavan viilentävältä sekä tuotetta tulee samalla oikea määrä sillä tavanomaisissa tuubeissa olevia tuotteita tulee helposti annosteltua ylenpalttisesti. Silmänympärysvoidettahan ei tarvitse kuin pari pientä pisaraa: liika voidemäärä voi sen sijaan aiheuttaa turvotusta silmänympärysalueella. Silmänympärysvoide on hajusteeton.

Ecollagen Wrinkle Smoothin seerumi: tuote sisältää tiivistetyssä muodossa Tri Peptide -tekniikka, joten pienessäkin määrässä on runsaasti aktiiviaineita. Sen vuoksi seerumia tulee käyttää päivä -ja yövoiteen alle maltillisesti. Seerumi ei myöskään korvaa kosteusvoidetta vaan sen tarkoitus on tehostaa voiteiden vaikutusta. Ecollagen seerumi on pakattu 30 ml pumppupulloon. Tuote on helposti levittyvä. joten kaksi painallusta riittää kasvojen iholle. Kolmannen painalluksen levitän kaulan iholle: Oriflamella ei ole erikseen kaulavoidetta mutta Ecollagen seerumi on kosteuttavaa mutta nopeasti imeytyvää, joten vaatteet eivät rasvoitu mikäli ne joutuvat kaulan ihon kanssa kosketuksiin tuotteen levittämisen jälkeen. Kaulan ihonhoito on erityisen tärkeää, sillä siinä oleva iho rypistyy nopeammin ja korostetummin kuin kasvojen iho.

Tuotteessa on mieto tuoksu. Myös asiakkaani mielestä raikkaan tuoksuinen seerumi imeytyy nopeasti ihoon ja täydentää voiteiden vaikutusta. Asiakkaallani on käyttökokemusta myös päivä -ja yövoiteiden käytöstä ilman seerumia mutta siirryttyään säännölliseen seerumin käyttöön, on hän sitä mieltä, että seerumi on oleellinen osa ihonhoitorutiinia sillä seerumi on varsinainen täsmäisku ryppyjä vastaan.

Ecollagen Wrinkle Smoothing päivävoide ​lupaa paitsi ennaltaehkäistä mutta myös korjata jo olemassaolevia juonteita. Lisäksi tuotteessa on suojakerroin 15, joten iho saa suojan myös valovaurioita vastaan. Tuote on käytössä miellyttävä ja raikas: voide levittyy ja imeytyy iholle hyvin joten meikin rullaantumista ei tapahdu. Asiakkaani saamat tulokset säännöllisessä käytössä ovat ihon pinnan ja värin tasoittuminen sekä ihohuokosten supistuminen. Kesällä asiakkaallani on käytössä päivävoiteen Light -versio: kevyempää tuotetta kannattaa käyttää, jos iho tuntuu rasvoittuvan kesällä helpommin tai kun oleskelet kosteassa ilmastossa. Light -päivävoiteessa ei ole suojakerrointa mukana, joten aurinkosuojaa tulee lisätä erikseen. Molemmissa voiteissa tuoksu on hyvin mieto ja pakkauskoko 50 ml, Light päivävoide on pakattu pumpputuubiin. 

Ecollagen Wrinkle Smoothing yövoide ​on täyteläinen ja ravitsevalta tuntuva voide. Tuotteessa on mieto, ruohomainen tuoksu ja se on pakattu 50 ml purkkiin.  Olen saanut Ecollagen -tuotteiden kohdalla palautetta, että talviaikaan, jolloin iho kuivuu helpommin ei päivävoiteen antama kosteutus ole riittävä. Asiakkaani on ratkaissut ongelman käyttämällä Ecollagen yövoidetta päivävoiteen asemesta. Joten kannattaa kiinnittää huomiota ihon tarpeiden muuttumiseen vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi joulukuusta helmikuuhun, jolloin iho kuivuu kylmän sään vuoksi voi täyteläistä yövoidetta käyttää aamuin illoin. Ecollagen yövoiteessa on samat aktiiviaineet ja mekanismit kuin päivävoiteessakin (suojakerrointa lukuunottamatta) ja se on huomattavasti kosteuttavampaa ja täyteläisempää . Se myös toimii meikin alla erittäin hyvin. Sään lämpenemisen myötä voi siirtyä taas normaaliin Ecollagen päivävoiteeseen tai Light -versioon. Jos kesällä yövoide tuntuu liian rasvaiselta, voit kokeilla Light -päivävoiteen käyttöä yövoiteen sijaan, sillä normaalista Ecollagen päivävoiteesta poiketen tuotteessa ei ole suojakerrointa. Suojakertoimellisten päivävoiteiden käyttöä ei suositella öisin sillä suojakerroin voi tukkeuttaa ihohuokoset. 

Kaikissa ihonhoitotuotteissa tulee olla pitkäjänteinen, säännöllinen mutta myös realistinen. Säännöllisellä käytöllä voidaan hidastaa ja korjata iän tuomia muutoksia mutta ikuisen nuoruuden lähdettä ei olla keksitty eikä todennäköisesti tullakaan keksimään jos kirurgin veistä ei oteta huomioon. Mutta kokonaisuudessaan Ecollagen tuotelinja on varsin toimiva niin itseni kuin asiakkaanikin mielestä. Omassa käytössäni koin aluksi, etteivät tuotteet sovi minulle sillä minulla on pintakuiva sekaiho. Annoin kuitenkin iholleni aikaa tottua tuotteisiin ja varsinkin kun asiakkaani vinkkasi yövoiteen päiväkäytöstä oli täyteläisemmän päivävoiteenkin puute ratkaistu. Ihoni ei pitkään aikaan ole ollut näin hyvässä kunnossa eli voin vilpittömästi todeta että 36-vuotiaalla sekaiholla tuotteet lunastavat annetut lupaukset. Ainoastaan silmänympärysvoiteen olen korvannut toisella tuotteella: en siksi, että tuote olisi huono vaan koska oudoksun tuubin rollimaista päätä.

Ecollagen -tuotteiden pääasiallinen käyttöikä on 30-40 vuotiaat mutta tuotteista hyötyvät myös sitä vanhemmat joilla on rasvaisuuteen taipuvainen iho. Kuivaihoisen, 40-vuotiaasta ylöspäin kannattaa tutustua NovAge Ultime Lift - tai NovAge -Time Restore -tuotelinjoihin, niistä kerron lisää tulevissa postauksissani! 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kosmetiikkakoukku

Tuoksu, mikä johdattaa ajatuksesi muualle on uutuus My Little Garden Edt​Kyseessä on kukkaisvihreä chypre -tuoksu, jonka erikoisena tuoksunuottina ovat alkutuoksussa olevat basilikan kukat. Tuoksua mainostetaan sanoilla :" Tunne päivän kaaoksen jäävän taaksesi..". Tämä voi kuulostaa tuoksua mainostattessa kovin kauaskantoiselta mutta tähän on oikeasti syy nimittäin juuri mainitsemani basilika. Basilika, jota pidetään yrttien kuninkaana jo nimensäkin puolesta (kreik. basileus suom. kuningas), tuoksuu voimakkaasti makealle mutta hienostuneesti. Basilikan tuoksua on käytetty vähentämään stressioireita, selkeyttämään ajatuksia mutta myös edistämään rentoutumista. Basilikan kukkien lisäksi alkutuoksussa on mukana omenaa ja molempien vaikutus oli tuoksuna varsin piristävä. Sydäntuoksuna on kielo, orapihlaja sekä neroli. Kielo tuoksuu alussa hyvin voimakkaalle mutta pohjalta voi tuntea myös nerolin makean tuulahduksen. Lopputuoksuna ovat tämän tuoksun pysyvyyden kannalta todella onnistuneet raaka-aineet, nimittäin santeli, myski ja jasmiini. Näiden ansioista My Little Garden on tuoksu joka mielestäni pysyy muita eau de toiletteja pitempään! 

Näpyille kyytiä uudella Pure Skin Energising face wash -puhdistusgeelin avulla! Tuotteen vaikuttavina aineisosina ovat mandariiniuute  ja salisyylihappopitoinen Detect -tekniikka. Mandariiniuute kirkastaa ihoa ja salisyylihappo rauhoittaa näppylöitä. Testasin itsellenikin tuotetta vaikken tosiaankaan enää näppylöivä teini olekaan. Itse asiassa minulla on pintakuiva ja herkkäkin iho, joten ajattelin että olen hyvä koekaniini toteamaan, aiheuttaako tuote reaktioita. Yleensä salisyylihappopitoiset putsarit ovat tuhtia tavaraa ja kuivattavat ihoa mutta tämän totesin yllättävän hellävaraiseksi joten uskon että tätä tuotetta voi käyttää epäpuhtauksien kanssa kamppaileva kuiva -ja herkkäihoisempikin. Jos ihosi on rasvainen käytä ihotyyppisi mukaista kasvovettä puhdistuksen jälkeen mutta kuivaihoisen kannattaa valita kasvovedeksi jokin muu, kuin salisyylihappoa sisältävä kasvovesi ihon kuivumisen ehkäisemiseksi. Hyvä kasvovesi kaikenikäisille on  esimerkiksi Optimals Hydra Refreshing. Myös rasvainen, näppylöivä iho tarvitsee kosteutta, joten muista myös kosteusvoiteen käyttö puhdistuksen jälkeen: esimerkiksi Optimals Hydra Matte Balancing -kosteusemulsio on kevyt ja kosteuttava ihon mattapintaiseksi tekevä tuote. 

Oriflame on lanseerannut lastentuotteita yleensä jouluksi mutta nyt lapsia hemmotellaan myös keskellä kesää. Pikkumiehille on tarjolla The Cars: Salama McQueenin tähdittämät Edt, hius- ja vartalonpesuneste ja palasaippua. Tuotteet ovat hellävaraisia ja tuoksu oli tällä kertaa oikeasti poikamainen! Tytöille on puolestaan ihanan kukkaishedelmäiset Vaiana -tuotteet, joissa on hurmaava freesian tuoksu. Freesia on kukkakauppatuoksu, eli jos olet joskus miettinyt, mikä kukka tuoksuu ensimmäisenä kukkakaupassa, on se freesia. 

Kynnen joutuvat ainakin kotipuutarhureilla kesällä kovalle koetukselle. The One Moisture gel ​on kosteuttava hoitogeeli kynsille ja kynsinauhoille. Geeli on väritöntä ja se levitetään siveltimellä jonka jälkeen geeli hierotaan kynsille ja kynsinauhoille. Pese ja kuivaa kätesi, mikäli aiot lakata kyntesi hoitotuotteen käytön jälkeen sillä kynsilakka ei tartu kunnolla, mikäli geeliä jää kynnen pintaan. Itse käytän tuotetta iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja annan sen siis vaikuttaa yön yli. Tuotetta kannattaa käyttää vähintään kahdesti viikossa. 

Käsienhoidon toinen uutuus on Milk and Honey -sarjaan tullut käsien kuorintavoide. Kuorivina ainesosina on luonnolliset mantelinkuorirakeet ja kuorinta-aineessa on muiden M&H -tuotteiden tapaan luomumaito -ja hunajauutteita. Voide on valkoista, miedon tuoksuista ja mukavan täyteläisen tuntuista. Voidetta hierotaan kynsinauhoihin, sormien väliin, kämmeniin ja kämmenselkiin samalla tapaa kuin suorittaisit perusteellisen käsienpesun. Hiero muutama minuutti ja huuhtele sen jälkeen pois lämpimällä vedellä. Kuorinta poistaa karheutta mutta ei silti kuivata ihoa. Käytä kuorinnan jälkeen käsivoidetta: tässä myyntijaksossa onkin monta ihanaa käsivoidetta tarjouksessa. Oma suosikkini on SoftCaress -sarjan voiteet, jotka ovat nyt aivan mielettömän edullisia: 150 ml:n tuubi maksaa nyt vain 4,90! 

Tämä myyntijakso näyttää olevan muutenkin todellinen ALE -jakso, sillä useat tuotteet eivät pitkään aikaan ole olleet näin hyvässä tarjouksessa. Esimerkiksi Giordani Gold -sarjan myydyimmistä tuotteista voi tehdä nyt edullisia hankintoja. Omia suosikkejani tästä sarjasta ovat luomiväripaletit sekä aurinkopuuterihelmet. Luomiväreissä on erittäin hyvät pigmentit, ovat helppoja levittää ja häivyttää sekä pysyvät hyvin. Paletti on myös käytössä pitkäikäinen, minusta välillä tuntuu että eivätkö nämä lopu koskaan! Luomiväripaletit maksavat tällä jaksolla 12,90 ja niissä on kolme värivaihtoehtoa: smokey grey, radiant plum ja divine brown. Aurinkopuuterihelmet ovat ihanan monikäyttöiset: kesällä niitä voi käyttää huolettomammin kasvoille ja dekolteelle. Talvella ne ovat mitä parhain poskipuna. Omat suosikkini ovat sävyt natural radiance ja natural peach, nämä sävyt sopivat hyvin pohjoismaalaiselle vaalealle iholle. Aurinkopuuterihelmien hinta on nyt myös vain 12,90. 

Aivan pakko tähän lopuksi on mainita vielä kaksi erittäin hyvää primeria sekä voidepurnukkaa. NovAge Pore&Line Perfector on todellinen tuhkimotuote, sillä se häivyttää hetkessä juonteita sekä laajentuneita ihohuokosia. Ihosta tulee tasainen ja mattapintainen ja meikkivoidekin on huomattavasti helpompi levittää, etenkin jos ongelmana on ollut meikkivoiteen rullaantuminen. Tuotetta voi levittää paksummin niille alueille, joita haluat häivyttää enemmän. Toinen hyvä meikinalusvoide on The One Illuskin Face Primer​ joka häivyttää ihon virheitä mutta antaa samalla iholle myös ihanaa hehkua. Molempien tuotteiden etu on se, että niitä voi käyttää myös silloin kun ei ole aikomustakaan meikata. Ihon saa pelkän voiteen avulla näyttämään raikkaalta ja huolitellulta. 

Superihanat voiteet kuivalle, 35+ iholle ovat Age Revive. Nämä ovat oikeasti löytöjä, sillä harvoin törmää tuotteisiin, joissa on näin hyvä hinta-laatusuhde. Päivävoiteessa on myös suojakerroin 15. Jos etsit laadukasta mutta edullista voidetta, suosittelen kokeilemaan! Mutta jos haluat välillä luksusta ihollesi, NovAge Facial Oil Capsules ovat silkkaa samettia!Pakkauksessa on 30 kpl yksittäispakattua kapselia. Kapselit sisältävät kuutta, erittäin ravinteikasta öljyä: ihana antioksidanttien, mineraalien ja vitamiinien coctail iholle. Yksi kapseli riittää koko kasvoille ja dekolteelle ja se levitetään ennen päivä- tai yövoidetta. Ne myös sopivat kaikenikäisille. 

 

Share
Ladataan...

Pages