Kodinhoitohuone

Kodin kiintokalusteita valikoidessamme päädyimme noudattamaan koko talossa samaa linjaa eli mattavalkoista ja mattamustaa. Vähän olisi houkutellut valita kodinhoitohuoneeseen jotain värikkäämpää kuten vaaleankeltaista, mutta kyllästymisen pelossa päädyimme kuitenkin turvalliseen valkoiseen.

Samaa linjaa noudatetaan myös sen suhteen, että yläkaapistoja meille ei ole tulossa tähänkään tilaan. Viiden neliön huoneessa ne mielestäni olisivat olleet liikaa ja tehneet tilan ahtaaksi ja raskaan näköiseksi. Kuten keittiöön, myös kodinhoitohuoneeseen on suunnitteilla avohyllyjä ja jonkinlainen vaateripustin. Itse olen erityisen innoissani myös tuosta pienestä ikkunasta, joka tuo luonnonvaloa tilaan. Pesutornin sijaan päädyimme sijoittamaan pesukoneen ja kuivausrummun tason alle, jotta saisimme molemmille seinille tasotilaa. Ja vaikka tiedän, että pesutorni on varmasti hurjan kätevä ja hyvä selälle niin se ei tunnu siltä omimmalta ratkaisulta. 3D-kuvissa huone näyttää nyt melkein sairaalamaisen valkoiselta, mutta todellisuudessa näin ei siis tule olemaan.

Vielä on epäselvää jätämmekö lattian betonille vai laatoitammeko sen. Mikäli päädymme laattoihin niin jotain tummaa olisi tällä hetkellä visioissa tuomaan kontrastia tilaan. Keräsin alle vielä Pinterestistä fiiliskuvia kodinhoitohuoneista ja jäin jopa miettimään sopisiko tähän tilaan se tiililadontaseinä mitä olen miettinyt niin keittiön kuin kylpyhuoneenkin kohdalla enkä ole sille vielä sopivaa paikkaa talostamme löytänyt? Jonnekin se varmastikin täytyisi toteuttaa kun se selvästi jossain tuolla pään sisällä kummittelee. Hmm, pitääpäs miettiä tätä lisää.

 

Kommentit

Hirsiunelma (Ei varmistettu) http://hirsiunelma.blogspot.fi/

Kodinhoitohuoneessamme tulee olemaan paljon samoja linjoja kuin teilläkin. Luovuimme suunnittelijan piirtämistä yläkaapeista ja siirsimme pesukoneen kuivausrummun kanssa vieretysten tason alle. Halusin myös ikkunan kodinhoitohuoneeseemme, sillä mikäpä sen mukavampaa kuin luonnonvalo kotiaskareita tehdessä.

koti rinteessä

Pitääpäs tulla vastavierailulle tutustumaan tarkemmin suunnitelmiinne :)

Niina / Villa Atrapp (Ei varmistettu)

Meille myös tulee pyykkikone ja kuivasurumpu vierekkäin ja niiden päälle ikkuna, tosin paljon korkeammalle eli ei ns. välitilaikkunaa. Ikkuna on kyllä ihana pienessä tilassa sekä pyykkikone ja kuivausrumpu vierekkäin mielestäni paljon siistimmän näköinen :)

koti rinteessä

Joo ikkunat on kyllä ihan ehdoton juttu ja onneksi saimme niitä lähes joka tilaan, myös kylpyhuoneeseen sekä saunaan. Vessoista ne valitettavasti jäi puuttumaan sillä kaikkea ei voi saada ja jotain huoneita täytyy sijoittaa myös keskemmäs taloa :)

Suvi / Ripaus unelmapulveria (Ei varmistettu) https://ripausunelmapulveria.wordpress.com/

Tosi kivoja suunnitelmia ja ihania inspiskuvia! Tykkään kovasti tuosta mattavalkoisesta, ja sisustamallahan kodaristakin saa viihtyisän ja ei niin kliinisen. Ikkuna on ihana. Meillä kodari ei valitettavasti ole ikkunaseinällä, joten itse en saa luonnonvaloa sinne ollenkaan... :/

Suvi / Ripaus unelmapulveria

koti rinteessä

Kiitos :) Odotankin jo innolla, että pääsee siihen sisustamisvaiheeseen! Jotenkin koko kodinhoitohuone on ollut vähän tylsä tila vailla mitään ideaa ja nyt vihdoin suunnitelmat sen suhteen alkavat hahmottumaan :)

Heini/Koti7 (Ei varmistettu) http://kotiseitseman.blogspot.fi/

Ihanan tilava kodinhoitohuone teille tulee! Ja kivat suunnitelmat.

koti rinteessä

Kiitos! Itsestä tuo 5 neliöö ei tunnu kovin tilavalta, mutta kyllä siihen kutakuinkin kaiken tarvittavan saa mahtumaan :) Se on se yläkaapittomuus, joka saa sen näyttämään tilavalta ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.