Blogihaaste: Millainen sisustaja olen

Karoliina Koti -blogista laittoi liikkeelle blogihaasteen, joka on levinnyt muutaman päivän aikana blogeissa kovaa vauhtia. Itselleni haasteen heitti Koti Tunteella -blogin Essi.

Ensimmäinen ajatus haasteen saatuani oli "voi ei!". On ihan eri juttu kirjoitella blogiin talon rakentamisen eri vaiheista valintoineen, kuin kertoa jotain itsestään. Sitten kuitenkin mietin miten kiva toisten vastauksia oli lueskella ja miten aihe tosiaan saattaa kiinnostaa joitakin blogini lukijoita. Eli ajattelin nyt ainakin yrittää rustata aiheesta jotakin.

Olen ehdottomasti esteetikko ja rakastan kaikkea kaunista. Olen myös huomannut, että kaunis ja inspiroiva ympäristö on suoraan verrannollinen mielentilaani. Kaunis koti, parempi mieli. 

Ensimmäistä kertaa olen menossa sisustuksessa näin moderniin suuntaan kuin tulevassa kodissamme. Mielestäni kodin sisustus muodostuu talon mukaan ja koska asemakaava määrää alueellemme modernin talon, on suunnitelmat kaikilta osin lähteneet muokkautumaan siihen suuntaan. Ja näin tuntuu hyvältä juuri nyt. Oikeastaan odotan innolla millainen tulevan talomme sisustuksesta muodostuu, kun voi aloittaa kaiken ihan puhtaalta pöydältä.

Tulevassa kodissa toivon, että kaikille asioille ja tavaroille olisi paikkansa. Aikaisemmissa kodeissa ongelmana on ollut sekä tilan että säilytystilan puute ja kaikki tietää mitä siitä seuraa. Kaaos. Vaikka ihastelen Pinterestin minimalistisia koteja, en silti voi kuvitella sellaista meille, en ainakaan tähän elämäntilanteeseen. Elämä saa näkyä, mutta mielellään kiitos ilman sitä kaaosta. 

Minua miellyttää avarat, selkeät tilat, luonnonvalo, luonnonmateriaalit, kauniit valaisimet, vaaleat pinnat, mutta myös vanhat huonekalut, narisevat lankkulattiat ja huolettomasti sohvalle heitetyt koristetyynyt. 

Sisustusinspiraatiota etsin blogeista, Instagramista, Pinterestistä ja sisustuslehdistä. Seuraan kaikkia näitä kanavia päivittäin ja pääasiassa vain sisustuksen (ja tietty tällä hetkellä myös rakentamisen) puitteissa eli voin kai nimittää itseäni jonkin sortin addiktiksi. 

Vieraillessani siskoni luona Keski-Euroopassa ihastelen aina sinne tyypillistä tapaa luoda sisustuksesta samaan aikaan tyylikäs ja moderni, että huolettoman boheemi. Ettei kaikki ole niin justiinsa. Siinäpä ainekset kodikkuudelle. 

Nappasin loppuun Pinterestistä muutaman inspiraatiokuvan tiloista ja sisustuksista,  jotka miellyttivät tänään. 

Edit: ai niin haastehan kuului nakata eteenpäinkin! Heitän haasteen sympaattiselle ja idearikkaalle Viiville, joka on myös tuleva naapurini.

Kommentit

Essi//Koti rakennetaan tunteella (Ei varmistettu) http://kotitunteella.blogspot.fi

jee :) Ja katos nyt, ei meille varmaan ihan identtiset kodit tule ;) vaikka superkauniita inspiraatiokuvia olit valinnut :)

koti rinteessä

Joo eiköhän niihin jotain eroakin tule :DD

Suvi / Ripaus unelmapulveria (Ei varmistettu) https://ripausunelmapulveria.wordpress.com/

Ihania kuvia! Ja tosi hyvin kuvailtu tuo eurooppalainen tapa sisustaa. Se miellyttää itseänikin. Se rentous, mutta silti samaa aikaa tyylikkyys jotenkin viehättää. : ) Tuleepa kaikille näiden kuvausten perusteella hienot kodit. :)

koti rinteessä

Heh se toteutus voikin olla sitten ihan eri juttu kuin kuvaus ;D Ja saa nähdä paljonko projektin loputtua vielä on varaa sisustella, onneksi sohva on jo hankittu alennusmyynnistä, se kun on varmaan kallein yksittäinen investointi, mutta muuten sisustusta toteutetaan pikkuhiljaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.