Ladataan...

Ompelin itselleni hameen. Ihanan muhkean tyllihameen. 

Valitsin siihen pehmeämpää tylliä. Hetken se tylliunelmalta näyttikin, mutta menossa limppistyy ja reunat käpristyy kuin paetakseen. Saapi olla haromassa auki harvasen hetki.

Mutta eipä se nyt niin kamalasti haittaa. Juhlakalu se ei enään ole mutta hyvin toimii ihan arjessa tennareiden ja kolitsipaidan kaverina. Peukku.

Tähän loppuun vielä terveiset mun pikkusiskolle. Avioliiton satamaan purjehdit. Onnea teille hirmuisesti toivotan! Muistakaa arvostaa toisianne. Pitkän avioliiton saloja ei multa irtoa, mutta jälkiviisaita ehkä sitäkin enemmän ;) 

Share

Ladataan...

 

 

Tulin vain huikkaamaan tännekkin, että nyt olisi enää pari kappaletta Hattara- kuosista vauvan pussilakanaa tarjolla, kakkoslaatuista ( pieni värivirhe, mitä ei sokeampi huomaakkaan ;) )  Hinta nyt vain 35e sis. postituksen Suomeen. 

100% puuvillaa, öko-tex standardilla. Pussilakanan koko on 85x120cm, joka sopii esim. äitiyspakkauksen peittoon. Laita viestiä moi@jemmoi.com. Lakanat myydään tyylillä "kuka ehtii ensin". Näitä ei löydy vielä verkkokaupasta. 

Kannattaa välillä käydä kurkkaamassa Jemmoin fb-sivuille. Muuta päivä sitten avasin moisen. Siellä huutelen tällaisista erikoiseristä, muista extra jutuista ja tuotteista mitkä ei välttämättä päädy koskaan verkkokaupan puolelle. 

 

 

 

Share

Ladataan...

Jälkijunassa.. täältä tullaan!..

Miten mulla on voinutkaan mennä tällainen asia näin totaalisesti ohi. Useamman vuoden takainen juttu jo. Ja sitä ennen jo joskus kahekskyt luvulla. Kutistemuovi. Juu u, enkä mä ollut kuullut tällaisesta hauskuudesta halaistua sanaakaan koskaan ennen. Jos siellä vielä on joku muukin perässähiihtäjä niin lyhykäisyydessään homma toimii näin. Piirrät kutistemuoviarkille haluamasi kuvan. Leikkaat irti ja laitat uuniin muutamaksi minuutiksi. Kuva kutistuu noin kolmasosaan alkuperäisestä ja paksuuntuu hieman. Saat tehtyä koruja, magneetteja, avaimenperiä, mitä nyt mieleen juolahtaakaan. Varteenotettava ohjelmanumero vaikka sadepäivän varalle lasten kanssa tehtäväksi.

Ensimmäiseksi tein itselleni tällaiset mustikka nappikorvikset. Ajankohta kun ei voisi olla parempi. Taisi siinä olla myös kaverina puolukka. 

 

Share

Pages