Weledan uutuudet lapsille

Koti Kumpulassa

 

Nuo tekstien sisällä todella törkeästi ja huonosti sijaitsevat mainokset eivät ole minun valintani vaan Lilyn joku uusi kokeilu. Toivotaan, että loppuu pian! Lisää asiasta täällä.

 

Ollaan testailtu lasten kanssa aivan ihania lasten kylpy- ja suihkuhetkiin luotuja Weledan luonnonkosmetiikkauutuuksia. Weleda Kids 2in1 suihku & shampoo -tuotteet* sisältävät sokerin ja kookoksen luonnollisia mietoja ainesosia, jotka puhdistavat lasten ihon ja hiukset hellästi. Ihon luonnollinen kosteustasapaino säilyy yllä luomuseesamiöljyn ansiosta ja tuotteita on saatavana kolmessa eri tuoksussa. Jokainen näistä vaihtoehdoista on 100 % luonnollinen, joten luonnonkosmetiikan parasta antia lapsille ovat nämä.

 

 

Tuoksuvaihtoehtoja ovat Lively Lime*, Happy Orange* ja Very Vanilla*. Pakko myöntää, että jokainen on aivan hurmaava enkä ihmettele, että meillä lapset rakastavat niistä jokaista! Ekaluokkalaisen suihkuhetken jäljiltä jokainen puteli on avoinna, sillä hän ei osaa päättää mitä tuoksua käyttäisi ja käyttää siis jokaista. Ja mikä parasta, tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä, ei synteettisistä hajusteista! Sen itseasiassa kyllä huomaakin, sillä tuoksut ovat syötävän ihania ja ennen kaikkea aitoja.

 

 

Weleda itsessään on maailman pitkäikäisin ja suurin yritys luonnollisen ihonhoidon saralla. Tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ekologisesti sertefioituja eivätkä ne sisällä ainuttakaan synteettistä ainesosaa. Tuotteilla on NATRUE-sertifikaatti, joka asettaa korkeimpia vaatimuksia luonnolliselle kosmetiikalle Euroopassa. Tuotteet on lisäksi myös dermatologisesti testattuja.

Weledalla on myös kiinnitetty laajasti huomiota siihen, mistä tuotteiden raaka-aineet tulevat. Esimerkiksi viljelmillä, joista raaka-aineet tulevat, toimitaan Reilun Kaupan ehtojen mukaiseti biologinen monimuotoisuus huomioon ottaen. Myös tietty määrä raaka-aineita kerätään sertifioiduilta villikeräysiltä ja Weledalle on tärkeää ylläpitää pitkäaikaisia yhteistyösuhteita laadukkaiden ja kunnioitettavien toimijoiden kanssa. Tuotevalikoimahan Weledalla on muuten aivan älyttömän laaja! Kannattaa tutustua.

Tuotteet saatu

 

-R

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.