Testissä FB:n sinkkuryhmät

Kriisi(Ri)mi

Hei vaan!

Uusimpana villityksenä olen löytänyt FB:dein sinkkuryhmät. Tähän asti olen ollut pääsääntöisesti keskustelujen seuraaja, mutta nyt koin ensimmäiset FB-sinkkuryhmä deitit. Ja nämä deitit oli kyllä ehkä yksi elämäni pohjanoteerauksista.

Piti mennä elokuviin. No ei saatu miehen mielestä hyviä paikkoja, joten ei sit mentykään. Mentiin bisselle. Olin 5 min (mies huomautti 6min) myöhässä, vaikka ilmoitin olevani tulossa/matkalla silloin kun piti alunperin nähdä - tyyppi luuli et tein oharit. Juotiin bisseä 45min, mä käytännössä vedin keskustelua all the time, osittain jopa monologisesti, yhtäaikaa kun tyyppi napitti mua kun koiranpentu. Sillee WTF. Tää on varmasti sellanen kaveri, jonka kanssa ois kiva tehdä jotain, mut keskustelua ei kyl saatu aikaseks. Ja sit viel miettii et meneekö jatkoon tää tyyppi. Noh.. ei!?

Muutama huomio myös näistä FB:n deittiryhmistä:

1) Suurin osa ryhmänjäsenistä on naisia

2) Suurimmalla osalla on lapsia.

3) Deittejä yritetään sopia, mutta ilmeisen harvoin ne toteutuvat (?)

4) Näissäkin kiima kukoistaa

Ei mulla enää ole toivoa näillä sinkkumarkkinoilla. Tykästyn vääriin tyyppeihin. Ehkä parempi mun on ollakin yksin. Tällä hetkellä odotan taas vaan kuolemaa niin helpompaahan se on yksin lähteä kun kukaan ei jäisi suremaan. Tällä mielenlaadulla todennäköisesti tulen poistumaan täältä ennenaikaisesti! :D (Ja nyt rakkaat random lukijat. En ole tekemässä itselleni mitään.)

Share

Kommentit

Parisuhteetonta

Voitaisiinko mennä yhdessä uurnanvalmistuskurssille ja sitten sinkkuvaellukselle metsään sovittelemaan viimeistä leposijaa?<3

Kommentoi