Ladataan...
Kosmetiikkakoukku

Taas on tullut vaikka mitä uutta ihanaa Oriflamen maailmaan! Aloitetaan tuoksuista: Friends world -ystävien maailma, tätä nimeä kantaa Oriflamen uusi miesten eau de toilette. Tuoksu kuuluu gourmand -tuoksujen kategoriaan: se on vahva, herkullinen ja eroottisesti latautunut tuoksu. Gourmand tuoksuissa makea ja herkullinen ovat kaksi eri asiaa: tämän tuoksun tarkoitus on miehekkäällä tavalla olla syötävän ihana, imelä sokeripommi ei ole siis kyseessä. Gourmand -tuoksuissa voi olla mukana makeaa hedelmäisyyttä mutta Friends world on vihreistä elementeistä, salviasta ja muratista luotu tuoksu. Vihreät ainesosat antavat ensituoksulle energiaa antavan, raikkaan tuulahduksen. Lopputuoksun tonkapavut muuttavat kuitenkin tuoksun kiehtovan aromaattiseksi mutta samalla tuoksussa on jotakin turvallista, sympaattista ja rauhoittavaa. Tuoksu kertoo minusta muistakin asioista kuin ystävyydestä sillä Friends World edt on kuin luotu miehelle, joka etsii sitä oikeaa tai jo sydämenvalittunsa löytäneelle perheenisälle. Joten seikkailijat - älkää vaivautuko, tämä on tuoksu tositarkoituksella!

Tuoksujen ihanaa maailmaa sivuavat myös Love Nature sarjan uutuudet, luonnollista laventeliöljyä sisältävät suihkugeeli, vartalon kuorinta-aine sekä vartalovoide. Laventeliöljy on eteeristen öljyjen aatelia - sillä on nimittäin monia hyväätekeviä vaikutuksia niin keholle kuin mielelle. Laventelin tuoksu on rauhoittava joten se varmasti selittää, miksi laventelin uskotaan helpottavan nukahtamista, parantavan unen laatua sekä lievittävän stressiä, pelkoa ja ahdistusta. Laventelin tuoksu sopii niin naisille kuin miehillekin: oma miehenikään ei kyseenalaistanut tuoksua ollenkaan kun pyysin häntä testaamaan tuotteita!

Love Nature Lavender -tuotteet hellivät mielen ja vartalon lisäksi myös luontoa, sillä suihkugeeli ja vartalonkuorinta-aine ovat 100% biohajoavia, eli niillä ei ole haitallisia vaikutuksia vesistöihin. Kuorinta-aineen rakeet ovat myös täysin luonnonmukaisia. Kuorinta-aine on hyvin hellä iholle: rakeet eivät ole erityisen karkeita ja tuote vaahtoaa suihkugeelin tavoin pois pestäessä. Kuorintana tuote on niin mieto, että sitä voi käyttää useammankin kerran viikossa. Suihkugeeli on, kuten muutkin Love Nature -sarjan suihkugeelit, erittäin runsaasti vaahtoavaa, joten jos kuulut niihin onnellisiin, joilla on kylpyamme kannattaa kokeilla myös kylpyvaahtona. Vartalovoide noudattaa väriharmoniaa myös ulkoiselta olemukseltaan: voide on suloisen lilan väristä ja nopeasti imeytyvää - voiteen levittämisen jälkeen ei tarvitse odottaa kuin hetki niin voi kömpiä jo lakanoihin antaen laventelin tuoksun tuudittaa uneen.

Tämän myyntijakson meikkiuutuksia ovat The One Colour Adapt -huulivoide ja The One Quick dry -kynsilakan pikakuivattaja. Huulivoide osoittautuikin erittäin mielenkiintoiseksi tuttavuudeksi: huulivoidepuikko on voimakkaan sininen mutta levitettäessä tuote reagoi huulten ihon ph:n kanssa, jolloin lopputuloksena on kaunis pinkki sävy. Sävyeroihin vaikuttaa huulten oma kosteus, sillä mitä kuivemmat huulet, sitä happamampi iho on. Testasimme tyttäreni kanssa tuotetta ja tyttärelläni tuote oli aavistuksen verran eri sävyinen kuin itselläni - hauskaa kun huulivoiteestakin voi saada jännitystä aikaan! Tuote myös kosteutti huulia kiitettävästi ja väri pysyi huulilla hyvin ja yllättävän pitkään. Huulivoiteen kiilto sen sijaan jakoi minun ja tyttäreni mielipiteet: minusta kiilto on kiva mutta tyttäreni mielestä huulet eivät saa kiiltää sillä matta ja nude -sävyt pitävät edelleen pintansa nuorten meikkitrendeissä.

Sitten pikakuivattaja The One Quick dry: tuotetta käytetään siten, että lakataan kynsi normaalisti, annetaan lakan kuivahtaa hetki, jonka jälkeen levitetään pikakuivattajaa hellästi sivellintä painaen. Jos levität pikakuivattajaa välittömästi kynsilakan päälle, sotkeentuu lakka pikakuivattajan kanssa. Testasin tuotteen ja yhden lakkakerroksen kanssa tuote toimi tosi hyvin: lakkauksesta tuli nopeasti kuiva ja iskunkestävä. Myös kiilto oli upea. Sen sijaan kahden lakkakerroksen päälle levitettynä tulokset eivät olleet niin hyvät: tuote toimi tässä tapauksessa enemmänkin kiiltoa antavana päällyslakkana kuin pikakuivattajana.

Lopuksi vielä pari ihanaa ihonhoitotuotetta eli NovAge Micro Exfoliating -kuorintavoide ja NovAge Hydra Calm -silmämeikinpoistoaine. Kuorintavoide sisältää luonnollisia kuorintarakeita mutta se on samalla maitohappoa sisältävä entsymaattinen kuorinta. Maitohappo kuuluu alfahydroksidihappoihin, tutummin AHA-happoihin. Hapot kuorivat ihon ulointa kerrosta, orvaskesia irrottaen kuivat ja kuolleet ihosolut. Kun kuolleet ihosolut saadaan poistettua, aktivoituu myös ihon oma uusiutumisprosessi. Tuotetta käytetään normaalin kuorinnan tavoin eli kuorintavoidetta levitetään kostutetulle iholle ja kasvojen ihoa hierotaan kevyesti muutama minuutti. Maitohappo voi aiheuttaa herkkäihoiselle kihelmöivää tunnetta, joka kuitenkin lakkaa kun tuote huuhdotaan pois. Silmänympärysalueelle kuorintavoidetta ei tule käyttää. Ihoa kannattaa kuoria kerran viikossa mutta jos ihosi on kuiva, voi kuorintaväli olla pitempikin. Ja jos käytät kasvoharjaa, kuorinnan tarve on vähäisempi. Sen sijaan iän karttuessa kuorinnan säännöllisyyteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä ihon luonnollinen uudistumisprosessi hidastuu ihon vanhetessa - tällöin mekaaninen ja entsymaattinen kuorinta stimuloivat ikääntyvän ihon uudistumista.

Paras silmämeikinpoistoaine ikinä on NovAge Hydra Calm -silmämeikinpoistoaine. Geelimäinen putsari sisältää ripsiä vahvistavaa B5 -vitamiinia, sopii piilolinssien käyttäjille ja herkillekin silmille. Tuotteella saa poistettua vesiliukoisen silmämeikin - vedenkestävään on käytettävä kaksifaasista, öljypohjaista silmämeikinpoistoainetta. Tuotteella on kaksi käyttötapaa: voit annostella geelia vanulappuihin ja pyyhkiä meikin niillä pois tai voit levittää tuotetta sormenpäillä ja huuhtoa lopuksi vedellä. Tämä sormenpäillä levittäminen sopii erityisen hyvin suihkuun ja saunaan, sillä minusta on rasittavaa alkaa sählätä suihkussa vanulappujen kanssa.

Nämä molemmat NovAge -tuotteet ovat tässä jaksossa (21.9 saakka) toivetarjouksena! Eli kun ostaa esitteestä jotain muuta 25 eurolla, voi tilata tuotteet yhteishintaan 14,90.

Tässä jaksossa tuli myyntiin myös uusi ihonhoitosetti NovAge Bright Sublime. Tästä olen kirjoittanut jo aiemmin - joten jos sinua kiinnostaa pigmenttiläiskien häivyttäminen, käyhän lukemassa!

 

Ladataan...
Iho

Ladataan...

Oriflame Novage ihonhoitosettien tuoteperheeseen on saatu mielenkiintoinen uutuus: NovAge Bright Sublime. Tuotteiden tarkoitus on korjata melaniinin aiheuttamia muutoksia ihossa sekä ennaltaehkäistä niitä.Yleisin melaniinin aiheuttama muutos on hyperpigmentaatio ja tämän vaivan hoitoon Bright Sublime -tuotteet ovat ensisijaisesti suunniteltukin.Hyperpigmentaatiossa melaniinia kehittyy iholla liikaa ja se kerääntyy iholle paikallisesti jolloin seurauksena on chloasma eli tutummin maksalaiskä. Myös pisamat kuuluvat hyperpigmentaatioon mutta pisamat ovat niin persoonallisia, kauniita ja ihania että niistä EI SAA yrittääkään hankkiutua eroon. Ennemmin pitäisi keksiä jokin tuote, millä niitä voitaisiin saada! Joten nyt kun tulee asiaa hyperpigmentaation hoidosta niin tarkoitan maksaläiskiä - en pisamia.

Taipumus hyperpigmentaation voi olla perinnöllinen mutta sitä voivat aiheuttaa myös esimerkiksi hormonaaliset muutokset, sairaudet ja stressi. Keskeistä kuitenkin on, että auringon uv-säteily saa maksaläiskät tummenemaan entisestään joten ihon suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää pigmenttihäiriön hoidossa: korkeat suojakertoimet sekä alkoholipitoisten ihonhoitotuotteiden (tuoksut, kasvovedet) välttäminen auringossa oleskellessa pienentävät riskiä maksaläiskien syntyyn. Mutta tässä vaiheessa vuotta on turhaa olla jälkiviisas, sillä syksyisin pigmenttimuutokset suorastaan kukoistavat iholla. On siis turvauduttava kosmetiikan tuomaan apuun.

NovAge Bright Sublime -linjassa on kuusi tuotetta: puhdistusgeeli, kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi, päivävoide sekä yövoide. Tuotteet sisältävät patentoitua Multi Bright -tekniikkaa, jolla ehkäistään pigmenttihäiriöiden syntymistä vaikuttamalla melaniinin tuotantoon melanosyyttisoluissa. Multi Bright -tekniikan ainesosina ovat kasvipohjaiset, ihoa vaalentavat aktiiviaineet: oliiviöljystä saatava diodic -happo sekä suolaheinäuute. Tuotteet sisältävät myös ihon kollageenisynteesiä edistävää gardenian kantasolu-uutetta. Kollageenisynteesiä aktivoimalla hidastetaan ikääntymisen merkkien syntymistä kuten juonteita ja ihon veltostumista.

Bright Sublime Brightening puhdistusgeeli ja kasvovesi ihastuttavat raikkaudellaan. Tämä duo sopii perusputsareiksi muillekin kuin pigmenttimuutoksia poteville: puhdistusgeeli vaahtoaa täyteläisesti ja lopputuloksena on superheleä ja miellyttävän tuntuinen iho. Kasvovesi täydentää raikkaan tunteen. Puhdistuksen jälkeen iho ei myöskään tunnu kuivalta tai kiristävältä. Nämä tuotteet otan kyllä säännölliseen käyttööni! Puhdistusta voi tehostaa SkinPro -kasvoharjalla: itse putsaan kasvoni aamulla geelillä ja kasvovedellä mutta iltaisin kun haluan ihoni puhdistuvan meikistä perusteellisesti, käytän puhdistusgeelia ja kasvoharjaa. Skinpro -kasvoharjan voi muuten ostaa tällä myyntijaksolla ( 1.9 -21.9) asiakasetuhintaan: eli kun ostaa tämän jakson esitteestä jotain muuta 25 eurolla voi ostaa Skinpron hintaan 19,90 kun sen normaalihinta on 47 euroa.

Bright Sublime Eye cream on ihanteellinen tuote tummille silmänalusille ja -ympäryksille:voide laskee turvotusta sekä kirkastaa silmänympärysihoa. Muiden Bright Sublime tuotteiden tavoin myös silmänympärysvoiteessa on gardenian kantasolu-uutetta, joten antiageing puoli tulee myös hoidetuksi tällä tuotteella.  Voide imeytyi todella nopeasti ja silmänympärysiho jäi mattapintaisen tuntuiseksi, kosteuttava vaikutus on mielestäni silti erinomainen. Tyytyväinen olen myös pakkaukseen: tuote on pakattu ihan tavalliseen 15 ml kokoiseen tuubiin ilman rollia. Minusta pelkän voiteen levittäminen on paljon miellyttävämpää ja helpompaa kuin rollilla hierominen. Silmänympärysvoide, kuten kaikki muutkin Oriflamen silmänympärysvoiteet, on hajusteeton.

Eli kerrataanpas: putsareita ja silmänympärysvoidetta voivat käyttää kaikki. Nyt tulee sitten varsinaiset voiteet eli seerumi, päivävoide ja yövoide. Eli kun tavoitteesi on heleämpi ja tasaisempi ihonväri, pigmenttiläiskien vaalentaminen ja ryppyjen häivyttäminen ovat myös Bright Sublime voiteet sinua varten. Pigmenttiläiskien vaalentaminen kosmetiikan avulla on pitkäjänteistä työtä, joten tuotteiden käyttö vaatii säännöllisyyttä. Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle Brightening Multi action -seerumia silmänympärysihoa välttäen. Ja tämän kuten kaikkien muidenkin seerumien käytössä muista, että vähemmän on enemmän - pieni määrä seerumia riittää. Kun seerumi on imeytynyt, levitä päivä- tai yövoide. Päivävoiteessa on suojakerroin 20 ja sitä tulee käyttää ainoastaan päivisin. Niin päivä kuin yövoiteessa on Multi Bright-tekniikka sekä gardenian kantasolu-uutetta mutta yövoiteessa on lisäksi ekstrana ginkgon eli neidonhiuspuun antioksidanttisia flavonoideja, jotka estävät ihon kollageenia hajottavia, vapaiden radikaalien toimintaa sekä uv-säteiden aiheuttamaa ihon pigmentoitumista. 

Tuotteiden tuoksu ansitsee myös erityismaininnan - se on nimittäin äärimmäisen neutraali, voisi jopa sanoa että tuoksuvatko lainkaan. Oriflamen tuotteita paljon käyttäneenä huomaan, että voiteiden hajustamisessa ollaan menty minimaalisempaan suuntaan ja se varmasti ilahduttaa hajusteherkkiä käyttäjiä. Tuoksutuotteita voi ostaa aina erikseen mutta ihonhoitotuotteiden tulee olla tuoksultaan niin mietoja, että suurin osa pystyy niitä käyttämään. Oriflame -edustajilla on yleensä näytteitä voiteista, joita kannattaa pyytää mikäli haluaa testata tuotteen sopivuuden ennen ostopäätöstä.

Ja koska voi odottaa tuloksia? Oriflamen kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että tummat läiskät vaalenivat jopa 50%. Tutkimuksessa oli mukana 42 naista jotka käyttivät 12 viikon ajan säännöllisesti Bright Sublime tuotteita. Joten uskon, että tunnollisella käytöllä tuloksia saavutetaan ja ennenkaikkea estätään uusien pigmenttimuutosten ilmestyminen. Tuotteisiin tutustuminen kannattaa aloittaa nyt sillä Bright Sublimea voit hankkia normaalia huokeammin: edullisimmin tuotteet saa settihintaan 119,- mutta kaikki Bright Sublime -tuotteet ovat lanseerauksen kunniaksi myös yksittäin tarjouksessa 14,90 - 29,90 kappaleelta. Normaalisti tuotteiden kappalehinta on 23 - 48 euroa.

Suosittelen kokeilemaan näitä ihania tuotteita!

Ladataan...

Ladataan...
Kosmetiikkakoukku

 

Oriflamessa tämän esitteen jymyuutuus on lämpimällä vedellä poishuuhdottava No Compromise -mascara, siitä olen kirjoittanut kokonaan oman postauksen jo aiemmin mutta tähän esitteeseen mahtuu paljon muutakin uutta ja ihanaa joten niistä tulee nyt tässä postauksessa!

Love Nature -sarjassa uutuuksina ovat kauraa sisältävät, kuivalle ja herkälle iholle tarkoitetut hoitotuotteet. Biohajoava, vaahtoava puhdistusemulsio puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuotetta voi levittää kuivalle tai kostealle iholle ja poishuuhtoessa emulsio alkaa vaahtoutua runsaasti, joten tuotetta kannattaa käyttää maltillisesti. Puhdistusemulsio tekee ihon ihanan raikkaaksi ihoa kuivattamatta. Tuote sopii mielestäni erinomaisesti myös nuorille: tuote on hellävarainen, helppokäyttöinen ja vedellä poishuuhdottava tuote. Samaan sarjaan on saatavana myös kasvovesi sekä kasvovoide, jotka niin ikään hellivät kuivaa ja herkkää ihoa. Kasvovoide on ohutta ja nopeasti imeytyvää mutta kosteuttaa silti ihoa kiitettävästi. Kasvoide saa plussaa myös lähes tuoksuttomuudestaan! Ja vaikuttavana ainesosana näissä kaikissa tuotteissa on siis kaura, joka on todettu kuivan ja herkän ihon hoitotuotteissa jo pitkään tehokkaaksi avuksi: ihon kuivuessa iho ärtyy mutta kaurassa on luonnostaan ihoa rauhoittavia ainesosia, jotka helpottavat kuivuudesta johtuvia reaktioita kuten kiristävää tunnetta ja punoitusta. Love Nature Oat ovat nyt myös erittäin hyvässä tutustumistarjouksessa: puhdistusemulsion ja kasvovesi (pakkauskoko 150 ml) maksavat 5,90 per tuote ja kasvovoide 50 ml 6,90. 

Syksyn meikkitrendeihin kuuluvat värit, graafisuus, metallit  mutta myös nude look. Ihanan, kestävän nude huulipunan löydät The ONE Colour Unlimited Super Matte - uutuushuulipunien joukosta. Valittavana on viisi sävyä mutta itse suorastaan rakastuin sävyyn Nonstop nude. ​Kaikissa punissa on yhteistä pysyvyys mutta samalla tuote kosteuttaa: jo huulipuna levittäessä puna liukuu tavanomaisia mattahuulipunia paremmin ja huulilla puna tuntuu kostealta mutta on silti täysin matta. Tuoksu on miedon herkullinen. Olen aina pitänyt mattahuulipunista mutta en siitä, että ne tuntuvat huulilla kuivalta ja paksulta kerrokselta: tässä mattapunassa ei tätä ongelmaa ole, sillä tuote tuntuu huulilla kevyeltä. Tuotteen luvataan kestää huulilla jopa 11 tuntia mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan tuota aikaa ei saavuteta ainakaan punaa lisäämättä ja huulia rajaamatta.  Tutustumistarjouksessa tämäkin tuote: vain 7,90!

Värejä, metallinhohdetta ja säihkettä meikkiin saat uusilla The ONE -sarjan rajausnesteellä, kajalilla ja kynsilakoilla. Rajausnesteessä on ohut sivellin, jolla saat loihdittua sekä ohuen mutta myös leveän näyttävän rajauksen. Värejä on valittavissa neljä: klassinen musta, sininen, keltainen (puuttuu kuvasta) ja vihreä. Hauskin väri näistä oli sininen: tyttäreni testasi sinisen rajauksen ja se näytti oikeasti tosi kivalta. Silmämeikissä kannattaa rohkeasti kokeilla muitakin värejä kuin ainaista mustaa. Itselläni on sinistä mascaraa käyttävä asiakas ja se sopii hänelle täydellisesti: sininen ripsiväri tuo hänen silmänsä niin kauniilla tavalla esiin. Oriflamella ei muuten ole sinistä mascaraa - tähän on saatava parannus! 

Myös uusissa kajaleissa löytyy värejä mutta myös sitä mustaa. Kajal liukuu hyvin pehmeästi sekä häivyttyvät hyvin: tällä kajalilla syntyy helposti syksyn trendikkäin smoykey eye -silmämeikki. Kajalia kannattaa kokeilla myös luomivärin tapaan liikkuvalle luomelle levitettynä! Rajausneste ja kajal ovat nyt tarjouksessa hintaan 6,90/kpl.

Kynsilakkojen metallinsävyt voit valita hohtavana, kimaltavana hiekkaefektinä tai mattana. Kaikkia lakkoja voit käyttää joko yksin tai yhdessä. Levittäminen on helppoa, sillä siveltimen pää on pyöristetty. Kynsilakan tarjoushinta tällä hetkellä on 7,90. 

Meikin epäonnistuminen voi johtua myös vääränlaisista siveltimistä. Joten siveltimiin kannattaa panostaa. Luomivärien, poskipunien ym. pakkausten mukana tulevat siveltimet on tarkoitettu vain hätilanteisiin ja lisäksi pakkausten mukana kulkevat siveltimet keräävät bakteereja itseensä sekä varsinaiseen tuotteeseen - joten jos tiedät, ettet tarvitse niitä, voit heittää ne suosiolla pois. Oriflamen uudet Precision -siveltimet ​tarjoavat jokaiseen meikkauksen vaiheeseen oman siveltimensä. Valikoimassa on kahdeksan, nailonharjaksista, bambuvartista sivellintä: meikkivoide-, puuteri-,peitevoide-,poskipuna-,luomiväri-,häivytys-, ja kulmaharja/ripsikampa. Bambu ja nailonharjas ovat ekologisia materiaaleja: bambu on luonnossa nopeasti uusiutuva kasvi ja nailonharjakset korvaavat eläinten karvan. Vaikka harjasten materiaali on synteettistä, tuntuu se iholla pehmeältä ja miellyttävältä. Siveltimet on pakattu ilmatiiviiseen pakkaukseen, joten tuotteiden hygienisyys on taattu. 

Erityisen käytännöllisiä siveltimiä tässä sarjassa ovat poskipuna-, ja huulipunasiveltimet. Poskipunasiveltimessä on viistottaiset harjakset: poskipuna levittyy tasaisesti ilman joulupukkimaista vaikutelmaa. Huulipunasivellin on pakattu hylsyyn, jolloin sivellin pysyy siistinä. Kulmaharja ja ripsikampa on myös ihan pakko mainita, sillä se nauttii tänäpäivänä aivan uudenlaista arvostusta: kiitos siitä kuuluu nuorille naisille jotka viimeistelevät kulmansa niin, että jokainen karva on varmasti ojennuksessa. 

Siveltimien säännöllinen puhdistaminen on tärkeää, etenkin meikkivoidesivellin vaatii säännöllistä pesua. Oiva apu puhdistukseen on meikkisiveltimen puhdistaja: silikonista valmistetulla tuotteella puhdistat siveltimien jokaisen harjaksen. Itse käytän puhdistajaa siten, että kostutan siveltimen, jonka jälkeen hieron sivellintä kevyesti Marseille Le chat -saippuassa ( tämä saippua on ihan paras siveltimien pesuun) jonka jälkeen otan avuksi puhdistajan, jossa sivellintä hellävaraisesti liikuttamalla harjakset puhdistuvat perusteellisesti. Siveltimet tulee huuhdella kädenlämpöisellä vedellä, sillä liian kuuma vesi kuluttaa nailonharjakset nopeasti. Siveltimet kannattaa asettaa kuivumaan puhtaan pyyhkeen päälle lappeeltaan, jottei vesi valu puiseen harjakseen ja haurastuta sitä. Siveltimet maksavat normaalisti 5-12 euroa kappaleelta mutta esitteen nro 12 tarjoushinnat ovat 3,50 -6,90 per sivellin. 

 

 

Ladataan...

Pages