Havaintoja Tinderistä

Kriisi(Ri)mi

Pelaan tinderiä aktiivisesti. Etsin miehiä ikähaarukalla 25-39 vuotta. Etäisyyssäde maksimissaan, olisikohan tuo siis joku 300km. Miehet voi karkeasti jakaa neljään kategoriaan.

1) Lyhyet miehet

2) Elämänkoulu miehet

3) Toisen kierroksen väki (lapselliset)

4) Satunnaiset "mallipojat", jotka ovat täynnä itseään (kaikista pienin ryhmä. Nämä eivät vaivaannu edes keskustelemaan, eikä heidän kanssa päädy ikinä oikeasti deiteille).

 

No. Yritäpä siinä sitten 175cm pitkänä, akateemisena naisena, jolla ei ole omia lapsia luoda uutta ihmissuhdetta. Onnea ja menestystä.

Ei jatkoon.

Share

Kommentit

Emmekö seurustelisi? Oon sua vähän pidempi ja kiva. <3

Kriisi(Ri)mi

Haha ! :D

Suttastiina

Mitä vikaa on lyhyissä miehissä? Itse olen myös tuon 175 ja käyttänyt vähintään 5cm korkoja koko ikäni. En häpeä pituuttani ja jos miehellä on niin vahva itsetunto, ettei pelkää pisempää naista, niin hemmetti sehän on vain iso plussa! Vai hävettäisikö sinua kulkea lyhemmän miehen kanssa?

Itselleni  ei myöskään tulisi mieleenkään mahdollisia miesehdokkaita rajata pois vain siksi, etteivät ole viitsineet korkeakoulun penkkejä kuluttaa. Oman kokemukseni mukaan Akateemiset miehet ovat mielestäni tylsiä ja ennalta-arvattavia, kirjaviisaita nipottajia :)

Lapsellista miestä en kyllä ottaisi minäkään, anteeksi vain kaikille yh-isille, mutta kun oman äidinrakkauden herääminen kesti pitkälle yli 30vuotiseksi, niin en usko että kovinkaan hellää suhdetta kylkiäisinä tulleisiinkaan olisin pystynyt luomaan.

Ihmisen haku livenä on sinänsä parempi vaihtoehto, että siinä kohtaa heti sen ihmisen, eikä profiilia.
Ja onhan se vaihtelua, että vaihteeksi miehetkin niin selkeästi esineellistetään ja karjamarkkinoidaan kuten naisia kohtaankin on ikiaikaisesti tehty!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä logiikka ensin sanoa, ettei kannata koulutustason mukaan rajata ehdokkaita pois (kuten ei kannatakaan), mutta seuraavaksi kertoa minkälaisia omasta mielestä akateemiset miehet on ja miksi ei itse niistä niin kovin paljon diggaa...

Ja onhan naisetkin aina esineellistäneet miehiä, mutta nykyään se on näkyvämpää. Kyllä livenä tavatessakin ensimmäisenä katsotaan ulkonäköä ja tehdään siitä päätelmiä tai miehestä tiedetään jotain tietoja ehkä jo etukäteen. Osa sitten hylkää kaikki joidenkin naama ei miellytä 100% ja persoona vaikuttaa jotenkin huonolta, toiset taas alkavat keskustelun. Aivan kuten Tinderissäkin.

Suttastiina

Ei hyvä vaan peräti Täydellinen logiikka, koska kirjoitin "itselleni  ei myöskään tulisi mieleenkään mahdollisia miesehdokkaita rajata pois vain siksi, etteivät ole viitsineet korkeakoulun penkkejä kuluttaa."

Lausehan tarkoittaa, että en missään nimessä rajaisi pois seuralaisehdokkaita vain siksi, että ovat amispohjaisia tai kouluttamattomia. - Kokemuksia sekä koulutetuista että kouluttamattomista omaan ja akateemisia yksilöitä arvostelinkin juuri niiden omien kokemuksieni mukaan.

Kriisi(Ri)mi

Hei! Kiitos kommentista (näin viiveellä!)

Lyhissä miehissä ei ole vikaa, vaan vika on minussa ja omissa vartalokomplekseissani. :( Että koko ajan tuntisi itsensä sotanorsuksi, isoksi, epähaluttavaksi ei varmasti olisi hyvä lähtökohta suhteelle. Tyhmintähän tässä on vaan, että tää on mun oman pään sisällä.

Ja korkeakoulun penkit ei rajoita todellakaan. Tämä on vaan kategoria. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun nykyinen poikaystävä ja tällä hetkellä elämäni rakkaus löytyi yllätys kyllä Tinderistä. Tämä hauska, älykäs, kypsä, korkeakoulutettu, kiltti, rakastava ja seksikäs mies taitaa kyllä 170-senttisenä kuulua luokittelussasi kategoriaan 1.

En muuten edes kysynyt hänen pituuttaan ennen ensitapaamista, mutta sain sitä edeltävä iltana hermostuneen viestin, jossa ihmetteli sitä, etten ole kysynyt kuinka pitkä hän on, koska miehen pituus on yleensä naisille niin iso asia. Hän sanoi, että itse näytän pitkältä kuvissani ja häntä huolestutti, etten tykkääkään hänestä livenä. Sanoin, että mä en välitä sitten tipan vertaa ja totesin, että no en sitten laita korkkareita meidän treffeille.

Toisinaan ihmettelen, että miten löysin tällaisen helmen Tinderistä. Olen ainakin kiitollinen siitä, että olen käynyt sen oman henkisen kasvun läpi enkä karsinut tätä kiinnostavaa tyyppiä lyhyyden vuoksi. Itse ajattelin joskus aiemmin, että "miehen pitää olla ainakin 8 senttiä mua pidempi, niin voin käyttää korkkareita ilman, että näytän miestäni pidemmältä". Sekin on loppujen lopuksi vain turha, yhteiskunnan asettama "kauneusihanne" miehille. Itse pidän omaa rakastani komeana ja seksikkäänä, vaikka hän ei olekaan sellainen yleisesti ihailtu pitkä, maskuliininen mieskarkki.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Sanoin, että mä en välitä sitten tipan vertaa ja totesin, että no en sitten laita korkkareita meidän treffeille."

Miksi et laittanut korkkareita treffeille? Miestäkö se pituusero haittasi vai sua? Mullakin on 170 cm pitkä mies ja käytän korkkareita, jos haluan, vaikka olenkin silloin pidempi. Hän on myös akateeminen, mutta kaukana tylsästä ja mitä niitä muita stereotypioita ylempänä viljeltiinkään. :)

MJok (Ei varmistettu)

Enpäs kuulu mihinkään kategoriaan, vaikka Tinderiä selailenkin. Pituutta 194 cm, FM-tutkinto viittä vaille valmis, ei lapsia, ei olisi asiaa malliksi.

Vaikka yleisesti kriteerini tykkäykselle ovatkin aika lepsut (voisin tutustua mielelläni kovin erilaisilla taustoilla oleviin ihmisiin), en pistäisi ketään julkisesti lyhyitä miehiä tylyttämällä vahvuuttaan ilmaisevaa naista jatkoon. En vaan pidä fiksuna tai ihailtavana sellaista, että joku jättäisi tutustumatta keneenkään pituuden takia, ja vielä tekisi numeron pinnallisuudestaan. Tottakai kaikilla on oikeus keskittyä etenkin kumppanin haussa ihmisiin, joita pitää mukavina ja viehättävinä, mutta mielestäni diskaus kannattaa hoitaa mielummin hiljaa salaa kuin julkaisemalla vaatimuslistoja tai toivottamalla lyhyet ja tylsät suoraan helvettiin. Eihän tässä tapauksessa se hiljaa diskaus edes vaadi muuta kuin rastin painamisen.

Kriisi(Ri)mi

Hei MJok (tälleen pitkällä viiveellä)!

Onko Tinder tuottanut tulosta seillä?

Vaikka olen kategorisoinut miehet, ei tämä ole minulle vaatimuslista, vaikka loppukadetista saikin sen mielikuvan (harmi!). Ennemmin haluan mieheltä sitä, että meillä klikkaa hyvin ja tunnen itseni halutuksi. Lapset eivät haittaa, mutta miehen on kyllä oltava super tyyppi, että sellaisen mukaan lähtisi, siinä kun tulisi kaupuan päälle ne skidit!

Valitettavan monesti olen huomannut, että elämänkoululaisten kanssa ajatusmaailma ja intressit eivät käy yhteen, mutta on myös monia akateemisia joiden kanssa sama ongelma. Ei sillä koulutuksella siis ole väliä, jos tyyppi osaa kuitenkin ajatella ja perustella mielipiteensä. :) Kategoria on muodostunut ehkä siitä, että tilatollinen fakta on se, että sinkkumiehet usein ovat kouluttamattomia ja naiset taas akateemisen koulun käyneitä yksilöitä.

Nolo (Ei varmistettu)

Toivottavasti et mitään löydä tinderistä. Oman statuksen korostaminen on jo nolompi juttu, kuin elämäm koululaiset.

Riku Rich (Ei varmistettu)

Pelaan tinderiä aktiivisesti. Etsin naisi ikähaarukalla 20-31 vuotta. Etäisyyssäde maksimissaan, olisikohan tuo siis joku 160km. Naiset voi karkeasti kategorioihin.

1) Rumat naiset yläviistosta otetuilla kuvilla tai 7 vuotta vanhoilla profiilikuvilla

2) Muoviset tusinablondit "on mulla aivot, enkä mä oo tyrkky, mut kato nyt mun persekuvia instassa"

3) Akateemisesti koulutetut. "Katsokaa minulla on koulutus, mutta ei osaamista kirjoittaa saati rahaaa pankkitilillä" "Katsokaa mun skumppalasikuvia instassa, elän kuin Dan Bilzerian"

4) Niin rumia, että voi pysäköidä inva-ruutuun.

No. Yritäppä siinä sitten yli 180cm pitkänä vakavaraisena miehenä, jolla ei ole muuta, kuin rahaa luoda uutta ihmissuhdetta.Onnea ja menestystä.

Ei jatkoon.

Kriisi(Ri)mi

Hei RikuRich!

Onko Tinder tuonut mätchejä?

Hauskaa, että säkin olet löytänyt yhtäläisyyksiä Tinder-markkinoilta! Yritän kovasti pohtia mihin kategoriaan lukeudun ja eniten menen kategoriaan 3, koska en osaa kirjoittaa ja instassa mulla on muutama skumppalasikuva. Tinderprofiilissa (tai muualla somessa) mulla tosin ei näy koulutusta ja en elä kuin Dan Bilzeria (jouduin googlettaa kuka tää tyyppi on..).

Ei jatkoon, on kohdallani vaan paskaa tsägää, kun ei vaan natsaa ikään, koulutukseen tai pituuteen katsomatta, eikä karsimista tiettyjen kategorioiden puolesta, vaikka postaukseni saikin tämän mielikuvan aikaan (mut kato ku ei osaa kirjoittaa!).

 

sewa villa (Ei varmistettu)

Check in secara teratur saat departemen urusan pemerintahan GCSAA terus menginformasikan tentang tenggat waktu kepatuhan penting yang mempengaruhi fasilitas golf. Topik hangat - beberapa yang termasuk dalam https://sagalayavillage.com
https://sagalayavillage.com/category/villa-bukit-danau/
https://sagalayavillage.com/category/villa-coolibah/
https://sagalayavillage.com/category/villa-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/category/villa-puncak/
https://sagalayavillage.com/category/villa-puncak-resort/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-bukit-danau-lot...
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-murah/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-6-kamar/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-bukit-danau-clu...
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-di-puncak-bukit-danau-...
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-puncak-bukit-danau-lot-5/
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-bukit-danau-lot-14/
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-puncak-3-kamar/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-kota-bunga-murah/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-di-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-puncak-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/villa-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/villa-puncak-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-di-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-murah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-kav-28/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-puncak-coolibah-kav-58/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-kav-59/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-kav-72/
https://sagalayavillage.com/2017/08/31/sewa-villa-puncak-cendrawasih/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-bukit-danau-lot-b/
https://sagalayavillage.com/2017/11/05/sewa-villa-bukit-danau/
https://sagalayavillage.com/2017/11/05/sewa-villa-braja-bukit-danau/
https://sagalayavillage.com/2017/11/21/sewa-villa-bougenville-2/

Kommentoi