Yläkerran kylpyhuone

Taloprojektimme jatkuu ja asumisemme tapahtuu edelleen vain talon yläkerrassa. Onneksi kokonaan valmiitakin tiloja alkaa jo syntyä ja ajattelin esitellä teille niistä yhden. Nimittäin yläkerran kylpyhuoneen.

Haaveissani oli harmoninen, tyylikäs ja tunnelmallinen kylpyhuone ripauksella rouheutta. Lopputuloksessa on mielestäni yhdistelmä kaikkea, mitä lähdettiin hakemaan.

Harmoninen ilme saatiin toteutettua samalla vaaleanharmaalla laatalla lattiassa ja seinissä, vain laatan kokoa muuttaen. Samoin sauman sävy valittiin mahdollisimman lähelle laatan sävyä yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Suihkun alle valitsimme tosi kauniit luonnonkivet, jotka sointuivat sävyltään yksiin laattojen kanssa. Kivet tuntuvat aivan ihanalta jalan alla ja melkeenpä harmittaa, ettei tullut laitettua luonnonkiveä myös alakerran kylpyhuoneeseemme. Täytyypä vielä kehaista tuota pienen tilan ihmettä, nimittäin kulma-unidrainia, joka on osoittautunut tosi näppäräksi pienessä suihkutilassa.

Valkoisten allaskalusteiden kanssa toiveissa oli rouhea betoniallastaso, joka saatiin kuin saatiinkin meille. Siitä ja toisesta betoniallastasostamme on luvassa oma postauksensa piakkoin. Koko tason levyinen peili teetettiin mittatilauksena ja sen taakse asennettiin led-nauhat tuomaan tunnelmaa.

Hanat ja suihkut tilasimme Taloon.comista, joka on osoittautunut monen kanssarakentajan lailla todella houkuttelevaksi taloprojektin aikaiseksi shoppailupaikaksi sen valikoiman, selkeyden, nopean toimitusajan sekä hyvien tarjouskampanjoiden vuoksi. Nämäkin Gustavsbergin Coloric hanat bongasimme tarjouksesta todella edulliseen hintaan. Yläkerran kylpyhuoneeseen tilasimme hanat hopeisena ja alakertaan mustana. Suihkuksi tilasimme niinikään tarjouskampanjasta Hansgrohen Croma 160 suihkusetin.

Myös sinulla on mahdollisuus tehdä nyt ostoksia edullisesti Taloon.comin valikoimasta tällä CupoNationin tarjoamalla alekoodilla

 

* yhteistyöpostaus

Kommentit

Anni / Mäntyrinne (Ei varmistettu) https://mantyrinne.wordpress.com/

Aivan ihana kylppäri! Mielenkiinnolla jään odottelemaan noita betoniallaspostauksia! Mistä tuo luonnonkivilattia muuten löytyi?

koti rinteessä

Kiitos! Luonnonkivet ovat Laattapisteen valikoimasta, kuten muutkin laatat :)

Anni / Mäntyrinne (Ei varmistettu) https://mantyrinne.wordpress.com/

Hei Kiitos!! Loistohomma :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.