Muina kinkkuina

Kunnon Mamma

Kun oikein päättäväisesti pakkaa mukaan reilusti urheiluvaatetta ja ihan TRX-liinatkin, voi olla varma että ensimmäisenä loma-aamuna kurkkua karhentelee siihen malliin, ettei lenkkipolulle ole asiaa. Joulu täällä mökillä on siis sujunut melko laiskoissa tunnelmissa, kun etukäteen suunnittelemani lenkit harjulle ja lihaskuntotreenit terassilla saivat väistyä alkavan flunssan tieltä.

Lepäilyn yhdistäminen jouluherkutteluun on johtanut siihen, että olo on välillä ollut kuin kinkulla konsanaan. Porsasoloa karkottaakseni olen sentään käynyt ulkoilemassa joka päivä - oman flunssansa kuumeosuuden viimein ohittaneen taaperon kanssa en kestäisikään enää yhtään ylimääräistä sisäpäivää... Tämä joulusää on kyllä ollut ihan hassu, muistan kuinka viime jouluna luistelimme mökkinaapureiden kanssa tuossa järven jäällä!

Tänään muutamaa uhmakohtausta lukuunottamatta varsin seesteinen jouluelomme vaihtuu vähän vauhdikkaammaksi, kun siskon perhe saapuu seuraksemme tänne mökille. En malta odottaa, että tyttö saa serkut viihdyttäjikseen ja äiti pääsee ehkä vähän vähemällä. ;) Sen jälkeen onkin jo aika kääntää katse kohti uutta vuotta, jolloin suuntaamme ystäviemme kanssa Tahkolle. Pidän peukut pystyssä, että sinne ehtisi sataa edes vähän lunta!

Vuoden viimeisille päiville pitäisi myös keksiä vielä se viimeinen puuttuva laji 25 urheilulajin haasteeseeni. Ideoita? :)

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Vesijuoksu? Uimahyppy? Painonnosto? Street workout? Joku uusi joogalaji? Luistelu? Jääkiekko? Joku pallopeli? Spinning? Syvävenyttely? :D

Suvi K.
Sisunainen

Pilates? Akrobatia? Akrojooga? Porrasjuoksu? Korkeushyppy? Keilaus? Keihäänheitto? Kuulantyöntö?

(toim. huom. osa ehdotuksista mun äidiltä, jonka käskin luetella mitä tahansa mieleen tulevia uheilulajeja.)

Aasara
Kunnon Mamma

Heiiiii, kiitos! Nyt en voi ainakaan käyttää ideoiden puutetta tekosyynä. :D Täytyy valkata tähän flunssaan soveltuva laji mutta tossahan oli niitäkin monta, ja lisäksi monta hyvää jää kokeiluun ensi vuodelle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.