Harmaavarpunen salilla

Kunnon Mamma

Treenivaatteita lukuunottamatta olen niitä pukeutujia joiden mielestä harmaa on väri, ja käsi käy vaatekaupassa lähes poikkeuksetta vain mustiin, harmaisiin ja valkoisiin vaatteisiin. Urheilukamoissa olenkin sitten koittanut perinteisesti panostaa vähän enemmän väriin, ehkä sillä ajatuksella että voimakkaista väreistä saa ekstratsemppiä ja salilla on kiva erottua seinästä.

Ekstraharmaan alkutalven jälkeen olisinkin kuvitellut himoitsevani supervärikkäitä sporttivaatteita, mutta toisin kävi. Ilmeisesti rakkauteni epävärisiin vaatteisiin ulottuu nyt myös urheilupuolelle. Olkoon niin. Lenkkipolulla nähdään - jos erotatte minut maastosta! ;)

Kengät Nike / housut Nike / juoksupipo Kari Traa

Kommentit

Sanph
Sanph

Oh, oon himoinnut noita kenkiä jo useamman kuukauden. Ja sattumoisin juuri tunti sitten kävin etsiskelemässä (taas) näitä nettikaupoista. Ehkä mä tänään sit tilaan/käyn ostamassa, selvä johdatus... Niin kauniit! Ja harmaa on aina hyvä vaateväri ;)

Aasara
Kunnon Mamma

Aivan selvästi signaali universumilta! :) Nuo on munkin mielestä niin kauniit. Harmaa vaan toimii aina. ;)

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://candyontherun.blogspot.fi

Ihana harmaavarpunen! :) Mulla on yleensä myös tosi värikkäitä treenivaatteita, mutta syksyn ja talven aikana vaatekaappiin eksyi useammat harmaaseen vivahtavat trikoot, joista on tullut ihan lemppareita! Kyllä ne uudet treenivaatteet vaan saa aikaan taas vähän boostia! Kivoja vuoden vikoja päiviä sinne :)

Aasara
Kunnon Mamma

Niin totta! Kun saa välillä uudet treenivaatteet ylle niin on ihan uutta intoa lähteä sporttailemaan, ei siitä mihinkään pääse. :D 

Kiitos ja samoin sinne! Oon seurannut inspiroituneena sun ekoja voimatreenejä synnytyksen jälkeen, munkin pitää taas aktivoitua kotijumppaa suhteen. 20 minuutissa ihan perusliikkeilläkin saa jo paljon aikaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.