Ladataan...
Kriisi(Ri)mi

Olen viime päivät rypenyt uupumuksen äärirajoilla. Matkustaessani junalla takaisin Helsingistä nykyiseen kotikaupunkiini olin suunnitellut käyttäväni ajan gradun kirjoittamiseen. Sen sijaan itkeä vollotin sitä, että en jaksa. En jaksa taas huomenna lähteä toiseen kaupunkiin seminaariin, jota opintoni velvoittavat. Ja se gradukin pitäisi tehdä. Itkin yleisesti uupumusta. Mieli on vieläkin herkillä ja olen nyt yrittänyt pohtia valopilkkuja elämääni. Niihin on pakko yrittää priorisoida tässä uupumuksessa.

Eli mistä saan voimaa elämään:

-Mukava työ.
-Ystävät.
-Urheilu
-Hyvä ruoka. (Mutta ei liikaa. Hyvän olon pitää säilyä!)
-Skumppa. (Sama kuin ruoassa. Riskinä serotoniini vajarit.)

Mua pelottaa. Kaikki. Eniten se, että mitä jos ei jaksakaan huomenna nousta sängystä. Haluisin vaan kärpetyä jonkun kainaloon ja olla siellä 12h putkeen ja tankata energiaa toisesta. Mutta nää on niitä asioita, joita sinkkuna ei saa. Silloin kuin sitä toista ihmistä tarvitsisi eniten.

 

Share

Ladataan...
Kriisi(Ri)mi

En kyl tiiä, et mikä helvetin defenssit mua estää pariutumasta! Kundit jotka musta tykkää, ei loppupeleissä innosta mua kun kavereina. Vaikka ne on oikeesti ihan huippu tyyppejä. Ja sit taas tavoittamattomissa olevat tyypit. Mä haksahdan niihin ku vilja puimuriin. Jos tääkin mies, joka on mun märkä päiväuni ois yhtäkkiä saatavissa, niin lopahtaisko mun mielenkiintoni siihen paikkaan? Miten tää kieroutunut järjestelmä oikein toimii mussa. Miks mä käyttäydyn näin. Tää on iha typerää. 

Haluun lobotomian ja rakastua jälleen. 

Share

Ladataan...
Kriisi(Ri)mi

Mä joskus kirjoittelin blogiin, et oon liian läski tyttöystäväks. En nyt ihan näillä sanoilla, mutta kutakuinkin.

Tiiän kyl oikeesti, ettei mun sinkkuus johdu mun jenkkakahvoista. Päätin kuitenkin, etten nyt käy uusien ihmisten kanssa deiteillä, ennen kun olen saanut painoa pois 5kg. Ei mahdoton tehtävä, mutta mun kohdalla saattaa mennä vuosikin! Hupsista! (Tähän väliin todettakoon, että olen normaalipainoinen, mutta toki nyky Fitnessmaailmaan pehmeä, jopa hieman pyöreä ja lihava.)

Kyse ei niinkään ole ulkonäköjutuista. Vaan enemmänkin tästä uupumuksesta. Täytyy hakea onnistumisen kokemuksia muualta kuin deittimarkkinoilta!

 

Share

Pages