Lusikoitava mustaherukka-ananas -smoothie

Kunnon Mamma

Parhaat jutut syntyvät joskus vähän vahingossa, niin myös tämä smoothie. Pakastemarjat olivat vähissä, pakkasessa oli pelkkää mustaherukkaa, joten päädyin yhdistämään sen ananaksen kanssa. Ja mikä makupari! Etelmän hetelmä ja pohjoisen pieni voimanpesä sopivatkin huippuhyvin yhteen. Ehkä joku on keksinyt tämän jo aiemmin, minä vasta nyt.

Omat smoothieni tuppaavat jäämään usein aika jäykiksi, myös tällä ohjeella smoothiesta tulee lusikoitava, ei juotava. Onneksi Terveelliset Herkut -blogi kertoi, että syötävät smoothiet ovat seuraava iso ruokatrendi! Olenkin siis vain edellä aikaani. (Ihan huippuhyvä blogi muuten, kannattaa tutustua jos kaipaa ruokainspiraatiota.)

Päälle lappamani kookos- ja mantelirouhe antoivat mukavasti purutuntumaa, lisäksi kookos sopi ananaksen ja mustaherukan liittoon kuin nakutettu.

Lusikoitava mustaherukka-ananas -smoothie

1 annos

  • 1,5 dl mustaherukoita
  • 1 tlk ananasta (tai tuoretta ananasta)
  • 1,5 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl chia-siemeniä
  • päälle kookoshiutaleita ja mantelirouhetta, mustaherukoita

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Musta tuntuu, että kommentoin Lilyssä nykyään vallan smoothiereseptejä, joten kommentoidaanpa taas: ihanalta näyttää! Ja varmasti myös maistuu. Kauniit annokset ja esillepano saavat aina hyvälle tuulelle :--) Itse kokeilin juuri tofusmoothieta, joka onnistui myös hyvin!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos kivasta kommentista!

Sun blogi on aivan ihana, kävin lueskelemassa. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mmm, näyttää hyvältä! Paranemisia sinne! <3

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! ;) Nyt alkaa jo helpottaa.

Irkkuliini

Oi, tätä on kokeiltava! Nam! :)

Blogissasi on muutenkin kivoja ja mielenkiintoisia juttuja. Ihanaa viikkoa!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos, ihana kommentti! :) Myös sun blogisi vaikuttaa tosi kivalta, täytyypä aölkaa seuraamaan. :) Ihanaa viikkoa myös sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.