Relax

Kunnon Mamma

Hiljaiselo blogin puolella viime aikoina on johtunut muun elämän kiireistä, ja muutaman viikon villin pyörityksen jälkeen päätin viime viikonloppuna ottaa näistä kiireistä ihan kunnon irtioton myös fyysisesti. Perjantai-iltana miehen työpäivän jälkeen pakkasimme laukut ja ajoimme mökille, jossa meitä vastassa oli säkkipimeä, syysmyrskyinen ilta (täällä kaupungissa syksyn pimeys ei ole mitään siihen verrattuna!), mutta sisällä onneksi lämmintä ja takkatuli.

Mitä kiireeseen ja stressiin tulee, omalla kohdallani alkaa olla tosi kyseessä siinä vaiheessa kun se alkaa vaikuttaa yöuniin. Illalla on vaikea nukahtaa kun sata ajatusta pörrää päässä, jos herään yöllä lapsen takia en enää saakaan unta kun alan miettiä seuraavan aamun to do -listaa. Usein maisemanvaihto on juuri se sopiva pieni irtiotto stressistä, jonka tarvitsen pystyäkseni lepäämään ja keräämään taas voimia. 

Kuten jo Instan puolella hekumoin, mökkiviikonloppuun oli ohjelmoitu lähinnä ulkoilua, lepoa, urheilua, hyvää ja terveellistä ruokaa sekä parasta eli oman perheen seuraa. Olin pakannut mukaan reippaasti urheiluvaatteita mutta lopulta kävin vain kerran lenkillä sunnuntaina, kun lauantaina vielä minipäikkärit veivät voiton (niin oikea valinta!). Pitkästä aikaa pääsin juoksemaan iki-ihaniin harjumaisemiin, joita opin kesän juoksuohjelmani aikaan rakastamaan: paras kohta on ylhäällä harjun päällä, kun vasemmalla puolella aukeaa Päijänne ja oikealla Vesijärvi - ja tiedän, että lenkin loppu on pääasiassa laskettelua alamäkeen... ;)

Levon, urheilun ja vähintäänkin riittävän ravinnnon lisäksi ihmeitä tuntui tekevän myös valoterapia. Kun tähän aikaan vuodesta on pimeää niin aamulla töihin mennessä kuin töistä palatessa, pitää ottaa viikonloppuna ilo irti jokaisesta pienestäkin valonpilkahduksesta. Ja niitähän riitti! Ainakin lauantaina, harvinaisen marrasauringon paisteessa tuntui että tämä ihmeellisen kaunis syksy ei lopu ikinä...

Energistä viikkoa & tsemppiä syksyn kiireisiin itse kullekin! :)

Kommentit

morning glory
Morning Glory

Ah - tollaiset irtiotot arjesta ovat kyllä ihan parhaita! Ja mikä määrä energiaa ja hyvää oloa tuollaisista yksinkertaisista asioista voi saada :) 

Ihanaa viikkoa <3

Aasara
Kunnon Mamma

Niin ovat! Tuntuu että akku on ollut taas täynnä virtaa viikonlopun ansiosta. Ihanaa viikkoa myös sinne <3

Toimitus
Toimitus

Ai etteikö muka marraskuu voi olla kaunis! Ihania kuvia.

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! :) Harvemmin tähän aikaan vuodesta pääsee todistamaan noin upeaa valoilmiötä - marraskuu todellakin voi olla kaunis kun sille päälle sattuu. 

Suvinen
This is our story

Kauniita kuvia! 

Olisipa oma mökki, johon paeta. Voisin nyt paeta vanhemmuuden stressiä ja syyllisyyden tunteita sinne karkuun. Saunoa fiilikset hyviksi ja lämmitellä takkatulen ääressä villasukat jalassa. Kyllä, kiitos.

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos :)

Arvostan kyllä tosi paljon tuota "omaa" mökkiä (se on vanhempieni, mutta hyväksikäytämme sitä häikäilemättä ;)). Ehkä olen tullut vanhaksi, mutta perjantai-iltana ei ole mitään ihanampaa kuin pötkähtää mökin sohvalle takkatulen ääreen.

Ja voi meitä syyllistyviä vanhempia! Kävin lukemassa postauksesi, se oli tosi hyvä ja käyn kommentoimassa sinne erikseen kunhan ehdin. Toivottavasti turha syyllisyys alkaa jo helpottaa, eihän kukaan voi osata kaikkea ja kuten kirjoititkin, ainakin olet yrittänyt. <3

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Ihania kuvia - vaikuttaa täydelliseltä viikonlopulta!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Oli kyllä ihanaa ja tuli niin tarpeeseen... ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.