Ladataan...
Kriisi(Ri)mi

Oman elämäni amor. Taas se tapahtui. Kolme viikkoa sitten mulla oli vielä 5 sinkku ystävää. Nyt on enää ystäviä parisuhteissa. Miten mulla onkaan näin paska tuuri itselläni? Totta kai olen yhtäaikaa valtavan onnellinen  heidän puolestaan, mutta heidän onnistuminen ei poista omaa epäonnistumista.

Mulla on tällä hetkellä olo, että kaikki mihin mä oon ryhtynyt on kaatunut niskaan takaisin. Epäonnistun kaikessa. Olo, että miksi edes enää yritän.

1) Kaikki mun mieskuviot menee aina perseelleen. En  voi sille mitään, mutta tulen varmaan aina rakastamaan lomaromanssia niin, että itken illat ja itken aamut hänen peräänsä.

2) Multa ei ole varmaan lähtenyt kiloakaan pois. Punkero mikä punkero.

3) Mun gradu ei valmistu ikinä.

4) Mietin omaa osaamistani työssäni.

 

Mä en tällä hetkellä jaksa mitään. Haluaisin vaan jäädä vaikka autonalle ja lopettaa olemassaolon. Vituttaa tää ikuinen turpaanottaminen.

Share

Ladataan...
Kriisi(Ri)mi

Miten ne vikat Tinder-deitit sitten menikään:

Jäbis istuu mua vastsapäätä:"Joo, en mä sit halunnu mennä töihin xx tai xx paikkaan, palkat on huonot, samoin työajat." (Ja nää paikat nyt oli sellasia, että oikeesti palkka varmasti reilu +3000e/kk sekä työaika inhimillinen) Katsoin häntä tyhmä ilma kasvoillani ja totesin:"Niin, itsehän teen kolmivuorotyötä ja palkkani huimaa päätä."  Mun olis siis kannattanut ottaa tilanteesta vaari, tää oli massimiehi, mutta tällainen wannabe-akateeminen-vihermasvemmisto-luonnonlapsi taisi olla vähän too much tälle kundille ja tällä kertaa mä olin se, joka ei päässyt jatkoon.

Poistin sitten Tinderin.

Lähdin baariin. Ja luotto tutkaparini kanssa löydettiin jälleen porukka, joka ois kantanut juomia sen minkä haluaa. Yhden näistä kanssa sitten vähän styylailin enemmänkin. Toin hänet kotiini ja harrastettiin kivaa seksiä, sit tyyppi tajus vielä lähtä hotelliinsa nukkumaan loppuyöks - Perfect. Tyyppi ois ollut jatkot tällekin päivälle, mutta jumalauta mulla on menkkojen pahin vuotopäivä ja silloin en todellakaan halua paneskella!!! VITTU ET VITTUTTAA! Yritin ajatusta uusista panotreffeistä jonnekin tulevaisuuteen, mutta toki tääkin tyyppi asuu jossain muualla kun siellä missä mä asun.. Ja en päässy nytkään vissiin jatkoon? Tyyppillä on mun numero, mutta eipä oo mitään kuulunu. PAH! Mulla ei ole hänen.. vaikka toki sen olen jo googlettanut.

Tyhmintä on, että lähdin tähän ajatuksena kiva yhdenillan juttu ja nyt kieriskelen puhelinta katsoen, että miks se ei tekstaa! En todellakaan halua tästä mitään parisuhdetta. Tyyppi on +10v, muutaman mukelon lapsi ja avioero on vireillä. Mutta, joku mussa haluaa sitä huomiota ja nyt ku en sitä saa, ni harmittaa! ARGH! Hitto oon tyhmä! Rumasti sanottuna, vallan huomiohuora. Yäk!

Share

Ladataan...
Kriisi(Ri)mi

Ah! Tähän yhteen postaukseen tulee nyt kolmen postauksen asiat. Koska laiskottaa, väsyttää ja vitutta.

1) Ihanat sinkkunaiset. Olen viime aikoina (onko se yhdyssana?) kiinnittänyt huomiota itenäisiiin, kauniisiin, hyvin toimeentuleviin ja hymyileviin +30v sinkkunaisiin. Niitä tulee vastaan paljon kaupungeissa. He tuntuvat viihtyvän sinkkuudessaan - mutta ei kuitenkaan. Olen miettinyt, että miksi he ovat sinkkuja. Upeita ihmisiä. Ja samalla miettinyt, etten ikinä voi "kilpailla" näiden naisten kanssa. He ansaitsevat sen puolison enemmän kuin minä. (Onkohan mulla joku itsetuntu ongelmakin?) Minun ja heidän eronsa on vain se, että heidän ympärillä on muitakin sinkkuihmisiä ja he porukalla tekevät siistejä juttuja. Itseni ympärillä ei sinkkuihmisiä näy ja joudun tekemään paljon asioita yksin. Se on se, mikä minua sinkkuudessani eniten syö.

2) Olin baarissa. Törmäsiin aivan ihanaan herrasmieheen. Neljä lasta, vaimo. Juteltiin pitkään. Ja hän puhui mulle niin nätisti. Kerroin hänelle pelostani, etten enää ikinä saa seksiä (t. olen kohta jälleen neitsyt). Näin hänen silmistään, kuinka hän ois pistänyt menee, ellei olis rakastanut vaimoansa. Hän oli minusta n. 10v vanhempi. Kertoi elämästä ja tarinoita. Ei se työ, vaan ne ihmiset. Kun saisin ne ihmiset ympärilleni. Lähtiessään hän sanoin minulle:"olet ihana luonnonlapsi, sun täytyis ettii sellanen menninkäinen itselles." Ok.

3) Olin älyttömän kiinnostunut yhdestä menninkäisestä. Pöljä juttu. Mutta ollaan Tindermätsi, mutta tinderissä ei hirveästi tullut viestejä vaihdettua. Alettiin seurailee toisiamme ig:ssä ja siellä tykätään toisemme kuvista, muutamat chätit vaihdettu. Mut ei. Hän ei lähde deiteille. Hän tutuu pelaavan tinderiä liiankin ahkerasti (ainakin koko ajan etäisyys vaihtuu, riippuen missä hän on. Ai mikä stlakkeri!). Eli taitaa olla hänellä aika monta päivänsädettä kehissä. En kyllä ylläty. On hän sellanen unelma. Harmittaa. Kerrankin kun olin edes kiinnostnut jostian lomaromanssin (joka muuten nykyään seurustelee) jälkeen.

4) Lähden kohta lounastreffeille .Tinderistä. Nää jää mun vikoiks tinderdeiteiks, koska aion poistaa sovelluksen sen jälkeen. Mua taas vituttaa ne ihmiset siellä. Mistään ei tuu mitään ja mua ei oikeesti kiinnosta. Tiedän, ettei tästä jutusta tuu mitään. Mies on mua huomattavasti lyhyempi ja se on turnoff listalla. Mut meen silti lounaalle. On aina kiva syödä seurassa.

Eli ei mee järjen hyvin täällä. Sitä odottaa ihmettä tai kuolemaa. Onneks aika menee nykyään nopeasti ni jompi kumpi kans tulee nopeasti.

Rauhaa ja rakkautta!

Share

Pages