Ladataan...
Kriselda

 

Kaupallinen yhteistyö: Yogaia + Manduka

 

Ei liene yllätys, että meikäläinen pitää vaivattomista ratkaisuista. Tänä syksynä joogamattoni on jäänyt lähes poikkeuksetta kotiin, sillä elämäni on aika ennalta-arvaamatonta. Vaikka suunnittelisin meneväni tiettyyn kellonaikaan joogatunnille, niin ei voi ikinä tietää venyvätkö kuvaukset tai koulupäivät, ja jos iskee hyvä kirjoitus-flow, niin sitä en halua katkaista. Aina löytyy jokin hyvä tekosyy.

Jooga on kuitenkin itselleni sitä tärkeää omaa aikaani ja ilman sitä voisin olla vielä stressaantuneempi ja ahdistuneempi. Liian moni läheinen on joutunut burn outin uhriksi tänä vuonna, enkä voi korostaa joogan, hengityksen ja meditatiivisen tekemisen tärkeyttä. Oman ajan tärkeyttä.

 

 

Tänä syksynä Yogaia + Manduka on tullut tutuksi, kun ei joogasaleille ehdi. Tai jos ehtii, niin huomaan stressaavani, että pitäisi olla tekemässä sitä ja tätä, ja harjoituksen mielekkyys katoaa. Koska aika on rahaa, niin nettijooga sopii siis täydellisesti tähän elämään. Myös ammattikorkeakoulussa itselleni sopivat parhaiten virtuaaliopinnot. Opiskelen ja harjoittelen silloin, kun itselleni parhaiten sopii – silloin, kun olen eniten motivoitunut.

Yogaia + Manduka on täyden palvelun nettijooga-konsepti, josta löytyy joogan lisäksi kehonhuoltoa, meditaatiota, hikijumppaa ja erilaisia luentoja(!). Lyhyiden joogatuntien (20-30 min.) lisäksi omiksi lemppareiksi nousivat 10 minuutin lightfulness-luennot, joita olen kuunnellut kävelyillä ja työmatkoilla. Nämä auttavat rauhoittumaan ennen työpäivää tai tärkeää palaveria.
Live-tunteja on aina muutama päivässä ja suosittelen niitä erityisesti aloittelijoille, sillä silloin voi olla yhteydessä ohjaajaan chatin tai kameran kautta. Joogaharrastuksen voi siis ehdottomasti aloittaa myös tällä tavalla, kunhan tiedostaa oman kroppansa ja opettelee aluksi oikeat tekniikat! Kuten sanoin, täyden palvelun konsepti.

 

 

Live-tunteja voi myös katsella jälkeenpäin ja Yogaista löytyykin satoja tuntitallenteita. Tuntitarjonta on kattava ja opettajia eli opetustyylejä löytyy joka tilanteelle omansa.

Aamut haluan aina aloittaa energisoivalla joogalla: joskus vähän rauhallisemmalla ohjauksella  ja toisinaan taas tarvitsen vähän voimakkaamman startin päivään. Täydellistä, kun voi itse valita tunnin oman fiiliksen mukaan! Siitähän joogassa on kyse, että kuuntelee itseään ja kroppaansa.

 

 

Minä ja Yogaia + Manduka haluamme tarjota Sinulle ilmaisen kuukauden koodilla KRISELDA2017 tai klikkaamalla suoraan tästä linkistä. Jäsenyys jatkuu automaattisesti hintaan 19,99€ (joka on huomattavasti edullisempaa kuin kuukausimaksut joogasaleissa). Pääset käsiksi kaikkiin videotallenteisiin, live-tunneille ja lisäksi suomenkielisten tuntien lisäksi palvelussa on tunteja sekä Lontoosta että Los Angelesista! 

Etu on voimassa kaikille uusille jäsenille 31.10.2017 asti. Palvelu sopii kaiken tasoisille joogille ja kaiken muun kätevyyden lisäksi se kulkee aina messissä Yogaia + Manduka -appin avulla! 

 

 

Oma aika on arvokasta ja usein kiireessä se on ensimmäinen asia, josta luovumme, vaikka sen pitäisi olla prioriteettilistan ykkösenä. Yogaia + Mandukan sivuilta löytyy 10-70 minuutin pituisia harjoituksia, eli turhia tekosyitä ei pitäisi olla. 10 minuuttia voi aina venyttää jostain! Etenkin kesken työpäivän pieni taukopjumppa lisää tehokkuutta ja luovuutta loppupäivään.

N a m a s t e ! 

 

 

Kuvat: Mona Salminen

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Share

Ladataan...
Kriselda

 

 

Tänään on erityinen päivä, sillä tänään juhlitaan Balmuirin kymmenvuotistaivalta! Suomalaisia luksusbrändejä ei juurikaan ole, joten yritys on ollut suunnannäyttäjänä ottamalla rohkeita askelia kansainvälisen brändin rakentamiseen. Monet luulevatkin, että kyseinen brändi tulee keski-Euroopasta, mutta todellisuudessa sen kotikaupunki on niinkin eksoottinen paikka kuin Oulu! 

 

Suomalaisena perheyrityksenä Balmuir edustaa laatua, tyyliä ja kaikkea sitä, mitä luksusbrändeiltä odotetaan. Laatuvaatimukset ovat korkeat ja brändiä on rakennettu rakkaudella.

Balmuir haluaa myös tukea muita perheyrityksiä, siispä suurin osa alihankkijoista ovat myös pienempiä perhekeskeisiä yrityksiä ympäri maailmaa. Mohair-tuotteet valmistetaan Japanissa ja uuden laukkumalliston materiaalit tulevat Norjasta. Samalta nahkavalmistajalta, kuin Chanelin laukut.

 


 

Onnea BALMUIR! <3 

 

Viimeinen kuva: Heikki Salonen

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Share

Ladataan...
Kriselda

Pääsin viettämään laatuaikaa yhden parhaimmista ystäväni kanssa ja keskustelumme ajautuvat aina hyvän mielen juttuihin! Sitä varten ystävät ovat parhaimmillaan. Jaoimme keskenämme lempparihetkiämme, jotka juolahtivat mieleen ja kirjoittelimme niitä ylös.

 

Nämä ovat elämän parhaita hetkiä, joita emme edes aina tajua:

Kokkausviini.

Lämmin pyyhe suihkun jälkeen.

Bränikkä kylpymatto suikun jälkeen!

 

 

Kun ottaa uuden puhelimen/tietokoneen käyttöön.

Fiilis kampaanjakäynnin jälkeinen

Kun siivoaa vaatekaapin.

Kun siivoaa työpöydän ja kovalevyn! (vainnörttijutut)

 

Vapaa parkkipaikka suoraan oven edessä.

Kun saa rintsikat pois päältä.

Super combo: suihku, ihon kuorinta, sheivaus ja sen jälkeen vielä puhtaat lakanat. Uskallan väittää, että miehet eivät tule koskaan kokemaan tätä mielihyvää!

 

Viimeisenä vielä pakko mainita, että viimeiset päivät ovat olleet täynnä sellaisia deadlineja, että itku meinaa päästä kokoajan; näistä kun on selvitty, selviää mistä vaan. yes girl on nyt myös auki! Se fiilis!

 

 

Kuvat: Julia Toivola
Takki: Lindex
Mekko: Gina Tricot
Kengät: Vamos (koodilla KRISELDA25 saa alennusta 15.10.2017 asti!)

 

 

Lue myös:
Punainen poolo ja kolme eri alaosaa
Pyjamapäivä

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Share

Pages