Sinä kysyt - minä vastaan

Kotiterapiaa

En ole vuoteen pystynyt kertomaan nettikiusan keskellä omaa puoltani asioista. Puolta, joka oli aina olemassa, mutta sitä ei vain ole kysytty. Näin ollen, tässä vastauksia kysymyksiin joita on eripuolilla internettia esitetty koskien minua.

1. Miksi nyt hyökkäät kiusaajiasi vastaan julkisesti? Etkö ymmärrä, että teet nyt itse samoin, kuin he tekivät sinulle?

Vastaus: En hyökkää ketään tahoa kohtaan. En missään nimessä. Nämä asiat ovat vain tulleet nyt uudestaan muiden ihmisten toimesta puheeksi erinäisissä paikoissa Facebookissa ja siksi ne ovat nousseet nyt pinnalle. Tämän lisäksi, olen itse vihdoin päässyt sen verran jaloilleni, että kykenen puolustautumaan toinen toistaan ihmeellisimpiä väitteitä kohtaan. Missioni on oman maineeni puhdistus - ikävä kun toimeni koetaan muuna. Ehkä sekin omalla tavallaan kertoo jo jotakin, sillä hehän juurikin julkisesti kiusaamiseni tekivät. Valheita minusta levisi pahimmillään käsittääkseni jopa n.100 000 ihmisen näkyville eripuolin nettiä.

2. Miksi et selvitä asioita privaatisti kiusaajiesi kanssa?

Vastaus: Olen lähettänyt kyseiselle taholle useita erilaisia yhteydenottoja. En saa vastausta viesteihini, tai sitten minut pistetään estolistalle ilman  vastausta niin, että en voi jatkaa yhteydenottoa. Viestini ovat olleet asiallisia.

Erään kiusaajani lakimies laittoi minulle sähköpostin vuosi sitten, kun olin sairaalassa ja viestissä  oli pitkä lista mitä ihmeellisempiä syytöksiä ja uhkauksia. Vastasin tuohon viestiin, että en ole yhteenkään syytekohtaan syyllistynyt. Tämän jälkeen ei ole juurikaan kommunikointia ollut. Kyse oli kuitenkin yritystä koskevista asioista, eikä suinkaan nettikiusaamiseeni liittyvistä. Eli kun on julkisesti sanottu, että sovittelutoimistoon on tarjouduttu mentävän, niin kyse on käsittääkseni ollut aivan muusta, kuin henkilökohtaisten välien selvittämisestä. Minua on nimittäin yritetty myös ihan uhkailla ties millä muullakin syytteillä kiusaamisen päälle. Tästä huolimatta olemme nyt lokakuusta lähtien yrittäneet kontaktoida ja selvittää näitä ristiriitoja uudelleen tuon toisen tahon kanssa. Siis henkilökohtaisella taholla. Emme kuitenkaan tämän noin puolivuotisen aikana ole saaneet kyseistä tahoa suostumaan asioiden selvittämiseen, vaikka olisimme olleet suostuvaisia siihen, että toinen taho ottaa tuekseen ulkopuolisen sovittelijan.

3. Perustitko Nordic Style & Beautyn?

Vastaus: Kyllä. Perustin nsbn ja pyysin muutamia henkilöitä mukaan tekemään sitä kanssani. Jossakin vaiheessa yksi näistä henkilöistä tuli hyväksi rakkaaksi ystäväkseni sekä oikeaksi kädekseni.

4. Miksi et tee videoita joissa kasvosi näkyvät?

Vastaus: Olen tehnyt useamman Instagramiin story -osioon. Tiliäni voi seurata nimimerkillä @tiia.henriksson

5. Onko yhteydenpitoa kiusaajiin ollut sovittelumielessä nyt lähiaikoina?

Vastaus: Kyllä. Olen lähettänyt nyt aivan lähiaikoina useamman viestin pyytäen asioiden selvittämistä. Tämän lisäksi kolme henkilöä ketkä olivat ydintiimissä kiusaamisen suhteen ovat pyytäneet minulta anteeksi ja kertoneet erilaisia seikkoja millä heidät manipuloitiin kyseisiin tekoihin. Anteeksi on heidän kanssaan pyydetty puolin ja toisin ja nykyään olemme hyviä ystäviä.

6. Oletko catfish?

Vastaus: En. Minut on kasvotusten tavannut myös henkilöt jotka minua kiusasivat. Koko syyte on naurettava.

7. Oletko varastanut?

Vastaus: En todellakaan. Olen kuullut että minua tälläisestä on eräs henkilö syytänyt ja tämä henkilö voi ihan itse soittaa arvonnan voittajille, että saivatko he huivinsa. ...olisi muuten ehkä kannattanut tehdä se ennen, kuin alkaa noin vakavia syytöksiä tekemään. Puistattava syytös kertakaikkiaan.

8. Onko totta, että kodistasi on salaa otettu kuvia ja niitä on levitetty muille?

Vastaus: Näin olen kuullut. Kotiani on näin "väijytty" ja kuulema työpaikkaanikin erään henkilön toimesta. Kiusaajien mielestä oli myös hyvä idea tulla soittelemaan ovikelloani ja vaatimaan minua ulos kodistani "tai seuraavaks me mennään sun työpaikalle". Tätä ennen ei ollut pyyntöä tapaamisesta tmv. Käsittääkseni oli vain ollut hauska idea tulla porukalla kotiini läyhäämään. Tämän jälkeen kotitielläni pyöri joka viikonloppuna erilaisia autoja ja he heittelivät pihalleni ties mitä. mm. ulosteita taloni seinään.

9. Sanoit, että sinua loukkaavia asioita on levitelty noin 100 000 ihmisen näkyville. Mihin tuo luku perustuu?

Vastaus: Kaikki lähti siitä, että haluttiin antaa minusta kuva, että olen kusettava huijari. Tämän tiedon levitykseen käytettiin mm. kahta ryhmää missä oli n. 20 000 sekä 40 000 henkeä, bloggateiden snäppejä joissa oli laaja seuraajakunta, vauva foorumia jne jne.

10. Oletko lomalla, kun sinulla on paljon kuvia uima-altaasta Instagramissa?

Vastaus: En ole. Olen siitä onnellisessa asemassa, että minulla on mahdollisuus käydä joka aamu spaassa. Töihin vuorostani palaan aikaisintaan vasta kesällä.

11. Miksi sinulla ei ole asukuvia blogissa, tai Ig:ssä?

Vastaus: Minulla on sairaus joka on vaikuttanut ulkonäkööni. Hermostovian vuoksi en ole voinut pitkään aikaan liikkua, kuin aivan todella lyhyitä matkoja kerralla, sekä samaan aikaan minulle tuli kilpirauhasen vajaatoiminta. Nämä kaksi tekijää nostivat painoani ja häpeän niin syvästi tätä asiaa, että en siksi mielelläni asukuvia laita ennen kuin pystyn laihduttamaan itseni jälleen normaaliksi. Tiedän. Typerää. Mutta en vain voi itselleni mitään.

12. Ihosi näyttää täydelliseltä. Millä hoidat sitä?

Vastaus: Teen tästä aivan oman postauksen lähiaikoina :)

xx

-Tiia

p.s Seuraa elämääni myös Instagramissa @tiia.henriksson

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi en näe sinun instagramissa yhtäkään videota, jossa sinun kasvot näkyvät?

Kotiterapiaa

Story osiossa on näitä videoita ollut. :) 

Susser (Ei varmistettu)

Hei! Oon ollut nsb-facebookryhmässä alle puoli vuotta, joten oon ihan pimennossa kaikista vanhoista kuvioista. Jäi mietityttämään, että kuinka sinun perustamasta nsb:stä tuli Liesen yrityksen aputoiminimi? :)

Amarillo (Ei varmistettu)

NSB on alunperin ollut Liese Jokiperän perustama yritys :)

Minäminäminä (Ei varmistettu)

Liese käyttää tätä aputoiminimenä oman toiminimen alla. Ja varmasti on halunnutkin tämän nimen kaapata itselleen! Sehän tässä taisi se päämäärä olla. Tiia teki vain kaiken työn.. laita vaikka googleen nsb ja kato mitä/kenen nimi löytyy! Saatat yllättyä!

Amarillo (Ei varmistettu)

Mäkämäkä neiti tietämätön ;)

Minäminäminä (Ei varmistettu)

Amarillo voit varmaan kertoa mikä tekstissäni on väärin? Olet kenties joku Liesen lampaista? Eiköhän A:n snäppi postaukset kertoneet kaiken.. laske 1+1! Tai kenties (tekstistäsi päätellen) olet niin nuori, ettet kykene omaan ajatteluun?!

Kotiterapiaa

No eipä tuo asia ole läheskään niin yksiselitteinen. Palaan tähän aiheeseen kunnon omalla postauksella, jotta se miten asiat oikeasti meni ja on, tulee kunnolla selväksi ja selitetyksi. :)

Susser (Ei varmistettu)

Ohoh, oma postaus olisi varmasti hyvä ratkaisu, kun liikkeellä näyttää olevan noin erilaista "tietoa" siitä kuinka asiat ovat edenneet. Jään siis odottelemaan postausta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lopeta se itsesäälissä rypeminen

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.