Ladataan...
Kriselda

 

Terveiset Manhattaniltä! Täällä on vietetty ensimmäisiä päiviä ihastellen kaupunkia ja kyllä, olen ihastunut. Tämä kaupunki on vienyt sydämeni. Olen normaalisti fiilistelijäihminen, mutta viime kuukausina mikään ei ole tuntunut miltään. Reissu tuli siis hyvään saumaan ja fiilis on ollut taas energinen ja inspiroitunut.

Ensimmäisten päivien aikana olen päässyt tutustumaan kaupunkiin täällä asuvien ystävien silmin. Meidän ihanat hostit ovat pitäneet meistä super hyvää huolta; minut on viety katsomaan balettia ja tänä aamuna pääsin myös pitkästä aikaa hot joogaan. Mitään suurempia suunnitelmia ei ole, vaan mennään fiiliksen mukaan ja minun ainoa lomatoive on päästä ennustajalle! Jännää.

 

P.S. Life is good. Muistakaa ihmiset lomailla!

 

Kuvat: Joonas W.
Jumpsuit: Gina Tricot
Laukku: Kenzo
Kengät: Sargossa/DOTS

 

 

Lue myös:
Lomalarp
Baby it's magic

 

 

Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

Share

Ladataan...
Kriselda

 

 

Jos joku asia on varma, niin Kriseldan lomagarderobi koostuu kaikesta muusta paitsi tutusta ja turvallisesta mustasta. Oon juuri se tyyppi, jonka vaatteet muuttuvat ympäristön mukana ja etenkin lomalla sitä kaipaa päälleen asianmukaiset vaatteet. Teemapukeutuminen on parasta, oli kyseessä sitten reppureissu tai kaupunkiloma.

Tällä kertaa otimme varaslähdön kesälle ja suuntana on New York. Kyseessä on meikäläisen neitsytmatka kyseiseen kaupunkiin ja laukussa on mukana mitä cooleimpia asukokonaisuuksia. Valitettavasti kuitenkin sellaisia, mitä en ikinä pukisi päälle töihin tai muutenkaan arkena Suomessa. Toiveena olisi inspiroitua Nykissä mahdollisimman kokonaivaltaisesti ja oppia jotain paikallisilta fashionistoilta.

Jokainen matka muuttaa meitä jollain tavalla ja uskon, että tämäkin reissu tulee olemaan ikimuistoinen. Stay tuned!

 

 

 

Kuvat: Julia Toivola
Playsuit: Gina Tricot
Aurinkolasit: eBay
Kengät: Superga
Laukku: Gucci
Matkalaukku: Samsonite

 

 

Lue myös:
Staycation
4 x opittua

 

#FOLLOWME: Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

Share

Ladataan...
Kriselda

 

Viimeiset neljä viikkoa ovat olleet melkoinen matka, kun otin askeleen lähemmäksi oman tarkoitukseni löytämiseen. Osallistuin Pilots Helsingin järjestämälle Design your roadmap –kurssille ja nimen perusteella voisi luulla, että kurssilla askarrellaan unelmien aarrekarttoja. Kyseessä on kuitenkin neljän kerran workshop, jossa tehdään syvempää analyysiä omasta itsestä.

 

 

Workshop pakottaa pysähtymään ja miettimään kaikkia niitä asioita, mitä joka ikisen pitäisi pohtia tasaisin väliajoin. Tässä elämän limbossa saatamme unohtaa ottaa aikaa sisimmämme tutkiskeluun ja oman tarkoituksemme löytämiseen. Ja vaikka se olisikin tiedossa, niin autopilotti-tila pilaa mahdollisuutemme nauttia elämän mielekkyydestä.

 

Olen ahkerasti raapustanut vihkoon Rosan antamien työkalujen avulla muun muassa omia luonteenvahvuuksiani, elämän arvojani ja niiden kautta päätynyt omaan tarkoitukseeni. Tähän väliin lienee hyvä selventää, etten tiedä vielä tarkalleen mikä se on, mutta ainakin olen nyt saanut hyvät eväät kulkea sitä kohti.

 

 

Myötätuntoisempi minä?

 

Opin viimeisten viikkojen aikana sellaisia asioita, mitä ei voi kurssin hinnalla edes mitata. Olen taistellut itseäni vastaan ja opetellut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Anteeksiantoa ja armollisuutta joudun edelleen opettelemaan, ja mielenlaadun kehittämisestä tulee isompi vielä isompi projekti.

 

Kurssista tuli viikoittainen kohokohta ja viimeisellä kerralla Nanna Mikkonen tuli vieraspuhujaksi. Nanna inspiroi oman tarinansa avulla pitämään kiinni ja manifestoimaan omannäköistä elämää. Myrkytämme mieltämme negatiivisilla ajatuksilla päivittäin ja ensimmäinen askel parempaan suuntaan on antaa itselleen anteeksi. Sen jälkeen tulee hyväksyminen ja sitten rakastaminen.

Annan anteeksi sinulle, Kriselda, ettet ole sellainen kuin toivoisin sinun olevan.

    

Kuvat: Arttu Mustonen
College: Urban A/Pilots Helsinki
Farkut: Monki
Kengät: Ecco

 

 

Lue myös:
Negatiivisuus on välttämätöntä
Kun stressi muuttu uupumukseksi
Vuoden teema

 

  

Share

Pages