Kylpyhuonefiilistelyä

Blogin puolella on ollut vähän hiljaista, mutta paljon on taas tapahtunut blogin ulkopuolella. Saimme vuokra-asunnon läheltä tonttia ja muutammekin toiseen kuntaan jo parin kuukauden päästä. Tontillemme tehtiin maaperätutkimus ja pintavaaitus, joiden tuloksia odottelemme jännityksen sekaisella mielenkiinnolla. Kävimme ensimmäisessä keittiö- ja kiintokalustesuunnittelussa ja ensi viikolle on luvassa ensimmäiset 3D:t sekä myös toinen suunnittelu. Puhumattakaan kaikesta muusta projektiin liittyvästä jatkuvasta selvittelystä ja ideoimisesta. Kiintokalustesuunnittelussa onkin tullut ilmi, että on hyvä, että olemme asian kanssa näin ajoissa liikkeellä. Valmiit suunnitelmat voidaan sitten antaa suoraan LVIS-suunnittelijalle. Kuulemma yksi yleisimmistä virheistä on hakeutua keittiösuunnitteluun liian myöhään, kun muut siihen liittyvät osa-alueet on jo suunniteltu tai ehkä jopa jo asennettu.

Osana kiintokalustesuunnittelua on tietty kylpyhuoneet kalusteineen ja altaineen. Niitä päättäessä täytyy olla jo jonkinlainen mielikuva kylpyhuoneen tyylistä yleisesti värimaailmoineen ja toiminnallisuuksineen. Paljon on tullut taas selailtua sisustuslehtiä, katalogeja ja tuota ahhh niin ihanaa pinterestiä ja etsittyä inspiraatiota omiin kylppäreihin sieltä. Meillä näitä tiloja tulee olemaan kolme. Yläkerran kylpyhuone/wc, alakerran pikku-wc sekä alakerran kylpyhuone saunan yhteydessä.

(Kuvat:Pinterest)

Huomasin paljon yhtäläisyyksiä kuvissa, joissa mielestäni on sitä jotain. Suuret laatat, rouheat betonipinnat, pehmeän harmoniset harmaan ja valkoisen sävyt, seinähanat, selkeän yksinkertaiset kalusteet ja tasoon upotetut altaat. Kaikki näistä ovat elementtejä, joita haaveilen tulevan talomme kylpyhuoneisiin. On vain yksi ongelma; nimittäin nuo tasot, joihin on upotettu kaksi allasta (kuten alimmaisessa kuvassa) ilman alla olevia kaapistoja. Niitä ei tunnu löytyvän mistään! Keittiömaailmassa kerrottiin, ettei meillä Suomessa olla vielä Keski-Euroopan tasolla näissä kylppäriratkaisuissa. Että ei tulla täältä löytämään. Miten on? Osaako joku ihana blogini lukija kertoa mistä tällaisia kannattaisi lähteä etsimään?! Olen lähdössä huomenna Tukholmaan sisustuskauppoja kiertämään ystäväni kanssa, joten täytyypä pitää silmät auki josko siellä tulisi vastaan etsimäni.

Kommentit

Lyde (Ei varmistettu) http://seuraavatalo.blogspot.fi/

Hei, löysin vasta tänne blogiisi, ja näyttääpä upeilta teidän suunnitelmat! Tsemppiä projektiin, jäänpä seurailemaan. Tervetuloa myös meidän raksalle :-)

koti rinteessä

Kiitos! Tulen vastavierailulle :)

Suvi / Ripaus unelmapulveria (Ei varmistettu) https://ripausunelmapulveria.wordpress.com/

En ehkä vaan osannut katsoa oikeasta paikasta, kun en löytänyt Pinterest-tilisi tietoja. Seuraisin sitä mielellään, jos haluat sen jakaa. Sulla on niin kivoja Pinterest-kuvia, että ottaisin ne talteen itsellekin. : ) Kivoja kylppärisuunnitelmia. Tykkään! : )

koti rinteessä

Pinterest tilini oli omilla tiedoillani, ei blogin. Kiitos vinkistä, muutin tilini blogini nimiin ja lisäsin sen julkiseksi. Lisäsin linkin Pinterest tililleni blogini sivupalkkiin, sieltä pääset seurailemaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.