Pihasuunnitelma

Pihasuunnitelmamme on viimein valmis ja lisäänkin sen heti näkyville blogin puolelle. Pihasuunnittelijaksemme valitsimme Porvoolaisen Viher-Lindan, jonka suunnitelmista olen lukenut aikasemmin paristakin eri blogista. Kilpailutimme myös pari muuta firmaa, mutta koska olin lukenut Lindasta pelkästään positiivista ja hinnoittelukin oli kohdallaan niin ei tarvinnut asiaa sen enempää miettiä. Kirjoitin aikasemmin pihatoiveistani täällä.

Linda vieraili tontillamme pariinkin otteeseen ja tuntui ymmärtävän hyvin toiveemme. Toivoimme suunnitelmaa eri toimintojen, istutusten sekä valaisimien sijoittelusta sekä ehdotukset tontille soveltuvista kasveista. Suunnitelmaa voi myöhemmin halutessaan täydentää vielä tarkemmilla työ- ja hoito-ohjeilla pihan rakentamiseen ja istutuksiin liittyen. Jos pihasuunnitelmaa mielii itselleen niin voin kyllä suositella kääntymään Lindan puoleen!

Pientä noottia täytyy antaa Lindalle hitaasta sähköposteihin vastailusta, mutta itse suunnitelma tuli kuitenkin silloin kun se tarvittiin ja olemme siihen todella tyytyväisiä. Kulkuväylät, istutukset ja muut toiminnot on sijoiteltu hyvin toiveitamme ja tontin korkoeroja ajatellen. Myös ehdotukset kasveihin miellyttävät, sillä toiveenahan oli pelkästään valkoisia kukkia. Oikein sormet jo syyhyäisi kokeilemaan rantavehnän ja höyhenpensaan istutusta. Vielä kuitenkin täytyy aika kauan odotella ennen kuin päästään istutuspuuhiin, mutta tällä suunnitelmalla on hyvä lähteä liikkeelle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.