Musta seinä

Talotoimittajakilpailutuksen edelleen ollessa päällä ei tällä hetkellä oikein muuta voi tehdä kuin odotella. Välillä oikeasti miettii miten kauan voikaan mennä yhden tarjouksen tekemisessä. Nyt on mennyt kuukausi tarjouspyyntöjen lähettämisestä ja edelleen joidenkin suhteen odotellaan. Kuinkahan kauan menee vielä, kun lähdetään toiselle kierrokselle. Seuraava kuukausi? Tämä kuukausi ollaan ravattu talotoimittaja tapaamisissa, käyty katsomassa valmistumassa olevia kohteita sekä valmiita esittelytaloja. Kun luuli, että yksi tapaaminen riittäisi niin tuleekin pyyntö vielä toiseen tapaamiseen tarjouksen antamisen merkeissä. Kun tarjousta pyytää meilitse niin ei kuulukkaan enää mitään. Ei tarjousta, ei vastausta. Kun puhutaan, että talotehtailla on nyt hiljaista niin mielestäni toiminta ei kaikkialla ole ihan sen mukaista.

No odotellessa on aika haaveilla. Yksi elementti mitä taloomme haaveilen on musta seinä. Jossain tilassa, jossain muodossa. Mattamusta, tasainen, lattiasta kattoon ulottuva. Vielä en ole päättänyt minne sen sijoitan, mutta tällä hetkellä ehkä eniten mielin sitä meidän vanhempien makuuhuoneeseen päätyseinäksi. Joku tiesi kertoa, että mustalla liitutaulumaalilla saa kaikkein kauneimman lopputuloksen. Isolla seinällä hintaa sille vain tulisi sievoinen summa, joten tyytyminen on johonkin perus mattamusta maaliin. Mustaa liitutaulumaalia on kuitenkin tarkoitus käyttää lastenhuoneissa jollain tapaa, ei varmaankaan koko seinän mitalla kuitenkaan. Musta seinä on vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni niin kaunis.

(Kuvat:Pinterest)

Kommentit

MariaAnnika (Ei varmistettu) http://www.rakennellen.fi

Musta seinä on kyllä kaunis, itsekin haaveilen joko makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen maalattavasta jollain aikataululla. Tai jos ei musta, niin ainakin jokin todella tumma sävy! :) En nyt kuollaksenikaan muista mistä blogista lueskelin, mutta he olivat maalanneet seinän täysin himmeällä mustalla maalilla ja pian se maalattiin jo uudestaan puolihimmeällä, koska iso mattamusta pinta oli ollut silmille hieman jotenkin hankalaa katseltavaa. Kunhan keksin mikä blogi oli kyseessä, voin hieman tarkentaa asiaa.... :D

koti rinteessä

Ihanaa kun löytyy muitakin mustasta seinästä haaveilevia :) Hmm, mielenkiintoista tuo mainitsemasi blogikirjoitus. Mielelläni luen sen, jos se muistuu mieleesi ;)

MariaAnnika (Ei varmistettu) http://www.rakennellen.fi

http://modernitalo.blogspot.fi/2014/01/pintaa-pukkaa-19114.html Tuolla se oli, lyhyt maininta kuvatekstissä mutta selvästi tarpeeksi kun jäi mieleen vaikka siitä on jo vuosi kun luin... :D

N/TillinRaksa (Ei varmistettu) http://www.tillinraksa.blogspot.fi

Musta seinä on kyllä ihana. Toimii yksinkertaisena tehosteena huoneessa kuin huoneessa. Meillä on yksi mattamusta seinä, jonka sain valmiiksi n. viikko sitten. Seinä on keittiön niemekkeen seinä, jonka takana meillä on takka. Seinä on maalattu liitutaulumaalilla, jotta siihen saadaan riipusteltua sitten vkon ohjelmia, menuita vieraille ym. Liitutaulumaalilla seinästä tuli todella kaunis ja odotan kunnes päästään testaamaan sitä ihan kunnolla :) Niin, ja ylijääneellä liitutaulumaalilla sain maalattua esikoisen huoneeseen pienen palan liitutaulu"pilveä", saavat lapset sitten riipustella liiduilla ihan luvalla seinälle :)

koti rinteessä

Ai teilläkin on mattamusta seinä! Sopii varmasti hyvin yhteen teidän Woods tapetin kanssa :) Liitutaulumaalilla sävy ja pinta on kyllä just täydellinen ja keittiössä varmasti kiva, että siihen voi kirjoitella. Odotan innolla milloin se vilahtaa blogisi puolella ;)

Vierailija (Ei varmistettu) https://uuteenkotiin.wordpress.com/

Oi, musta seinä. Ihana! Oli pitkään haaveissa, mutta en osannut päättää mihin sen laittaisin. Tuli sitten keittiön takaseinäksi ja tykkäänkin siitä. Silti himottaisi maalata jostain vielä toinen seinä mattamustaksi!

koti rinteessä

Musta seinä yksittäisenä seinänä on kyllä upea. Se antaa myös hienot raamit tauluille, huonekaluille ym. :) Pitääpä käydä kurkkaamassa blogistasi teidän mustaa seinää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.