Ladataan...
Kriselda

 

(Kaupallinen yhteistyö: Valio Oddlygood)

 

Hyvää huomenta! Olen niiiin rakastunut uuteen aamiaispöytääni ja sen ääressä viettämiini hetkiin. Meillä ei ole ollut kotona kunnon pöytää, joten olen viettänyt aikaa marmoripöydän ääressä myös menetettyjen vuosien edestä.

Sitä ei ehkä tajua (ennen kuin elää ilman pöytää), mutta on luksusta syödä aamupalaa omassa kodissa, pöydän ääressä. Elämän pieniä asioita! Tämän luksuksen myötä vanhat suosikit, tuorepuurot, ovat löytäneet tiensä takaisin aamiaishetkiini.

 

Mikäli olet lukenut blogiani alkuajoista asti, niin saatat tietää rakkauteni tuorepuuroja kohtaan. Olen jakanut reseptiä jos toista, mutta parin viime vuoden aikana olen alkanut kyllästymään omiin tekeleihin. Ne ovat yksinkertaisesti alkaneet maistumaan puurolta. Kaupan hyllyiltä ja kahviloista on löytynyt valmiita, mutta ne ovat maistuneet vielä enemmän puurolta...

Annoin kuitenkin tämän yhteistyön myötä vielä yhden tsäänssin tuorepuuroille, sillä Valio Oddlygood -tuotteet ovat yllättäneet positiivisesti aiemminkin. Erityisesti söpösti brändätyt gurtit ovat olleet mitä mainioin välipala.

 

 

 

Maidottomien tuotteiden ystävänä olen äärettömän ylpeä siitä, että kaupasta löytyy kotimaisia (!) kasvipohjaisia herkkuja. Lyhykäisyydessään valitsen siis aina mieluiten kasvipohjaisen, sillä ne ovat hivenen ravinnerikkaampia ja terveellisempiä kuin oikeastaan mikä tahansa muu vaihtoehto. Kahviini lorautan kaurajuomaa ja välipalaksi + ruuanlaittoon taas valitsen ostoskoriini kaurapohjaisia gurtteja.

Onneksi annoin tsäänssin näille tuorepuuroille, sillä kyseessä on varsinainen kasviherkku! Makuyhdistelmät ja koostumus ovat jotain täysin uutta - erittäin oddly good!

Kyllä nyt Mustosta hemmotellaan, kun Valio toi kaupan hyllylle nämä tuorepuurot. Nämäkin ovat niitä elämän pieniä asioita, jotka ovat loppujen lopuksi aika isoja, kun hiffaa, että on elänyt ilman niitä. Noniin Valio, olisko seuraavaksi sitten vielä Oddlygood-jätskit?!

 

Toistaiseksi tuorepuurosta löytyy kaksi makua: mansikka-omena-kaura ja vadelma-päärynä-monivilja. Jälkimmäinen yllätti täysin ja siitä tuli aamiaispöytäni lemppari! Ohra-tattari-ruispohjainen tuorepuuro on ihan taivaallisen hyvää, kun sen vielä pimppaa tuoreilla marjoilla!

Pakkauksen mukana tulee myös kätevä lusikka, jolloin puuron voi nappasta mukaan kiireisimpinä aamuina.

 

Joko olette maistaneet Oddlygoodin tuotteita?

 

 

Lue myös:
8 asiaa, joita ei löydy keittiöstäni
Helppo ja kevyt marjapiirakka

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Ladataan...
Kriselda

Etsi 6 virhettä.

 

Olen asunut nykyisessä kodissani 2,5 vuotta. Se taitaa olla ennätykseni näin aikuisiällä missään kämpässä. Ennätykseni myös siinä mielessä, etten ole pitänyt mitään kiirettä sisustuksen kanssa.

Tänään olohuoneemme koki melkoisen muodonmuutoksen, kun sohvapöytä lähti vaihtoon. Musta arkku on Balmuirilta ja pakko myöntää, että voi mennä hetki, että tuohon tottuu. Odotin sitä puoli vuotta, joten tuntuu vähän jopa epärealistiselta, että tuossa se nyt on :D

Muutettuani laitoin poikaystävän vanhat sohvat vaihtoon ja tuo harmaa mötikkä on siitä asti ollut “väliaikainen”. Kesällä meille tulee uusi sohva ja uskon, että arkku tulee sopimaan paremmin sen kanssa.

Meillä on säilytystilaa rajallisesti, joten arkku oli järkevä valinta, eikä tavarat kerää pölyä toisin kuin edellisessä.
 
 

 

Myös viltti ja matto ovat uusia. Viltti on Jotexilta. Rakastan sen nukka-meininkiä ja olisin halunnut samantyylisen maton, mutta en löytänyt sopivan kokoista, jossa olisi ollut hyvä matsku.

Siispä uusi matto löytyi Finartelta. Kyseessä on design-kaksikon Saanan ja Ollin suunnittelema Aitta-niminen puuvillamatto, joka on käsintehty tekstiiliteollisuuden ylijäämästä! Matto on tässä kuussa vieläpä kantis-alennuksessa Stockalla, joten kävi hyvä tuuri sen kanssa.

Meillä ei ole ollut mattoa lainkaan, joten tähänkin varmaan kestää totutella.

 

 

Vielä on aika paljon tehtävää :D Jahka uusi sohva tulee, niin voin aloittaa sopivimpien sohvatyynyjen metsästyksen. Haluaisin myös sohvan viereen jonkun ison kasvin. Todennäköisesti sen täytyisi olla helppohoitoinen tai sitten täytyy panostaa johonkin kastelujärjestelmään. Seuraava retkeni tulee olemaan puutarhamyymälään, joten vinkkejä otetaan vastaan niiden suhteen! :)

 

Arkku ja huonetuoksu: Balmuir
Viltti, marmorialusta, minivaasi: Jotex
"Avec-kärry": hay
Matto: Finarte, Stockmann
 
Lue myös:
12 tarinaa kreisiltä kuukaudelta
Kotona

 

Ladataan...

Ladataan...
Kriselda

 

Voi että, kyllä hymyilyttää, sillä päräytettiin viikonloppuna etelään! Pakattiin auto täyteen koiria (minulla oli taas kummikoira hoidossa) ja lähdettiin extempore viettämään kesän ensimmäistä Hanko-visiittiä.

Samalla tuli korkattua Regatta SPA, joka avasi ovensa reilu vuosi sitten. Paikka on yhtä kaunis kuin kuvissa, eikä tilannetta yhtään haitannut se, että säät jälleen suosi ja pystyimme hengailemaan myös tunti tolkulla mestan aurinkokannella.

Hauskaa, että kaupungissa oli muitakin ystäviä viikonloppuna ja hotellilla oli myös sattumalta samaan aikaan Lifeness-hyvinvointitapahtuma. Olin mukana tapahtumassa viime marraskuussa ja tammikuussa taas pidettiin siellä Petran kanssa yes girlin Mindful Balance -tunti.

Jos olisin ollut skarpimpana tämän asian kanssa, niin olisi tehnyt mieli myös osallistua Lifenessiin! Nimittäin aamujooga SPA:n aurinkokannella ja sen jälkeen uintitekniikka-tunti herätti ison fomon tässä tytössä.

 

Onneksi viikonloppuun kuului muutakin hyvinvointia tyttöjen ja hyvän ruuan kera. Satamakadulla sijaitsevan Origon kalakeitto vei kielen menneessään ja puhumattakaan talon omasta saaristolaisleivästä. Ihan alkaa herkistyttää, kun edes muistelen tuota herkullista lounashetkeä. Onneksi kesä on vasta aluillaan, Lifeness-viikonloppuja on lähes kerran kuussa ja Hankoon pääsee takaisin koska vaan!

 

Toivottavasti teillä on ollut yhtä ZEN viikonloppu! ♥

 

 

Lue myös:
Unelmien brunssi Italiassa
Heippa topsit ja muovipillit!
Ladataan...

Pages