Paluu: viikonlopun sekalaiset

Kunnon Mamma

Uups, mikä tauko! Kootut selitykset tähän: Lilyn kaatuminen (siitä nyt on jo aikaa, tekosyy!), lomaltapaluu- ja aikaerohässäkkä erityisesti lapsen osalta, työmatkat, alati kasvava kynnys uuden postauksen kirjoittamiseen kun edellisestä on niin paljon aikaa, jne. Se siitä, täällä ollaan taas!

Tämä viikonloppu oli meille kaikkien reissujen ja muiden säätöjen jälkeen mukava paluu "arkeen". Olimme koko perhe yhtäaikaa kotosalla, mikä tuntui mukavalta. Arki-illat hujahtavat aina niin nopeasti ohi, ettei perusrutiinien lisäksi paljon muuta ehdi, joten vaikkapa ihan vain leikkipuistossa käynti lauantaiaamuna kolmisin tuntuu (melkein) ylelliseltä. 

Paljon yhteen viikonloppuun kyllä sitten mahtuikin! Listoja rakastavana ihmisenä päätin laittaa viikonlopun kohokohdat (tai oikeastaan sisällön) nätisti nippuun:

1. Brunssi ja bloggaajat! Viikonlopun parhautta oli ehdottomasti ihanan Morning Glory -Annikan järjestämä blogibrunssi ravintola Sunnissa. Kymmenen mahtavaa tyyppiä jotka olivat livenä ihan yhtä hauskoja, fiksuja ja filmaattisia kuin blogeissaankin! Kolmen tunnin aikana tuli naurettua varmasti monen viikon tarpeiksi - kiitos vielä kaikille. :)

2. Ulkoilu. Sinne leikkipuistoon ehdittiin tosiaan moneen otteeseen. Tyttö on jostain syystä nyt kovasti mieltynyt tuohon ihan meidän lähimpään, pikkuiseen leikkipuistoon ja haluaisi mennä aina vaan sinne. Helppoahan se on, mutta ah niin tylsää tuhannen kerran jälkeen... Tänään saimme hänet houkuteltua hiukan pidemmälle eli Kaivopuistoon, jossa hän kiipeilikin innoissaan kallioilla, ihmetteli kukkia ja nautiskeli auringosta. Vai ei kaupunkilaislapset saa luontoelämyksiä. ;) (Huomatkaa myös lämpimään kevätsäähän täydellinen paksu villainen pipo ja talvihaalarit... Kevääseen on jotenkin aina niin hankala pukeutua! :D)

3. Herkuttelu. Brunssin antimien lisäksi viikonloppuun on kuulunut mm. oman äitini tekemää lohikeittoa perjantaina, tortillafiesta kotona lauantaina sekä sunnuntain kunniaksi miehen tekemä maailman paras pitsa (Saku Tuomisen Pizze-kirjan ohjeilla muuten, en voi kuin suositella!). Ihanaa, mutta nyt uuden viikon alkajaisiksi tekee hiukan mieli keventää...

4. Liikunta. Herkuttelun vastapainoksi ehdin sentään lenkkipolulle lauantaina ja tänään puolentoista tunnin ilmajoogatunnille, johon olen tällä hetkellä aivan ihastunut!

5. Lepäily. Perjantaina (joka on siis hoitovapaapäiväni) otin tytön päikkäriaikaan itsekin pienet päiväunet, ja muutenkin tämä viikonloppuna on tullut nukuttua pitkästä aikaa erityisen hyvin. Liekö matkustelu väsyttänyt vai mikä, mutta olen ollut viime aikoina tosi uupunut. Nyt viimein tuntuu siltä, että voimat alkavat palautua. Siitä puheen ollen alkaakin olla aika suunnata unipuuhiin...

Aika mahtava viikonloppu siis takana! Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon. Mukavaa viikon alkua kaikille! :)

 

 

Kommentit

morning glory
Morning Glory

Jes! Tervetuloa takaisin <3

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Good to be back <3

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://www.candyontherun.com

Ihanaa, että oot back! &lt;3 Täällä ehti jo kaipailla ja käydä täällä kurkkimassa! :) Ja ihanan kuuloinen viikonloppu myös!!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Miten ihanaa kuulla :)

Intended Mum

Sama juttu - täälläkin jo odoteltiin (ja huolestuttiin blogin jatkumisen kannalta)!! Ja toi ilmajooga, hyvä että muistutit - sehän on ollut mun to-do-listalla jo joulusta saakka!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos, ihanaa palautetta ja nyt entistäkin parempi mieli paluusta! Heti kun saat pienen tauon kaksosarjesta (jota seuraan suurella mielenkiinnolla tietty!) niin käyhän testaamassa tuo ilmajooga, se on niin hauskaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.