Ladataan...
Kult!

Tiedättehän nuo tutut trendit - niiltä ei voi välttyä, kun ne ottavat vallan, ja useimmiten niihin ajan mittaan kyllästyy. Niihin jumittuminen käy tylsäksi: kukapa haluaisi kuunnella kaikkialla popitettua genreä enää sen korkeimman trendiaallonharjan saavutettua. (Toki sieltä saattaa löytyä joku true love, sitä ei ole kieltäminen, joka jää omaan makuun pidemmäksikin aikaa). Taitaapi sama päteä mihin tahansa muotijuttuun, mutta kuteista kirjoittamisen jätän suosiolla muille.

Maistuuko vielä chillwave? Entäpä tökkiikö jo shogaze? Mites on witch housen laita? No, oli miten oli, yksi on ja pysyy - ja se on trendeistä huolimatta the Knife.

 

 

Tässä uunituore, varmasti tuhatta ja sataa bittiavaruutta kiertävä video biisiin A Tooth for an Eye. Videon miekkoset ovat jees, tyttö suloinen - mutta myönnän, että ajoittain epäonnistuva lipsync pistää hieman tökkimään.

Uuden Shaking the Habitual-nimisen albumin julkaisu lähenee huhtikuussa, ja liityn virallisesti levyn superodottajien kerhoon. Noissa ruottalaisissa ny vaan on sitä jotain

Tanssintäyteistä viikonloppua!

 

Share

Ladataan...
Kult!

Heipat!

Tässäpä täydellinen biisi repeatille niin toimistoon kuin tanssilattialle. Brooklyniläinen Autre Ne Veut, eli henkilöllisyytensä vuonna 2012 paljastanut Arthur Ashin, on juuri tänään julkaissut videon Play by Play -kappaleeseen:

 

 

 

 

 

Kyseinen kappale on artistin toisen albumin, Anxietyn, avausraita. Viime viikolla Mexican Summer -labelin julkaisema pitkäsoitto on sekin kuuntelun arvoinen, tosin Play by Playn kaltaisen revittelyyn yltää vain Counting, levyn ensimmäinen singlelohkaisu.

Mutta kuinka jees noin ylipäätänsä onkaan proper r'n'b-vaikutteisten artistien läpimurto? Fiiliksellä vedetään, mikäs sen parempi! Terkuin Solangen salainen kakkosfani heti ex-kollegan jälkeen. 

 

Kenelle // How To Dress Wellin ja Solangen faneille

Milloin // Kotibileisiin, yksin kotona kreisitanssimiseen (mielellään kera feikkimikrofonin)

 

Share

Ladataan...
Kult!

Ei kai se auta muu kuin olla yhtä kliseetä ja yrittää elää jokaista unelmaansa:

 

 

Mahtia maaliskuuta, terkkuja Brysselistä, kaikkea mahtavuutta jok'ikiselle - let's do this!

Share

Ladataan...
Kult!

Oi, nyt lipsahti vahingossa blogitauon puolelle. Syystäkin, koska työkuvioiden järjestyttyä mielettömään suuntaan männä viikkoina, tätä blogia kirjoitellaan pikkaisen Amsterdamia etelämpää ainakin ensi vuoden ajan. Hiphiphurraa!

Ja sitten asiaan. Lauantain keikkameiningeistä vastasi kanadalainen 22-vuotias huumoriveikko Mac DeMarco ystävineen. Letkeän kitaravetoinen, kovin pilke silmäkulmassa esitetty poppi toimi kuin mikä, ja lavaesiintymisistään tunnettu ryhmän johtohahmo nosti shown korkeuksiin - kirjaimellisesti, sillä Mac päätti kiivetä keikkapaikan parvelle. Äänentoiston ongelmat tuntuivat vähäpätöisiltä, kun My Kind of Woman ja muut hitit pistivät tanssijalat vipattamaan.

Alla porukan uusin video 2-levyn tanssittavimpaan kipaleeseen, Ode to Viceroy.

 

Suosittelen nautittavaksi kera hyvien ystävien, huonojen vitsien (sekä suolaripauksen). Mahtavaa viikonjatkoa!

Share

Ladataan...
Kult!

Talven ensimmäinen pimeällä töistä lähteminen vaatii arvoisensa kipaleen.

KUVA: THE GUARDIAN

Blogimaailman jo valloittanut (ja eilen the Guardianin sivuille päätynyt), Glasgowsta ponnistava Chvrches pelastaa toivottavasti sinunkin pimeät iltasi - tanssiminen kun ei ikinä ole pahasta!

Share

Ladataan...
Kult!

Vaikka LCMDF:n tyttöjen musiikki ei ehkä iskekään niin kovaa kuin se teki männä vuosina (ja tästä on vain syyttäminen omaa musamakuani), on Emman ja Mian menoa mukava seurata. 

Allekirjoittaneen kanssa suurinpiirtein samaa ikäluokkaa olevat siskokset kommentoivat nykypäivän some-menoa osuvasti uusimmalla Paranoia -videollaan. Tästä tykkään - musiikkia, joka pistää pohtimaan.

 

Ps. Tiesitkö, että LCMDF on yksi seitsemästätoista suomalaisesta esiintyjästä Eurosonic-festivaaleilla? Suomi on uuden eurooppalaisen musiikin ykkösfestarin valokeilassa tammikuussa, go go go!

Pps. LCMDF:n uusi visuaalinen ilme nettisivuineen kaikkineen on älyttömän makea.

Share

Pages