Helppo kesäsmoothie ja vinkki lapsen ruokailuihin

Kunnon Mamma

Erilaiset smoothiet ovat aikalailla mun vakiovälipala. Usein myös tyttö nauttii samasta satsista oman annoksen, ainakin silloin kun makuyhdistelmä on sattunut olemaan neidin mieltymyksiä vastaava. Eilen oli, kun tein ihan perussmoothien mansikoista, vadelmista ja luonnonjogurtista. Lisäksi laitoin joukkoon kauraleseitä kuituboostiksi.

Jämäkämmät smoothiet lapsi nauttii yleensä lusikalla, mutta tällä kertaa koostumuksesta tuli niin juotava että laitoin smoothien Kokon baby food pouchiin eli tuollaiseen nokalliseen pussiin, josta hän sen sitten imaisi. Oletteko testanneet noita? Aika käteviä: kyseessä on siis uudelleen suljettava, jämäkkä muovinen pussukka jossa on pieni nokka. Siis sama systeemi kuin monissa kaupassa myytävissä lasten hedelmävälipaloissa.

Pussit kestävät pakastamisen ja mikron lisäksi myös tiskikoneen. Meillä ne ovat olleet enimmäkseen kotikäytössä, mutta ajattelin että kesällä voisi olla kätevää ottaa lapselle välipalaksi mukaan pussillinen smoothieta suoraan pakkasesta. Välipala-aikaan mennessä se olisi ehkä juuri sopivasti sulanut mukavan viilentäväksi herkuksi.

facebook / bloglovin / blogipolku

Kommentit

S.g
Sara G

Herkullisen näköistä, jälleen kerran! Ja en ollut kuulut noista koko pusseista. Näyttävät todella käteviltä. Oletko tilannut ne tuon sivuston kautta vai? :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitti! :)

Noi pussit on kyllä kätsiä. Mun kaveri tilasi niitä isomman satsin ilmeisesti Amazonin kautta ja mä otin siitä oman osuuteni. Postikuluineen 10 kappaletta maksoi 7 euroa. Bongasin eilen Kaksplus-lehdestä myös vastaavat Squiz-merkkiset pussit, jotka näytti vielä hienommilta! Pikaisen googlauksen jälkeenkään en kyllä saanut selville, missä niitä myydään...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.