Ladataan...
Kriselda

 

Terkut Dubaista! Meillä on ollut yllättävän paljon ohjelmaa, vaikka tarkoitus oli tulla tänne löhöilemään. Kuvittelimme myös, että heräisimme joka aamu samaan aikaan kuin Suomessa ja kävisimme treenaamassa. Sen sijaan olemme nukkuneet pitkään ja treenanneet silloin kun siltä tuntuu. Ehkä se on ihan ookoo.

Tuntuu myös siltä, kuin olisimme olleet täällä paljon pidempään kuin todellisuudessa, sillä olemme olleet menossa aamusta yömyöhään. Taidan tarvita toisen loman tämän jälkeen…

 

Olen viime vuosina ollut huono lomailemaan. Silloinkin kun olin päiväduunissa ja ansaitsin vuosilomaa, niin lomapäiville piti aina viritellä projektia jos toista. Kyllä varmaan pidemmällä tähtäimellä olisi kannattanut lomailla, sillä ihminen tarvitsee palutumista jaksaakseen. Toisaalta se oli ainoaa aikaa, jolloin pystyin ruokkimaan sieluni. Nyt on pakko unplug.

 

Jätin ensimmäisenä lomapäivänä kameran kotiin, jotta jäisi enemmän varaa ihmettelylle. Ollaan myös oltu enimmäkseen ilman internetiä täällä, joten puhelin on unohtunut täysin laukun pohjalle. Kännykän käyttöni on vähentynyt puolella! Mutta ei mikään ihme, sillä se on yksi tärkeimmistä työvälineistäni ja lomalla on yleensä tarkoitus irrottautua työasioista.

 

Mutta kuinka paljon lomaa on sitten ok pitää vuodessa? Tuntuisi absurdilta pitää neljän viikon kesäloma putkeen. 

Kiinnostaa tietää, kuinka paljon sinä lomailet vuodessa? 

 

 

UIMAPUKU: CUBUS
AURINKOLASIT: LE SPECS
 
Lue MYös:
Pakkauspuuhissa
7 hyvinvointilupausta
 
INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

 

 

Tätä kirjoittaessa makaan jo aurinkotuolissa kaukana tuhansien kilometrien päässä. En ole pitkään aikaan ollut aurinkolomalla, joten tämä reissu tulee tarpeeseen!

 

 
➸ Pakkaan aina kaikki vaatteet ja kengät pussukoihin. Alusvaatteet, uikkarit, treenivaatteet, mekot, kaikki omiin pussukoihinsa. 

 

➸ On sanomattakin selvää, että auringossa pitää suojautua hyvin. Tarkoituksena on kuitenkin saada brunaa, joten kokonaan auringolta piiloutuminen ei tule kuuloon. Kasvoille, hartioille ja decolteelle vähintään SPF40! 

 

 

➸ Latasin Bookbeatin kokeilumielessä ja tallensin lentoa ja poolilöhöilyä varten muutaman äänikirjan! Olen jo parina iltana testaillut palvelua ja mielestäni se tuo hyvää vaihtelua podcasteille. Samalla saa checkattua yli to-read -listalta kirjoja.

 

➸ Minulla on aina laukussa välipalaa, koska nälällä on tapana yllättää. Terveellisimmillä herkuilla saa pidennettyä ruokailua ja erityisesti lennoilla pikku naposteltava on must. 

 

 

➸ Olivia Kleinin öljy kulkee aina mukana, mutta omani  juuri loppui, enkä ehtinyt hankkia uutta, joten kookosöljy saa luvan toimia korvikkeena. Olen vähentänyt kyseisen öljyn käyttöä aika radikaalisti viimeisen vuoden aikana, josta voisin kirjoittaa lähitulevaisuudessa erillisen postauksen.

 

Seuraavassa postauksessa sitten kurkistetaan vähän lomamoodiin ja muistellaan miksi se kannattaa! 

 

 

Lue myös:
Lomalarp
LA vs. NYC

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Share

Ladataan...
Kriselda

 

Kävin vuodenvaihteessa kampaajallani Jonilla ja päätin, että vaalealla leikkiminen saa nyt hetkeksi riittää. Pidin blondista tukasta tosi paljon ja mielestäni siinä oli asennetta. Kuitenkin sen ylläpito on todella haastavaa, kun se tahtoo taittaa keltaiseen ja juurikasvu menee karseen näköiseksi lyhyessä ajassa. Siispä päätin palata tummaan.

 

Näytin Jonille varmaan miljoonaa eri kuvaa J.Lon hiuksista ja sehän on tyyliin eri värinen joka kuvassa. :D Joka tapauksessa luotin siihen, että hän hoitaa homman kotiin ja mitä ikinä sieltä tuleekaan, niin lopputulos on täydellinen.

Tyveen laitettiin Wellan Color Touch -kevytväriä, jotta sävy vastaisi mahdollisimman hyvin omaani. Pituuksiin taas Joni sekoitteli Wellan Illuminaa, joka on omasta kokemuksestani yksiä parhaimpia hiusvärejä, mitä maa päällään kantaa. Illumina on Wellan korkeimman profiilin värisarja, joka sävytyksen yhteydessä puhdistaa hiukset vapaista radikaaleista ja patentoitu Microlight-teknologia suojaa hiuksen pinnan antaen sille mielettömän kiillon. Nimensä mukaisesti, Illumina, on ainutlaatuinen sen valoa heijastavien ominaisuuksien ansiosta.

 

Vaalea sävy kuultaa aika nätisti kaiken tuon tumman alta, ja sävy vaihtuu herkästi missä valossa tukkaa katsoo. Esimerkiksi tämän postauksen kuvissa hiukset näyttävät paljon vaaleammilta, kuin taas näissä. Tämä uusi kameleonttisävy, bronde on upea! Ei ihan tumma, mutta ei kuitenkaaan vaalea. Siitä tuli juuri niinkuin J.Lon hiuksista, joka näyttää eri kuvissa erilaiselta :D

 

Väriexpertti: Joni/Stage 11
Cashmir-neule: Balmuir

 

Lue myös:
Hiusvuosi 2017
Pidemmät ja tuuheammat hiukset

 

 

Share
Ladataan...

Pages