Aamulenkillä Hyde Parkissa

Kunnon Mamma

 

Kuten olen ennenkin todennut, juoksu on kyllä yksi parhaita tapoja tutustua paikkoihin matkoilla. Tulee nähtyä ehkä vähän erilaista puolta kohteesta kuin muuten tulisi (puhun tietysti vain omasta puolestani mutta turisteillessani merkittävä osa nähtävyyksien katselua keskittyy paikallisiin ravintoloihin...) ja kerralla näkee paljon, kun maisemat vilistävät ohi silmien, haha.

Ennen en ollut kovinkaan reipas urheilija matkoilla, mutta nykyisin pakkaan treenikamat mukaan kokolailla poikkeuksetta. Edes varmuuden vuoksi, vaikka tietäisin että edessä on tiukasti aikataulutettu ohjelma (kuten työmatkoilla) ja todennäköisyys lenkille tai salille ehtimiselle on pieni. Olo on nimittäin vaan niiiiiin paljon freesimpi, jos matkustuksen, epäsäännöllisten ruoka-aikojen ja vähän normaalista poikkeavien ruokailutottumusten keskellä (herkuttelu nyt vaan kuuluu mun matkoihin!) ehtii hikoilla ja hengästyä edes pikaisesti.

Niinpä lenkkikamat olivat mukana myös tämän viikon Lontoon-työmatkalla, ja ilokseni viimeisenä aamuna ennätin kuin ennätinkin juoksemaan. Onnistuin ajoittamaan lenkkini vielä aika täydellisesti kahden sadekuuron väliin, joten en kastunut vaan sain nauttia raikkaasta sateenjälkeisestä ilmasta. Suuntasin tossuni muutaman minuutin matkan päässä hotellilta sijainneeseen Hyde Parkiin, jossa ei muuten olisi tullut tällä reissulla käytyä lainkaan. Se olikin leveine hiekkakäytävineen ja upeine istutuksineen mitä mainioin juoksukohde! Nautin näkymistä täysin siemauksin ja lenkki oli ohi aivan vilauksessa. Kyllä kannatti!

Aamulenkistä sain niin mahtavan latauksen koko päiväksi, että mietin niiden ottamista ohjelmaan ihan täällä koti-Suomessakin. Nyt kesän valoisina aamuina se olisi huomattavasti helpompaa kuin talven pimeydessä... Kesäloma alkaa viikon päästä, viimeistään sitten lupaan tsempata ja ottaa edes kokeilumielessä aamulenkin tai kaksi mukaan viikko-ohjelmaan.

Energistä alkavaa juhannusviikkoa kaikille! :)

Kommentit

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Ihanan näköistä! <3

Aasara
Kunnon Mamma

Oli kyllä huippuihana juoksumiljöö!

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://www.candyontherun.com

Kuulostaa ihanalta!! :) Aamulenkeistä tulee kyllä niin hyvä fiilis koko päiväksi, että niitä pitäisi harrastaa useammin..itse kunkin! :D No oon luvannut itselleni, että teen aamulenkki/treeni comebackin viimeistään sitten kun vauva nukkuu läpi yön! ;)

Aasara
Kunnon Mamma

Niin tulee! Voi kun sen hyvän fiiliksen saisi palautettua elävästi mieleen aina sillä hetkellä kun herätyskello soi, niin olisi ehkä hiukan helpompi nousta... XD Mä en uskalla laskea aamutreenejä sen varaan että meillä nukuttaisiin läpi yön, se on nimittäin vieläkin (!!) niin randomia... Täytyy mennä vaan aiemmin illalla nukkumaan että jaksaa vaikka yö olisi vähän katkonainen. 

Intended Mum

Jee - loma/työmatka/spontaanit lenkit ovat parasta! Ehkä olet asiasta maininnut, ehkä et, mutta saanko tiedustella millaista duunia teet? Ei tarvitse sanoa tarkkaa titteliä, mutta noin suunnilleen. :)

Aasara
Kunnon Mamma

Niin on! :)

Olen varmaan täällä joskus sivulauseessa maininnutkin, mutta oon siis markkinointitehtävissä kosmetiikkayrityksessä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.