Ladataan...
Kriselda

 

Meidän tämän hetken kylmä ja kuiva ilma ei ole ihon paras kaveri. Kerroin vähän aikaa sitten uudesta aroma diffuuserista, joka on jeesannut iho-ongelmissa, mutta kun laite ei kulje päivisin mukana, niin iho tarvitsee pohjalle kunnon tuen. Lisäksi, en pysty mitenkään feikkaamaan stressiä - otsalle ilmestyy ikäviä näppylöitä, jotka muistuttaa hengittämisen tärkeydestä. 

 

Esittelin pari kuukautta sitten omalle iholleni parhaan hoitosarjan, Olivia Kleinin. Tässä puolen vuoden tutustumisen aikana omalle iholleni on muodostunut selkeät top 3 tuotetta, joiden ansiosta ihoni voi paremmin:

 

OIL WASH & CARE

Pesu- ja hoitoöljy sisältää kymmentä eri öljyä. Muun muassa aprikoosi-, jojoba-, manteli- ja risiiniöljyä. Käytän tuotetta kasvojen pesuun ja se putsaa meikin tehokkaasti! Etenkin vedenkestävän ripsarin pesuun tuote on paras. Käytin tähän aiemmin kookosöljyä, mutta se jättää kasvoille huomattavasti tukkoisemman fiiliksen ja sain usein silmätulehduksia siitä (kookosöljy sopii paremmin muihin tarkoituksiin).
Pesun lisäksi hoidan Olivia Kleinin öljyllä ihottumia ja se on myös hyvä tuote kuiville huulille!

 

 

JELLY WASH

Öljypesun lisäksi, käyn kasvot läpi myös putsarilla. Jelly wash puhdistaa ihon meikkijäämistä ja talista - jättäen ihon silkkisen pehmeäksi ja mattapintaiseksi kuivattamatta. Joka pesun jälkeen toivon, että ihoni pysyisi AINA yhtä hyvänä. Mutta, elämä ja sekaiho tekevät poskista korppuisen valkeat ja T-alue kiiltää kilpaa auringon kanssa (silloin kun aurinko on kilpailumoodissa).

 

BALANCE CREAM

Melko nopeasti pesun jälkeen iho alkaa osittain kiristämään ja siihen paras apu löytyy balance creamistä. Tähänkin olen testaillut kymmeniä eri voiteita, mutta kyseinen hoitovoide on ainoa, joka pitää ihottumat ja näppylät edes jotenkin aisoissa! Voide imeytyy tehokkaasti ja se sopii hyvin myös meikin alle.

 

 

En yhtään osaisi laittaa näitä kolmea tuotetta tärkeysjärjsetykseen, vaan kaikki tukevat toisiaan. Ja aina kun nämä tuotteet loppuvat kesken, huomaan ihossani ikäviä muutoksia. Jos jotain olen oppinut ihohaasteiden kanssa, niin johdonmukaisuus on kaiken A ja O. Ilmastoon emme valitettavasti voi vaikuttaa, mutta tuotteisiin kyllä.

 

Joko sinulla on kokemusta Olivia Kleinin hoitosarjasta?

 

 

Lue myös:
Täydellisen ihon salaisuus
Must-have: Aroma diffuuseri

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST
Share

Ladataan...
Kriselda

 

Kuvissa vilahtava unelmaneule on löytö Lindexistä! Näin sen ensimmäisen kerran Adaman päällä ja lähdettiin ystäväporukan kanssa saman tien ostoksille. En silloin vielä osannut päättää, minkä värin otan: mustan, pistaasin vai vaaleanpunaisen. Sitten kävelin taas Lindexin ohi ja päätin mennä sovittelemaan neuletta. Lopulta päädyin kaksi kokoa isompaan, over sized -neuleeseen.

Neuleesta tekee hitin sen hinta-laatusuhde. Vuodet vaate- ja muotialalla ovat opettaneet tuntemaan erilaiset matskut melkoisen hyvin ja siitä syystä en hyväksy mitä tahansa juttuja vaatekaappiini. Moitin myös poikaystävääni ikuisesti siitä, että hän tuli meidän ensimmäisille treffeille akryylineuleessa (!). Se oli turn off ja melkein jätin sen takia menemättä seuraaville treffeille.

Mutta, kaikki synteettiset matskut eivät ole lainkaan pahasta! Moniin villakuituihin sekoitetaan vahvikkeeksi polyamidia (also known as nylon), jotta vaate kestäisi paremmin käyttöä ja pesuja. Näin sekä villan että polyamidin positiiviset puolet pääsevät oikeuksiinsa.

 

 

Mitä lempineule sisältää:
38% alpakkaa
32% polyamidia
25% villaa
5% elastaania

 

Neule tosiaan sisältää alpakkaa ja villaa, ja niiden vahvikkeena on sekä polyamidi että elastaani. Kummatkin filamentteja eli pitkäsäikeisiä kuituja.

Eri villalaaduissa kannattaa huomioida se, että mitä hienompaa ja pehmeämpää kuidut ovat, sitä herkemmin se nyppyyntyy. Se on täysin luonnollista, kun kuidut kohtaavat hankausta normaalissa käytössä. Nyppyyntyminen on siis ominaisuus - ei virhe! 

 

 

Kuvat: Didem
Neule ja takki: Lindex
Pipo: Balmuir

 

Lue myös:
Punainen poolo ja kolme eri alaosaa
Must-have: Villakampa

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST
Share

Ladataan...
Kriselda

 

Sushibar + Wine on stadilainen ravintolakonsepti, jossa yhdistyy japanilaiset maut ja skandinaavinen muotoilu. Perustajien tavoitteena oli luoda Helsingin ravintolaskeneen matalan kynnyksen sushiravintola ilman japanilaista mystiikkaa ja hankalaa terminologiaa.

Uskallan väittää, että mielettömien makujen lisäksi suomalainen taide ja design (ja ylipäätään suomalaisuus) ovat olleet vahvassa roolissa Sushibar + Wine –ravintoloiden menestystä. Ainutlaatuinen konsepti ja helposti lähestyttävä ympäristö on pitänyt ainakin meikäläisen lojaalina asiakkaana jo vuosien ajan. Siitä syystä pääsin viime viikolla maistelemaan ravintolan uusia makuja muiden kantisten kera.

 

 

Tällä hetkellä ravintoloita on kolme: Punavuoressa, Kampissa ja Töölössä. Neljäs ravintola avaa ovensa joulukuun alussa Citycenteriin! Eikä siinä vielä kaikki, vaan tässä kuussa myös juhlitaan Sushibarin 8-vuotistaivalta. Uusien makujen ja kaikkien juhlallisuuksien kunniaksi arvon teille rakkaille lukijoille illallislahjakortin Sushibar + Wine -ravintolaan (arvo 50€ ja käy missä tahansa ravintolassa). Lahjakortilla saa maistelumenun, joka sisältää seuraavat uutuudet:


SHITAKE THAI MAKI (V): marinoituja shiitakesieniä, srirachaa, suolapähkinä, korianteria, teriyakikastiketta

GOMAKI: avokadoa, paahdettua sipulia, merilohta, gomakastiketta

SHISOMAKI: kevyesti grillattua lohta, valkosipulimajoneesia, shisolehteä, teriyaki-kastiketta, seesaminsiemeniä

BEEF TATAKI: basilika-soijamarinoitusa kevyestigrillattua petit tender –filettä, kevätsipulia, yakiniku-kastiketta

TUNA KAPPA: tonnikalaa, kurkku-minttu-salaattia, suolapähkinää

 

Omaksi suosikiksi nousi shisomaki, joka katosi tarjoilualustalta ensimmäisenä – oli ylivoimainen myös muiden mielestä! Yllättäjinä olivat Beef Tataki ja Tuna Kappa. Olen vasta tänä vuonna opetellut taas syömään lihaa. Sama tonnikalan kanssa, en ole syönyt sitä vuosiin. Maistoin kumpaakin kohteliasuudesta ja kummankin makuelämys oli aivan toisenlainen kuin mitä olin kuvitellut. Miljoona kertaa parempi siis!

Sekä liha että tonnikala ovat uusia tuotteita Sushibarissa, joten jos niitä syöt, niin suosittelen ehdottomasti testaamaan! Sushibar + Wine –ravintoloissa käytetään WWF:n kalaopasta, jossa kalat ja merenelävät on jaoteltu liikennevalovärein suosittaviin, harkiten käytettäviin tai vältettäviin myyntituotteisiin. Keltaevätonnikala on tällä hetkellä vihreällä listalla.

 

 

Sitten arvontaan: Jätä kommenttikenttään sähköpostisi, niin olet mukana illallislahjakortin arvonnassa! Ei siis pelkästään sähköpostikenttään, koska en pääse niihin käsiksi.

Haluan myös muistuttaa, että ruokarajoitukset otetaan AINA huomioon Sushibar + Wine –ravintoloissa. Tilasin meidän duunin kesäpäiville ison satsin susheja, josta lähes puolet olivat vegaaneja ja gluteenittomia. Eli kaikki on järjestettävissä! :)

Ja vielä: Maistelumenu riittää hyvin kahdelle jaettavaksi! Sharing is caring.

 

Osallistumisaikaa pe 17.11.2017 asti! ONNEA KILPAILUUN!

 

Share

Pages