Aikuisten leikkipuistossa

Kunnon Mamma

Oi, miten hauska paikka löytyikään ihan läheltä niitä ulkoilumaastoja, joissa välillä käyn juoksemassa mökillä ollessamme: Fitness Track -rata! Oli koordinaatiorenkaita, kiipeilyseinää, maastavetotanko, monkey barit, bokseja, renkaita, vaikka mitä. Pakkohan sitä oli testata.

Valmistaja Lappset kertoo sivuillaan seuraavaa:

Aikuisille sopiva Fitness Park -harjoittelu perustuu välineillä tehtäviin toistoihin ja suosittuun crossfit-maailmaan. Fitness Track -alue kiinnostaa enemmän myös lapsia ja nuoria, koska harjoittelun voi tehdä vaikka kaverin kanssa kisailemalla. Alueet on kehitetty yhteistyössä vuoden 2009 CrossFit-maailmanmestari Mikko Salon ja Anu Puontin, Suomen ensimmäisen virallisen CrossFit Kids -ohjaajan, kanssa.

Tämä rata sijaitsi koulun yhteydessä, mutta vetosi yhtä paljon tai enemmänkin meihin aikuisiin kuin mukana olleisiin alakouluikäisiin. Oli niin hauskaa juoksulenkin päätteeksi testailla eri välineitä, että seurueen lasten vienosti jo toivoessa siirtymistä oikeaan leikkipuistoon taisimme sanoa aika monta kertaa että odota ihan hetki vielä, kokeilen vielä tätä yhtä juttua... Välillä näinkin päin. ;)

Oma suosikkini oli ehdottomasti kiipeilyseinä. Vitsit, mitä onnistumisen riemua koinkaan päästessäni vihdoin ylös asti muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen! On tosin pakko tunnustaa, että siellä ylhäällä tunsin oikeasti pienoista korkeanpaikan kammoa ja tarvitsin jopa vähän tsemppaamista uskaltaakseni tulla takaisin alas...! :D

Suosittelen ehdottomasti Asikkalan suunnalla matkailevia tai asuvia sporttaajia tsekkaamaan paikan. Ihan vierestä tosiaan pääsee myös kätevästi Aurinkovuoren ulkoilureiteille juoksentelemaan kauniisiin harjumaisemiin.

Tietääkö joku, löytyisikö Helsingistä vastaavaa paikkaa? Sinne olisi kiva sopia vaikka treenitreffit kavereiden kanssa!

Fitness Track / Vääksyn yhteiskoulu, Koulukuja 2, Vääksy

Kommentit

Nina Enroth

Uu, ihana! Tietäisipä joku tällaisen paikan Helsingistä. 

Aasara
Kunnon Mamma

Sanos muuta! Toivotaan että tärppää. :)

Nata - White Trash Disease

mustikkamaalle on nyt vissiin tullut jonkinlainen kiipeilyrata, mutta ei kyllä tällainen, vaan enemmänkin konseptilla "seikkailupuisto". kade!

Aasara
Kunnon Mamma

Hei joo, nyt kun sanot niin muistankin nähneeni jossain kuvia sieltä. Siellä taitaa olla ainakin jotain puiden välissä kulkevia riippusiltoja ja köysiratoja ja sen sellaisia. Hauskalta näytti, pitänee laittaa sekin paikka jossain vaiheessa testiin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.