Parasta just nyt

Kunnon Mamma

Harmaaseen päivään viisi plus yksi tämän hetken ihaninta:

Sadepäivä. Tämä ei ole ironiaa! Olin eilisestä auringonpaisteesta ja lämmöstä aivan fiiliksissä ja suhasin ympäri kaupunkia koko päivän, mutta tänään kun vettä tulee taivaan täydeltä, tuntuukin aika ihanalta löysäillä täällä kotosalla. Jalassa pehmoistakin pehmoisemmat Race Marinen kollarihousut, kädessä päivän kolmas kahvi. Olen silti iloinen, että huomisen ja perjantain vappuhulinoihin on luvattu ihan kohtalaista säätä.

Juoksuhuuma. Juoksukärpänen on puraissut meikäläistä ja pahasti! Pohdin ihan tosissani jopa johonkin juoksutapahtumaan osallistumista. Mutta juostaan nyt vielä muutama lenkki alle... Monet seuraamani blogit ovat myös näin kevään tullen juoksujuttuja pullollaan, mikäs sen mukavampaa. Seuraan mielenkiinnolla esimerkiksi juoksukoulua sekä Tickle Your Fancyssä ja Fitness Fuhrerin säännöllisiä juoksupostauksia. Ihanaisen Stellar Stories -blogin kautta löysin taannoin myös uuden blogituttavuuden, Candy on the Run -juoksublogin. Urheiluaiheisten blogien ja lehtien säännöllinen seuraaminen on muuten loistava tapa pitää yllä omaa treenimotivaatiota! 

Putkirulla. Hankin vihdoin foam rollerin ja olen jo parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihan koukussa! Rakastan käydä hierojalla, ja tämä oikeasti ajaa melkein saman asian... Siis melkein. 

Lapsen uudet jutut. Meidän typykästä on kuoriutumassa oikein kunnon show-nainen. Äitiä viihdytetään joka päivä upeilla tanssiliikkeillä ja nyt viimeismpänä keksintönä ovat hienot tilataideteokset, joissa huolellisesti kootaan kaikki lähistöltä löytyvät palikat, lelut ja muut tavarat kasaan tai riviin (!). Parasta!

Pionikausi. Lempikukkani! Ostin eilen kevään ensimmäiset pionit, siinä ne nyt hehkuvat ikkunalaudalla.

Ja vielä yksi: ilta ystävien kanssa. Tänään pääsen testaamaan Helsingin Kasarmitorille hiljan auenneen The Cockin, kun juhlistamme ystäväni syntymäpäiviä. Paikkaa on ehditty jo kilvan kehua, joten odotukset ovat korkealla!

Kommentit

S.g
Sara G

Sullahan näyttää tulevan hyvä päivä, kun noin paljon ihania asioita tapahtuu. :)

Tuo putkirulla on aivan mahtava keksintö! En kyllä itse omista sellaista, mutta veljeni sellaista lainaan joka kerta, kun käyn kylässä. Aluksi kyllä hämmensi, että kuinka jäykkä sitä onkaan nykyään, kun selällään rullatessa paukku ihan jokainen nikama, ylöspääsykin oli hankalaa. :D

Aasara
Kunnon Mamma

Oli kyllä harvinaisen mukava päivä! Tyttökin jaksoi tyytyväisenä leikkiä itsekseen aika pitkiäkin aikoja eikä tuntunut haittaavan että oltiin koko päivä sisällä.

Mietin kyllä että kirjoitanko näistä kivoista jutuista vai ärsytyksen aiheista (sen sun postauksen innoittamana :D) koska niitäkin riitti, esim. orastava flunssa ja aamuviiden herätys. Päädyin nyt sit kuitenkin näihin päivän positiivisiin. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.