Ladataan...
Kulmuri

 

Siiloissa saunaratkaisuna on käytetty tasolaudetta ja saunajakkaroita. Meidän saunaa olen vielä hieman muutellut vakioratkaisuista ja toteutimme ratkaisun, jossa saunan porras on saunan ulkopuolella ja koko pienen pienen saunan pinta-ala on tuota tasoa. Näin ollen tilaa jää saunajakkaroille enemmän. Vakiona laatoitus on muissa asunnoissa tumma, ja tähän suunnitelmaan kuuluvat vakiot mustat saunajakkarat eivät oikein istuneet meidän vaaleaan kylppäriin. Etsiskelin kaupoista ja netistä puisia ja vaaleita saunajakkaroita ja ihan ehdottomasti hienoimmaksi koin nämä Saunatalon kautta löytyvät Siro-jakkarat. Ne ovat tosi näppärän kokoiset, vaikka isompikin mies (Teemu) sopii hyvin istumaan. Saunatalon lauteita olen käyttänyt aiemminkin työssäni suunnittelemiini kohteisiin, koska sieltä saa koko paketin ja lauderatkaisut ovat mielestäni modernimpia kuin muilla yrityksillä. Pidän kovasti mm. Aatos-penkistä, ja jos meillä olisi isompi sauna, olisin laittanut tuon tyyppiset lauteet itsellenikin. Nyt kuitenkin mennään näillä jakkaroilla, ja ihan huiput ne ovat olleetkin. Kiuas meillä vaihtui myös omavalintaiseksi, jotta upotus tasolauteeseen onnistui, ja halusin kokovalkoisen Tulikiven Sumu-kiukaan valkoisilla kivillä. Käy hyvin vaaleaan yleisilmeeseen. Meillä ei kyllä sauna vie asunnosta liikaa tilaa, mutta on meidän pikku perheelle ihan sopiva. Saunailloissa sopu sitten sijaa antakoot!

Ladataan...
Kulmuri

Eddie on syntynyt! Kuukausi sitten kannoimme kotiimme pienen tuhisevan käärön, ja uusi arki alkoi. Aika on mennyt hurjan nopeaa, ja olemme keskittyneet lähinnä vauvan ihmettelyyn ja hoitoon. On tässä toki reissujakin tehty, mm. Kalajoelle ja Tornion pappalaan. Geokätköilläkin olemme käyneet ja Eddie on ollut mukana jo parillakymmenellä kätköllä. Arki on lähtenyt kulkemaan ihan mukavasti toisten päivien ollessa helpompia kuin toisten. Kyllä tämä melkoista uuden opettelua on, mutta päivä päivältä ymmärrämme toisiamme paremmin. Kyllä uusi elämä on niin ihmeellinen ja ihana! Olemme kyllä niin onnekkaita, että Eddie on terve ja täydellinen tapaus. Olemme niin rakastuneita pieneen poikaamme.

Ladataan...

Ladataan...
Kulmuri

Vauvan huone alkaa olla vauvaa vaille valmis. Vielä meidän täytyy laittaa lattialistat kipsilevyseinien viereen, mutta muuten on melko pitkälle valmista. Muutaman viikon päästä huoneessa on sitten varmaan jo vauvakin! Vaihdoimme vielä pinnasängyn paikkaa niin, että meidän sängystä on suora yhteys siihen. Katsotaan, josko vauvaa nukuttaisi tuossa paikassa. Itse tehty mobile on nyt päässyt kattoon. Olen myös päällystänyt äitiyspakkauksen makuupussin, ommellut peiton ja koristetyynyt sekä päällystänyt tuolin eteen tulevan rahin Metsolan kankaalla. Samasta Metsolan kankaasta ompelin vielä parit pipotkin.

 

Kesäpeitto fleecellä.

Äitiyspakkauksen vihreä Aappa-kuosinen makuupussi sai uuden pinnan Ikean kankaasta.

...ja kangasta riitti vielä yhteen sisustustyynyynkin.

 

 

Metsolan kankaalla sain päällystettyä vanhan tekonahkaisen rahin. Nyt passaa tuolissa istuskella vauvelin kanssa!

 

Ladataan...

Pages