Arvonta! Voita kustomoidut CaseApp-kuoret puhelimeen tai läppäriin

Kunnon Mamma

yhteistyössä CaseApp

Jos pitäisi valita kaikista käyttöesineistäni tärkein, rakkain ja tarpeellisin, se olisi ehdottomasti puhelin.

Kannan luuria mukanani oikeastaan koko ajan. Nappaan sillä kymmeniä kuvia joka päivä, käsittelen niitä, luen sähköposteja, kirjoitan välillä blogia, selaan Instaa ja Facebookia. Tarkistan sääennusteen, maksan laskuja, whatsappailen, tekstailen, mesetän ja soittelen. Lenkillä kuuntelen musiikkia ja seuraan Sportstrackeristä juokun kulkua (...ja pysähdyn tietysti välillä ottamaan must-kuvia Instaa ja blogia varten ;)). 

Lapsen myötä puhelin on löytänyt vielä uuden hyötyulottuuvuuden, kun Youtube, YLEn Lasten Areena ja Spotify ovat pelastaneet jo lukemattomia  automatkoja ja ravintolahetkiä.

Riippuvuuteni puhelimestani on sitä luokkaa, että niinä (onneksi harvoina) päivinä kun luuri on jäänyt kotiin tai, mikä pahempaa, onnettomien sattumusten seurauksena joutunut huoltoon, tuntuu elo aika hankalalta. Tästä huolimatta en ole erityisen menestyksekkäästi onnistunut suojelemaan puhelintani pieniltä uteliailta käsiltä tai omalta kömpelyydeltäni, joten kunnon suojakuoret ovat aina olleet ihan ehdottomat. 

Juuri kun viimeisin valintani, vaaleat nahkaiset suojakuoret, olivat tulleet tiensä päähän erään taaperon iltapuuroepisodin lopputulemana, sain ilokseni yhteistyöehdotuksen CaseAppilta, joka valmistaa kustomoituja iPhone-kuoria sekä tarrakuoria useimmille puhelimille ja läppäreille. Pääsisin siis suunnittelemaan puhelimeeni uudet kuoret ihan itse!

Sittenpä iskikin tenkkapoo. Testailin CaseAppin kätevällä suunnittelutyökalulla kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja: eri valokuvia, tekstejä, valmiita clip arteja - kun kuoriin voi laittaa mitä vaan, valinta tuntui ihan mahdottomalta! Lopulta päädyin ehkä itseni näköisimpään vaihtoehtoon, eli yksinkertaiseen mustavalkoiseen ratkaisuun. Klik klik, ja kuoret kolahtivat kotioven postiluukusta jo seuraavalla viikolla.

Suunnittelun helppouden ja toimitusnopeuden lisäksi annan ison peukun kuorien laadulle. Mattainen pinta on tyylikäs ja miellyttävä käteen, ja painojälki on niin hyvä, että alkoi jo harmittaa etten sittenkin tilannut kuoria jollain valokuvalla. (Täytyy ehkä laittaa vielä toiset kuoret tilaukseen... :)) 

Mikä parasta, saan arpoa yhdet kuoret myös teidän lukijoiden kesken! Jos voitat, voit siis valita ja suunnitella itsellesi mitkä tahansa iPhone-kuoret tai tarrakuoret CaseAppilta.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta ensi viikon torstaihin, 29. lokakuuta klo 24 mennessä.

LISÄKSI sain luvan jakaa eteenpäin CaseApp-ilosanomaa alennuskoodin merkeissä: mukavan 20% alennuksen saa 15.11.2015 asti käyttämällä koodia

KUNNONMAMMA20

tilauksen yhteydessä.

Suunnittelun voi aloittaa vaikka heti osoitteessa caseapp.fi - inspiraatioksi suosittelen vilkaisemaan @caseapp insta-tilin, siellä on valtavat määrät upeita luomuksia!

 

Kommentit

Steve (Ei varmistettu)

Ihanat kuoret, hyvä valinta! :)

Alora (Ei varmistettu)

Ihanat kuoret, minäkin haluan :).

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Ihanat kuoret! Kuulostaa tosi kivalta palvelulta :)

Muma (Ei varmistettu)

Kelpaisi :)

Elisa / @minajamorris (Ei varmistettu)

Oho, kommentoin vahingossa edelliseen postaukseen, mutta jes please, mulle tommoset! :)

morning glory
Morning Glory

Mukana ollaan arvonnassa :)

Sirkku (Ei varmistettu)

Mukava arvonta ja ihanat kuoret siispä mukaan!

S.g
Sara G

Haluan! :)

Siili82 (Ei varmistettu)

Mukana!

Jenna M (Ei varmistettu)

Uudet kuoret alkaisi olla tarpeen!

Jenniliini (Ei varmistettu)

Ihanat kuoret! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kommentoin, ja osallistun! :)

Kaarnik (Ei varmistettu)

Yes please,uudet kuoret suojaamaan uutta iPhoneani!:)

Verommaa (Ei varmistettu)

Uudelle puhelimelle uudet kuoret ovat tarpeen!

Kurpitsa (Ei varmistettu)

Nämä ovat tosi laadukkaita kuoria! Mukana!

Emmiiii (Ei varmistettu)

Uudet kuoret kyllä kelpais :)

Marjukka_n (Ei varmistettu)

Superkauniit kuoret! Yksinkertaisuus toimii aina.

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Olen hankkinut kuoria yleensä lomareissuilta. Nyt niitä ei ole näköpiirissä, tai no, jos Kuopiota ei lasketa, ja nämä nykyiset ovat jo ihan pieksääntyneet. Siispä mukana arvonnassa.

Aasara
Kunnon Mamma

Oi Kuopio! Just kävin siellä päiväseltään pari viikkoa sitten ja ai että oli ihanaa. Ostin torilta karpaloita ja ihailin Puijon ruskaa. :)

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

... mutta kuoria sieltä ei taida saada kuin kalakukkoon. Viimeksi yritin ostaa kivan Kuopio-aiheisen jääkaappimagneetin. Ei. Missään. Mitään.

Aasara
Kunnon Mamma

Tässäpä siis oiva markkinarako! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.