Kun pelkkä lämmin vesi riittää

Kosmetiikkakoukku

Monen toive toteutuu kun markkinoille on saapunut uusi, kohtuuhintainen lämpimällä vedellä poishuuhdottava mascara: Oriflamen No Compromise. ​Mascara sisältää Lash Wrap tekniikkaa, ​jonka ansiosta ripsiväri kiinnittyy jokaiseen ripseen, jolloin lopputuloksena ovat pitkät ja tuuheat räpsyttimet. Ja mikä parasta - tuotteen voi huuhdella päivän päätteeksi pois lämpimällä vedellä: poistettaessa ripsiväri ei leviä pandakarhumaisesti pitkin silmiä, vaan tuote lähtee irrallisina paloina ripsistä pois. Mascaran luvataan silti myös olevan hyvin kosteutta kestävä: hikoilun, vesisateen tai kyyneleiden ei pitäisi vaikuttaa mascaran pysyvyyteen. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta joten otin tuotteen heti testiin.

Päätin asettaa mascaran todelliselle koetukselle. Koska ulkona ei satanut vettä, järvivesi uimiseen liian kylmää eikä minua erityisemmin itkettänytkään päädyin pesemään saunaa. Tuntui kyllä hieman hullunkuriselta harjata mascaraa ripsiin siivouspuuhiin ryhtyessä! Ripsivärin harja on varsin tuuhea: runsaasta harjaosasta joko pidetään tai sitten ei. Itse olen enemmän kapeiden harjojen ystävä, sillä tuuhealla harjalla en ole saanut mascaraa levitettyä kyllin tarkasti ilman suttaantumista. Tässä tuotteessa runsas harja toimii yllättävän hyvin: laitoin mascaraa aluksi sahaavalla liikkeellä jonka jälkeen lisäsin vielä mascaraa normaalisti harjaamalla ja totesin, että tuote levittyy paksusta harjasta huolimatta tarkasti ja siististi. Jos pidät luonnollisesta lopputuloksesta, yksi levityskerta riittää. Runsaamman lopputuloksen aikaansaaminen vaatii sen sijaan jo hieman työskentelyä: itse toistin käsittelyn pariin kertaan ja tämä toimi hyvin ilman että ripseni olisivat näyttäneet paakkuisilta kökkö-ripsiltä. Uskon, että tämä johtuu tuotteen voidemaisesta koostumuksesta, jolloin mascaran lisääminen onnistuu siististi. 

Sitten olinkin valmis tositoimiin. Huiskin ja läträsin vedellä kosteassa saunassa sillä mielin, että totuus ripsivärin pysyvyydestä tulee taatusti selvitettyä. Ja pysyihän se! Tavallinen mascara olisi taatusti levinnyt pitkin poskia mutta tämä ripsiväri kesti olosuhteet, jotka varmasti ovat haastavat. Olin kiitollinen mascaralle sen pysyvyydestä puhumattakaan siitä, että se oli inspiroinut minut pesemään saunan ;) 

Lopuksi oli aika poistaa mascara lämpimällä vedellä. Ja ripsiväri tosiaankin lähti hyvin siististi pieninä paloina irti. Tässä kohtaa kannattaa olla erityisen tarkka: huuhdo silmäsi huolellisesti, jottei murustakaan jää silmiin, sillä lopputuloksena voi olla kutina ja ikävä kaihertava tunne silmissä.  Mutta lämpimän veden voimalla kaikki huuhtoutuu varmasti pois! Kannattaa kuitenkin huomioida, että luomivärit ja rajaukset vaativat puhdistustuotteen silmille joten täysin ei silmämeikinpoistoainetta voi hylätä vaikka ripsiväri vedellä lähtisikin. Jos kuitenkin haluat vapautua kokonaan silmämeikinpoistoaineesta, käytä puhdistusmaitoa tai misellivettä, jotka sopivat myös silmämeikin poistoon. 

No Compromise -mascara on todella hyvillä ominaisuuksilla varustettu ja erittäin edullinen mascara. Voit ostaa tuotetta Oriflame -edustajilta tällä hetkellä tarjoushintaan 9,90 ( 11.8-31.8), normaalihinta on 16 euroa. 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.