Alkuviikon olennaiset

Kunnon Mamma

Urheiluja on alkaneelta viikolta turha alkaa listata, niitä kun ei ole - koska flunssa (onneksi jo paranemaan päin). Kaikkea muuta ollaan kyllä puuhattu. Tässä viime päivien olennaisimmat.

Lähileikkipuiston hiekkalaatikkoa on kulutettu ahkerasti ihan jokaisena päivänä. Tytön puistossa viihtymiseen on vaikuttanut ihan oleellisesti kaksi toisiinsa liittyvää asiaa: lämpimämpien kelien mahdollistamat ohuemmat lapaset, joissa jopa tämä äiti onnistuu ujuttamaan pikku peukalon oikealle kohdalle, sekä ymmärrys hiekkalelujen hienoudesta.

Uuden haalarin käyttöönotto on myös selkeästi poistanut kaiken sekaannuksen puistossa pyörivien muiden aikuisten keskuudessa. Tyttöä ei enää luulla pojaksi, kuten kävi aika usein sinisessä talvihaalarissa. Eipä se mitään haitannut, mutta vähän huvitti joka kerta.

Äiti taas ei näköjään pääse eroon noista jalkaan kiinni kasvaneista urheilutrikoista. Ne on vaan niin hyvät leikkipuistohousut! (Ja kaupunkihousut ja kyläilyhousut... Eikös treenivaatteet ole nykyisin ihan salonkikelpoisia?)

Olen herkutellut ihan älyttömän hyvillä välipaloilla - puolukkatuorepuurolla, omena-avokado-mustikka -salaatilla ja (flunssan karkottamisen toiveissa) c-vitamiinipommi-smoothiella tyrneistä ja mansikoista.

Alan uskoa, että kevät on ehkä vihdoin tullut jäädäkseen. Pipo oli vielä tänään päässä leikkipuistohommissa (myönnetään, se oli vähän liikaa), mutta nilkat uskalsin paljastaa jo alkuviikosta! Puissa ja pensaissa alkaa näkyä vihreää, ja vastapäisen kukkakaupan tarjonta on päivä päivältä houkuttelevampi.

En pääse flunssan takia treenaamaan, mutta olen putkirullaillut sitäkin innokkaammin. Tässä yritin ottaa reipasta selfietä "katsokaa nyt kun olen täällä heti aamutuimaan pirteänä ja virkeänä kehonhuoltohommissa" -hengessä. Siis selfietä, yksin. No ei onnistunut.

Ihanaa loppuviikkoa!

facebook / bloglovin

Kommentit

Betina / www.stellarstories.fi (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Ihania kuvia - etenkin selfiet pikku poseeraajan kanssa! Ja hitsit miten upeita välipaloja - omat välipalarahkat tuntevat ehkä hieman ankeilta ;)

Pohdin tuota jumppahousujen salonkikelpoisuutta juuri viikonloppuna... Olin laittamassa viikonloppuna jumppahousuja (lenkkareiden kanssa, tietenkin!) casualisti aamukahville Caruseliin normaaliin neuleeseen yhdistettynä, mutta viime hetkellä vaihdoinkin farkkuihin, heh.

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos, kiva kuulla. :)

Tässä kotona olemisessa on kyllä se hyvä puoli, että on aikaa tehdä vähän hehkeämmät sapuskat vaikka joka päivä - jos siis vaan viitsii. Luvattoman usein menee kyllä sille rahka-ananas -linjalle, ja sitten kun palaan töihin niin muuta ei varmaan tule näkymäänkään...

Ja heh, oisit vaan vetänyt jumppahousuilla! Mä oon ihan reteesti käyttänyt niitä myös keskusta-lounastreffeillä. Aluks tuntui oudolta mutta nopeesti siihen tottuu - en tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia. :D Meidän seuraaville treffeille haastan sut laittamaan trikoot jalkaan! ;)

I love mondays

Nykissä viime viikolla noin 25% jengistä paineli menemään juoksutrikoissa, en voi uskoa et ne kaikki oli matkalla salille ;) 

Aasara
Kunnon Mamma

Hei loistavaa, mähän vedän täällä siis ihan suuren maailman malliin :D

Nina Enroth

Etkö sä palellu hiekkikselle noissa? Siis olen ehdottomasti treenivaatteiden salonkikelpoisuuden puolella, mutta puistossa paleltaa aina.

Aasara
Kunnon Mamma

Heh, ainakin tällä viikolla olen pysynyt ihan lämpimänä! Mulla on kyllä yläosassa sitten vähän enemmän kerroksia sekä villapaita ja -huivi, ja varmaan toi pipokin auttoi asiaa. Plus väliin heitän yleensä parit kyykyt tai muut liikkeet jos alkaa vilu hiipiä. (Viimeksi kun näin tein, eräs poika kysyi äidiltään että miksi täti tanssii tuolla... :D).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.