Ladataan...
Kult!

Tiedättehän nuo tutut trendit - niiltä ei voi välttyä, kun ne ottavat vallan, ja useimmiten niihin ajan mittaan kyllästyy. Niihin jumittuminen käy tylsäksi: kukapa haluaisi kuunnella kaikkialla popitettua genreä enää sen korkeimman trendiaallonharjan saavutettua. (Toki sieltä saattaa löytyä joku true love, sitä ei ole kieltäminen, joka jää omaan makuun pidemmäksikin aikaa). Taitaapi sama päteä mihin tahansa muotijuttuun, mutta kuteista kirjoittamisen jätän suosiolla muille.

Maistuuko vielä chillwave? Entäpä tökkiikö jo shogaze? Mites on witch housen laita? No, oli miten oli, yksi on ja pysyy - ja se on trendeistä huolimatta the Knife.

 

 

Tässä uunituore, varmasti tuhatta ja sataa bittiavaruutta kiertävä video biisiin A Tooth for an Eye. Videon miekkoset ovat jees, tyttö suloinen - mutta myönnän, että ajoittain epäonnistuva lipsync pistää hieman tökkimään.

Uuden Shaking the Habitual-nimisen albumin julkaisu lähenee huhtikuussa, ja liityn virallisesti levyn superodottajien kerhoon. Noissa ruottalaisissa ny vaan on sitä jotain

Tanssintäyteistä viikonloppua!

 

Ladataan...
Kult!

Heipat!

Tässäpä täydellinen biisi repeatille niin toimistoon kuin tanssilattialle. Brooklyniläinen Autre Ne Veut, eli henkilöllisyytensä vuonna 2012 paljastanut Arthur Ashin, on juuri tänään julkaissut videon Play by Play -kappaleeseen:

 

 

 

 

 

Kyseinen kappale on artistin toisen albumin, Anxietyn, avausraita. Viime viikolla Mexican Summer -labelin julkaisema pitkäsoitto on sekin kuuntelun arvoinen, tosin Play by Playn kaltaisen revittelyyn yltää vain Counting, levyn ensimmäinen singlelohkaisu.

Mutta kuinka jees noin ylipäätänsä onkaan proper r'n'b-vaikutteisten artistien läpimurto? Fiiliksellä vedetään, mikäs sen parempi! Terkuin Solangen salainen kakkosfani heti ex-kollegan jälkeen. 

 

Kenelle // How To Dress Wellin ja Solangen faneille

Milloin // Kotibileisiin, yksin kotona kreisitanssimiseen (mielellään kera feikkimikrofonin)

 

Ladataan...
Kult!

Ei kai se auta muu kuin olla yhtä kliseetä ja yrittää elää jokaista unelmaansa:

 

 

Mahtia maaliskuuta, terkkuja Brysselistä, kaikkea mahtavuutta jok'ikiselle - let's do this!

Pages