FriYAY!

Kunnon Mamma

Perjantai!

Oli muuten sataprosenttisen oikea päätös palata töihin tekemään 80-prosenttista työaikaa. Olen töissä maanantaista torstaihin, näin perjantaisin nautin päivän verran hoitovapaan - no, vapaudesta.

Kun lapsen kanssa ei enää vietä kaikkea aikaansa, tuntuvat nämä perjantaipäivät yhdessä todelliselta luksukselta. Aamuisin olemme hitaita, mutta pääsemme lopulta lähipuistoon. Käymme kaupassa hakemassa lounastarvikkeet, ehkä heittäydymme ihan hurjiksi ja käymme vielä pullakahveilla ennen lounasta. Ei se aina ole niin justiinsa.

 

Päiväuniaikaan istun sohvalla ja ihmettelen toimettomuutta, kurkkaan ehkä salaa pari työmeiliä.

Iltapäivällä ulkoillaan taas, tai sitten ei. Fiiliksen mukaan.

Jokaisena perjantaina töihin paluun jälkeen olen ihmetellyt, miten lokoisaa meillä onkaan kotona kaksin tytön kanssa. Ehkä se on juuri kriittisesti karttunut pieni ikä, ehkä päiväkodissa kohentuneet itsenäisen leikin taidot, ehkä asennoidun itse yhdessä olemiseen eri tavalla kun se ei ole enää itsestäänselvyys. Puuhailemme välillä omiamme, välillä yhdessä, en jaksa stressata, onko olemisemme riittävän kehittävää ja virikkeellistä. Tämän päivän tavoite on rentoutuminen.

Molemmista on ihanaa, kun saa olla toisen kanssa kotona, ilman aikatauluja ja kiirettä. Minä unohdan työasiat, tyttö saa rauhassa palautua päiväkodin huiskeista. Leppoisan päivän jälkeen edessä on vielä koko viikonloppu.

Kommentit

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://www.candyontherun.blogspot.fi

Ihanan kuuloinen perjantai! <3 Voin kuvitella, että 80% työaika on ihan täydellinen tuossa tilanteessa, toivottavasti onnistuisi itseltäkin sitten joskus! :) Kivaa perjantaita ja viikonloppua! Ja ps. ihanaa, että bloggaat edelleen vaikka kiirettä pitääkin. Mullakin on ollut vaiheita, että postaustahti hidastuu, mutta sellaista se on...sitten siitä taas saa kiinni ja muistaa, kuinka paljon bloggaamisesta tykkääkään! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentista! Bloggaaminen on niin kivaa, että päätin pitää siitä kynsin ja hampain kiinni, vaikka sitten vähän harvemmalla postaustahdilla nyt kun on niin hektistä.  Kyllä tämä elämä varmaan jossain vaiheessa taas seestyy ja ehdin postailla sitten niin usein kuin haluan. :)

Suosittelen kyllä tosi lämpimästi lyhennettyä työaikaa, jos se vaan omalla kohdalla onnistuu - pehmeämpi lasku arkielämään sekä äidille että lapselle. :)

Pax
Liikehdintää

Kuulostaapa hyvältä, erityisesti tuo lokoisuus! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Rennot päivät tekee terää! :)

morning glory
Morning Glory

Noi yhteiset arkipäivät ovat töihin paluun jälkeen ihan parhaita! Kaikki tuntuu jotenkin niin helpolta ja mukavalta! Ihanaa yhteistä päivää teille :)

Aasara
Kunnon Mamma

Niin on! Helppoa ja leppoisaa, ja niitä yhteisiä hetkiä arvostaa nyt niin paljon enemmän kun niitä ei ole enää niin paljon kuin ennen. Juuri mietin tänään ystäväni kanssa, että tulee oikein keskittyneesti leikittyäkin lapsen kanssa enemmän nyt, vaikka yhteisiä tunteja on vähemmän kuin ennen. :)

Intended Mum
Matkalla Perheeksi

Kuulostaa (ja näyttää!) kyllä tosi kivalta! Ihanaa viikkistä sinne!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Oon niin myöhässä tän vastaamisen kanssa että ihanan viikkiksen sijaan toivottelen takaisin ihanaa uutta viikkoa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.