Ladataan...
Kriselda

 

Havahduin tänään siihen, että kesälomani alkaa olla lopuillaan ja blogissakin on ollut tahaton hiljaisuus. Pahoittelut siitä!

Keräsin tähän postaukseen kesän ihanimpia muistoja tähän saakka ja edellisiin vuosiin verrattuna tänä kesänä on tullut hengattua ennätyksellisen paljon myös ystävien lasten kanssa.

 

Tänä kesänä on ollut myös harmillisen huonot säät, eikä ilmiö ole varmaan mennyt keneltäkään ohi. Tähän on tultu, että 18-astetta ja pilvinen sää lasketaan auringonottokeliksi. Olen myös rohkeasti vetänyt kesätamineet päällä kylmemmillä keleillä, mutta mökillä taas ollaan vastaavasti värjötelty sisällä takka päällä.

Onneksi kesää on vielä puolet jäljellä ja toivon mukaan myös tänne Etelä-Suomeen rantautuisi vielä hellepäiviä. Jos ei, niin nautitaan silti. Vaikka väkisin.

 

 

 

Lue myös:
Kesän ihanimmat puutarhajuhlat
5 hyvää syytä olla alasti

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

Share

Ladataan...
Kriselda

 

Tervetuloa taas Beauty Routines:n pariin! Olen kuukauden verran käyttänyt Nioxin-hiustenhoitosarjaa, joka lupaa tuuheammat ja pidemmät hiukset. Tuotesarjasta löytyy kuudelle eri hiustyypille oma setti, ja pääosin sitä suositellaan hiustenlähdöstä kärsiville ja oheneville hiuksille.

 

Olen syönyt valtavan määrän biotiinia elämäni aikana ja käyttänyt pidennyksiä, mutta vasta nyt, olen löytänyt ratkaisun pidemmille ja tuuheammille hiuksille. Ennen kuurin aloittamista kävin kampaajallani Stage11:ssa hiuspohjan hedelmähappokuorinnassa ja samalla Miisku teki minulle hiustyyppi-konsultaation, jotta saisin oikean hoitosetin ja parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Elämäni yksi ällöttävimmistä kokemuksista, kun tutkimme hiuspohjaani mikrokameralla, ja mitäs kaikkea sieltä löytyikään: kuivia kohtia, rasvaisia kohtia, tulehtuneita hiustuppeja... Näkymä oli suoraan kauhuelokuvasta.

 

 

Nioxinin teho perustuu hiuspohjan hoitoon ja hyvinvointiin. Se puhdistaa hiukset ja hiuspohjan kemikaaleista ja hiustuotteista, johon etenkin me naiset syyllistymme lähes päivittäin. Sama kuin pitäisimme vahvoja meikkejä joka päivä ja pesisimme kasvot vain pari kertaa viikossa.

Hoitosarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine (joka hierotaan hiuspohjaan) ja hiuksiin jätettävä hoitovaahto. Lisäksi olen käyttänyt Nioxinin tehohoitoa käsitellyille hiuksille ja vaihtanut tavallisen kuivashampoon kyseisen merkin omaan versioon. Kuivashampoo on uusi lempparini, sillä se raikastaa ja puhdistaa hiuspohjan, toisin kuin markkinoilla olevat muut kuivashampoot, jotka tukkivat hiuspohjan ja täten hiusten kasvun.

 

 

Nyt kun kuuri on loppumaisillaan, niin hiuksissa ja erityisesti hiuspohjassa on havaittavissa muutosta. Tukka on huomattavasti pöyheämpi (jopa ilman kuivashampoota) ja hiuspohja tuntuu raikkaalta koko ajan. Pituuksissa taas en ole huomannut mitään järisyttävää, sillä hiukseni kasvavat normaalistikin hyvää vauhtia. Sen sijaan (!) niillä on ollut tapana katkeilla, jolloin kasvu pysähtyy tiettyyn pisteeseen ja arvatkaa vaan – kyllä, hiukseni eivät ole katkeilleet Nioxinin myötä! Hiukset ovat selvästi vahvemmat, mitä vaalentaminen ei ainakaan edistä. Pitkät ja kauniit hiukset, täältä tullaan! 

 

 

Kampaamo: stage11
Pituusexpertti: Miisku
VÄRIexpertti: JONI

 

 

LUE MYÖS:
Beauty routines: uusia suosikkeja
Beauty routines: Pitkät ripset seerumilla

 

 

Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

 

Share

Ladataan...
Kriselda

 

Täytyy rehellisesti sanoa, että tänä kesänä on tullut treenattua vähemmän kuin koskaan. Salijäsenyys meni tauolle, joten otin tilalle Yoga Nordicista sarjakortin. Valitettavasti sekin on ollut vähäisellä käytöllä, sillä joogakamojen raahaaminen tuntuu tällä hetkellä kovin raskaalta. Kesä on nimittäin omistettu huolettomalle extempore-elämälle, jolloin ei mielellään roudaile jäätävän kokoista treenikassia.

 

Motivaation puute on täysin normaalia ja välillä tulee kausia, jolloin treenaaminen ei maistu ollenkaan. Nyt on kuitenkin takana muutaman viikon juhlinnat, jotka alkoivat juhannuksella ja synttäriviikoilla. Sen lisäksi kaikenmaailman terdeilyt, Ruissi ja mökkifestarit ovat vaatineet veronsa. Tähän päälle epäterveellinen ruokavalio (terveisin nykyinen grillikioskin vakioasiakas) ja pitkään valvottuja öitä. Life is good, tai sitten ei?

 

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö takaraivossa olisi kokoajan sisäinen koutsiääni patistamassa liikkumaan. Kesä on vasta puolessa välissä, eikä vielä ole liian myöhäistä vaihtaa suuntaa ja ottaa itseään niskasta kiinni. Huonot säät ovat olleet huono tekosyy sille, ettei löydy treenimotivaatiota. Asumme kuitenkin Suomessa.

 

Aion myös sallia itselleni grillisafkan ja festariviinin, sillä tämä elämä on yhtä balanssin etsimistä. Syksyn treenikalenteri on myös kovaa vahutia suunnitteilla, sillä meillä on Petran kanssa tulossa projekti, jonka pääpaino tulee olemaan liikkunnassa ja hyvinvoinnissa. Siitä siis lisää syksymmällä!

Nyt aion visualisoida itseni juoksumatolle ja jääkaappiini terveellisiä herkkuja! ;)

 

 

 

KUVAT: ADAMA SOFIA
ASU: NELLY.COM

  

LUE MYÖS:
Treenivideo: CORE + HIPDIPS
Fitnesskevät: Ryhmäliikuntaonnea

 

 

Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

 

Share

Pages