Pari lastenvaatepanostusta

Kunnon Mamma

En yleensä panosta lastenvaatteisiin rahallisesti mitenkään merkittävästi. Niiden käyttöikä on niin lyhyt, ja toiseksi meidän sottaisessa elämässämme niitä uhkaavat jatkuvasti tomaatti-, porkkana- ja kaiken maailman muunlaiset tahrat jotka sitkeästi kieltäytyvät lähtemästä pesussa. Tekniset vaatteet ovat asia erikseen, mutta oikeastaan kaikki tytön sisävaatteet on saatu tai hankittu joko käytettyinä tai sitten ketjuliikkeistä varsin edullisesti.

Nyt sattui kuitenkin yhtäaikaa muutama juttu, joiden takia hylkäsin hetkeksi tämän käytäntömme: 1. Stokkan kanta-asiakkaiden etusetelien 20% alennus kaikista lastenvaatteista ja 2. Stokkalle yllättäen avautunut Gugguun pop-up store (se on siellä vieläkin, menkää!).

Niinpä en epäröinyt toimia, kun bongasin muutaman vaatteen joita olin kieltämättä katsellut sillä silmällä jo jonkin aikaa. Mini Rodinin luomupuuvillainen Rabbit Flared Dress aiheutti tytössä spontaanin kiljahduksen TYKKÄÄN!!, ja niin tykkään minäkin, tuo vaaleansininen on älyttömän ihana sävy ja pupuset tietysti valtavan suloisia. Suomalaisen (tosin Virossa valmistavan) Gugguun niinikään luomupuuvillasta valmistettu huppari on ihanan paksu ja täydellisyyteen asti viimeistelty.

Nämä kaksi täydentävät loistavasti pienen syysgarderobia - nyt kun vaan onnistuisin varjelemaan niitä pahimmilta tahroilta... ;)

 

Kommentit

I love mondays

Ihanat! Täytyykin mennä katselemaan onko stockalla mitään enään jäljellä! Mä olen siirtynyt pelkästään vitivalkoisiin T-paitoihin, ne voi aina heittää kloriteen ja ovat kun uusia taas ;) vinkki vitonen kivoille ja vähän herkimmille vaatteille on aurinko. Se polttaa melkeinpä kaikki tahrat pois vaikka eivät pesussa olisi lähteneet. Toiminut myös ikkunan läpi. 

Aasara
Kunnon Mamma

Eikö olekin! Gugguun hyllyt olivat tyhjän puoleiset mutta jäi epäselväksi olivatko vasta täyttämässä niitä vai tosiaan jo myyneet loppuun. Kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa!

Loistava vinkki tuo aurinko (kirjaimellisesti, hehee), kiitos! Nyt muistan että olenkin joskus kuullut sen mutta en ole testannut itse. Täytyypä kokeilla jos muutaman suosikkivaatteen saisi sillä pelastettua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.