Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Olen täällä nyt kovasti harjoitellut kahvimyllyn käyttöä. Rakastan hyvää, tummapaahtoista, kahvia ja Topi oli jostain (tarjouksesta) hommannut meille kahvimyllyn ja papuja. C3 Kahvimyllyn käyttämisessä sinänsä ei ole mitään hankalaa, mutta koitan löytää hyvän suhteen millä papuja jauhan. Jauhetaanko ihan hienoksi vai jätetäänkö karkeaksi? Entä paljonko niitä papuja nyt sitten kahvikupillista varten jauhetaan?

 

 

Kahvin rakastajat voivat varmasti kuvitella sen vastajauhetan kahvin tuoksun. Ihan mieletön! Ja keitettynäkin kahvi tuoksuu tavallista paremmalle. Suhteet vaan pitää saada kuntoon niin en enää muuta keitäkään. ;)

 

 

Meillä on Löfbergs Magnifika -papuja, jotka ovat tummia, kevyesti paahdettuja. Kahvissa on hienoinen vaniljan tuoksu ja kaakaon vivahteita. Paahtoaste on 3 eli kevyt tumma ja meillä on itseasiassa ennen ollutkin tätä valmiiksijauhettuna. Olemme tykänneet paljon, joten eiköhän tästäkin löydy sopivat suhteet niin että kahvista saadaan vieläkin parempaa. Tai sitten koitetaan jotain muuta.

 

 

Siellä se mylly hengailee kahvin- ja espressokeittimien seurassa. Että ei muuta kuin harjottelemaan!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Share

Ladataan...
Koti Kumpulassa

​Olen vannoutunut Dermosilin Valokynän käyttäjä, mutta sen tuotanto loppui. Tilalle on tulossa korvaava tuote, mutta vielä viimeksi tilatessani sitä ei Dermoshopissa näkynyt. Tilasin sitten tilalle Nestemäisen Peitevärin ja se osoittautuikin yllättävän toimivaksi. Tuote tuntuu peittävän tummat silmänaluset ja näppylät melko hyvin vaikka tosin se on aika keltapigmenttinen. Minulle se sopii kyllä hyvin ja tykkään kun se ei ei tee ilmeestä ihan luonnotonta.

 

 

Kuvissa meikkipohja on tehty yhdistelmällä Dermosilin Aina-voide (bb-voide) + Nestemäinen Peiteväri ja tähän kun vielä laittaa päälle kevyesti Mineraalipuuteria niin pohja on minun makuuni melkeinpä täydellisen luonnollinen. Ei liian peittävä maski, mutta tosiaan tummat silmänaluset ja näppylät on sopivasti peitossa. Kulmakarvat on meikattu Dermosilin Trio Kulmavärillä ja Poskipuna sitten tähän vielä ilmettä piristämään niin arkimeikki on valmis. Tosiaan, minun kaikki arkimeikkini tilaan tuolta Dermoshopista ja olen ollut todella tyytyväinen!

 

 

 

Peitevärissä on ikävä kyllä vain tämä yksi sävy, joten ihan kaikille se ei tietenkään sovi. Omaan ihonväriini se on onneksi passannut hyvin ainakin näin talvella ja pigmenttiä on riittänyt ihan sopivasti. Pärjään tällä hyvin, mutta toivottavasti se uusi valokynä olisi yhtä hyvä kuin edellinen!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Share

Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Ne, joiden lapset sairastelevat paljon, tietävät heti mistä näitä liskoja saa. Muillekin tiedoksi, että Mehiläisen lastenlääkäreiltä ja labrastahan niitä. Täältä Tampereelta ainakin, en osaa muista kaupungeista tietenkään sanoa. Ihania ne ovat, ei siitä pääse mihinkään enkä yhtään ihmettele, että Sofiakin ihan mielellään tuli minun kanssani Mehiläisen labrassa käymään. Nappasi mukaan pari. Itselleen ja pikkuveljelle tottakai.

 

 

Mutta siis, asiaan. Me käymme aina Mehiläisessä ja jos vain mahdollista aika varataan aina Wilhelm Bredenbergille. Aivan ihana lastenlääkäri! Rauhallinen, hellä ja ennenkaikkea ihan huipputaitava. En halua meidän lasten sairasteluista ja vaivoista sen tarkemmin blogissa avautua, koska minusta se ei olisi heitä kohtaan oikein, mutta viimeksikin kun Bredenbergillä käytiin, saatiin aivan huippuhoitoa, jota edellinen lastenlääkäri ei pystynyt antamaan.

Bredenberg on otteissaan niin varma, että toista saa hakea. Hän on ihana lasten kanssa ja osaa ottaa myös vanhemmat huomioon. Koulutukseltaan hän taitaa olla lastentautien erikoislääkäri ja kokemusta on useilta vuosikymmeniltä. Jotenkin aina kun hänet näen, rauhoitun itsekin. Aivan mahtava lastenlääkäri kerrassaan! Suosittelen erittäin lämpimästi.

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Share

Pages